Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

LHF jaunatnes hokeja sporta dienas rezultāti

LHF jaunatnes hokeja sporta dienas rezultāti
Pirmā LHF jaunatnes hokeja sporta diena veiksmīgi noslēgusies
Foto: Mārtiņš Aiše

Pagājušajā nedēļā, 27. un 28. augustā Latvijas Hokeja federācija sadarbībā „Hockey Revolution” un hokeja sporta centru „Metiens” organizēja pirmo hokeja sporta dienu U14 un U16 hokeja komandām. Sporta dienā tika noskaidrota vislabāk fiziski un tehniski sagatavotā komanda, kā arī spēcīgākais un tehniskākais spēlētājs katrā vecuma grupā.

U14 vecuma grupā „Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā” starp septiņām komandām par labāko fiziskos testos kļuva „Dinamo” komanda. Summējot visus rezultātus, Dinamo jaunie hokejisti izcīnīja četras pirmās vietas: lēcienā tālumā no vietas, Vēdera prese 60 sekundes uz skaitu, 60 metru sprintā un 1000 metru skrējienā.

Tehniskajos testos dalībnieki veica četrus vingrinājumus: ātruma testu šķēlienā un plaukstas metienā, precizitātē un šķēršļu joslā (treniņu metode izmantojot ”Hockey Revolution” inovatīvu aplikāciju). Arī šajos elementos labākā komanda izrādījās „Dinamo”, kuri par nieka tiesu apsteidza „Valmieras HK/BSS”. Summējot visus rezultātus, labākā spēlētāja gods šajos rādītājos tika „Dinamo” komandas pārstāvim Nilam Sējējam.

U16 vecuma grupā fiziskajos testos pārliecinoši uzvarēja „Brocēnu” hokejisti, otrajā vietā atstājot HS „Rīga” komandu. Tehniskajos testos par labāko komandu kļuva HS „Rīga2000” vienība. Individuālajā vērtējumā pirmo vietu ieguva Pāvils Galsons no HS „Rīga2000”.

Labākās komandas fiziskajos testos „Dinamo”U14 un „Brocēni” U16 saņems balvas no Latvijas hokeja federācijas, savukārt tehniskākās komandas – „Dinamo”U14 un HS „Rīga2000” tiks pie iespējas stundu bez maksas visai komandai pilnveidot savas prasmes hokeja sporta centrā „Metiens”, Ganību dambī 7A.

Individuālās balvas labākajiem spēlētājiem tehniskajos testos, Nilam Sējējām un Pāvilam Galsonam nodrošinās hokeja trenažieru izstrādātāji „Hockey Revolution”.

Sporta dienas veiksmīgā norisē, izsakām lielu pateicību Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijai, hokeja sporta centram „Metiens” un „Hockey Revolution”. Īpašs paldies Pēterim Suttam, Jānim Leitānam, Mihailam Botvinam un Viktoram Babahinam. Paldies, visām komandām un dalībniekiem par piedalīšanos un nākamo sporta dienu gaidīsim ar jauniem izaicinājumiem un rekordiem.

U16 fiziskie testi

vietakomanda
1.Brocēni
2.HS Rīga
3.HS Rīga 2000
4.Prizma/Pārdaugava
5.Ogre/Jelgava

U16 tehniskie testi

vietakomanda
1.HS Rīga 2000
2.HS Rīga
3.Brocēni
4.Prizma/Pārdaugava
5.Ogre/Jelgava

Labākie:

vingrinājumsvārds uzvārdskomandarezultāts
ŠķēliensKristaps KromansHS Rīga108km/h
ŠķēliensMatīss BrucisBrocēni108km/h
MetiensRūdolfs BuilisHS Rīga99km/h
Prec. Metiens no 10Deniss FjodorovsHS Rīga20006reizes
Šķēršļu joslaPatriks AudzePrizma/Pārdaugava05:05 sek

Kopsummā labākais: Pāvils Galsons (Rīga 2000)


U14 fiziskie testi

VietaKomanda
1.Dinamo
2.Liepāja
3.HS Rīga 2002
4.Daugava
5.Venta 2002
6.Valmieras HK/BSS
7.Brocēni

U14 tehniskie testi

VietaKomanda
1.Dinamo
2.Valmieras HK/BSS
3.Venta 2002
4.Liepāja
5.Brocēni
6.Daugava
7.HS Rīga 2002

Labākie:

vingrinājumsvārds uzvārdskomandarezultāts
ŠķēliensGustavs MillersBrocēni104km/h
MetiensErnests OzolsDaugava87km/h
Prec. Metiens no 10Kristaps SkrastiņšLiepāja7 reizes
Šķēršļu joslaKārlis BucenieksValmiera08:1 sek.

Kopsummā labākais: Nils Sējējs (Dinamo)