Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

R.Lipsberga "Thunderbirds" WHL spēlē uzveic Riharda Bukarta "Wheat Kings"

R.Lipsberga "Thunderbirds" WHL spēlē uzveic Riharda Bukarta "Wheat Kings"
Roberts Lipsbergs
Foto: Dereks Lengs/Getty Images

Rietumu hokeja līgas (WHL) ietvaros šonakt savā starpā tikās divi Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Sietlas "Thunderbirds" ar Robertu Lipsbergu ierindā ar 4:2 pārspēja Rihardu Bukartu un Brendonas "Wheat Kings".

WHL spēlē Roberts Lipsbergs un Sietlas "Thunderbirds" ar 4:2 uzvarēja Brendonas "Wheat Kings", kuru pārstāv Rihards Bukarts. Kautiņiem bagātā spēlē (soda minūtes - 63 Sietlai un 58 Brendonai) Latvijas hokejisti pie rezultativitātes punktiem netika, Bukartam spēli pabeidzot ar negatīvu koeficienu -1, bet R.Lipsbergam – ar neitrālu koeficientu.

R.Lipsbergs gan joprojām ir viens no rezultatīvākajiem Sietlas hokejistiem ar 16 spēlēs izcīnītiem 16 (11+5) punktiem, savukārt 17 gadus vecais Bukarts 15 mačos ir ticis pie 10 (3+7) punktiem, WHL rezultatīvāko pirmgadnieku sarakstā ieņemot vietu pašās pirmā desmitnieka beigās.

Zaudējumu NCAA pirmās divīzijas turnīrā piedzīvoja Latvijas izlases aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvēta komanda "Falcons", kas ar 3:5 piekāpās Ohaio štata universitātes komandai. Freibergs spēlēja otrajā aizsargu pārī, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, palika pie neitrāla koeficienta, bet sešās spēlēs kopumā ir ticis pie četriem (0+4) punktiem.

Izmantotie resursi:
WHL Network
Men's and Women's D-I and D-III...
collegehockeystats.com

     [+] [-]

, 2013-10-30 16:50, pirms 11 gadiem
lipsbergs pec gadiem 2-3 nhl! bukarts ar labi kapaa