Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkals un Krastenbergs piespēlē zaudējumos, Smirnovam gols Šveicē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Dzierkals un Krastenbergs piespēlē zaudējumos, Smirnovam gols Šveicē
Mārtiņš Dzierkals (vidū) ar komandas biedriem. Foto: Petr Tibitanzl/hcmotor.cz

Latvijas izlases hokejisti Mārtiņš Dzierkals un Renārs Krastenbergs izcēlās ar rezultatīvām piespēlēm savu komandu zaudējumos Čehijas Ekstralīgā un Zviedrijas otrajā spēcīgākajā čempionātā. Turpat Georgs Golovkovs sakrāja hat-trick ar piespēlēm. Deniss Smirnovs guva vārtus Ženēvas ''Servette'' uzvarā Šveicē.

• Čehijas Ekstralīgā Mārtiņš Dzierkals rezultatīvi piespēlēja vienīgajā savas komandas vārtu guvumā, bet viņa un Kristofera Binduļa pārstāvētā ''Ceske Budejovice'' atzina ''Olomouc'' pārākumu ar 1:2.

​​• Dzierkals uz ledus pavadīja 18:41 minūtes, divreiz meta pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Bindulis nospēlēja 19:20 minūtes, nopelnīja noraidījumu, vienreiz meta pa vārtiem un sakrāja lietderības koeficientu mīnus viens.

• Vācijas čempionātā Mika Indraša ''Schwenninger'' viesos ar 3:2 pārspēja ''Bremerhaven''. Latviešu uzbrucējs izcēlās ar rezultatīvu piespēli uzvaras golā, pa vārtiem meta četras reizes un nopelnīja +/- rādītāju plus viens.

• Šveicē Ronalda Ķēniņa ''Lausanne'' bez savainotā Ivara Punnenova ar 0:3 kapitulēja pret ''Bern''. Ķēniņš spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā. Viņa kontā arī viens metiens pa vārtiem 16 ar pusi spēlētajās minūtēs.

• Oskars Lapinskis un ''Langnau Tigers'' ar 1:3 mājās atzina Davosas hokejistu pārākumu. Latvietis mačā piedalījās kā 13. uzbrucējs, uz ledus pavadot 2:22 minūtes.

Deniss Smirnovs guva Ženēvas ''Servette'' ceturtos vārtus uzvarā ar 5:2 pār ''Fribourg''. Latvietis uz ledus pavadīja vien trīs minūtes, esot precīzs ar vienīgo izpildīto metienu pa vārtiem.

• Slovākijas čempionātā Mārtiņa Karsuma ''Mikulas'' ar 1:3 piekāpās ''Nove Zamky''. Latvietis spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā. Karsums izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem, divām soda minūtēm un lietderības koeficientu mīnus viens.

• Citā spēlē Filipa Bunča ''Nitra'' apspēlēja ''Michalovce'' ar 3:2. Buncis nospēlēja 20:55 minūtes, vienreiz metot pa vārtiem un atzīmējoties ar plus viens. Patrika Ozola Trencīnas ''Dukla'' viesos izcīnīja uzvaru pār Popradas hokejistiem ar 4:3. Ozols spēlēja pirmajā aizsargu pārī.

• Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā Georgs Golovkovs izcēlās ar trīs piespēlēm ''Almtuna'' pārliecinošā uzvarā pār ''Tingsryd'' – 5:1.

• Citā Zviedrijas otrās līgas mačā Riharda Mareņa un Kristera Gudļevska pārstāvētā ''Modo'' rezultatīvā spēlē izbraukumā izcīnīja panākumu pār 6:5. Vārtsargs maču noraudzījās no soliņa.

• Ar rezultatīvu piespēli izcēlās arī Renārs Krastenbergs, kura pārstāvētā ''Sodertalje'' Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā ar 1:4 atzina ''Djurgarden'' pārākumu.

• Dānijā Gunāra Skvorcova un Artūra Salijas Odenses ''Bulldogs'' sagrāva ''Fredrikshavn'' ar 5:0. Skvorcovs guva vārtus otrā perioda beigās, bet Salija izcēlās ar rezultatīvu piespēli pirmajā vārtu guvumā un rupjību trešā perioda beigās, tiekot arī sodītam ar 5+10 minūtēm.

Edgars Kulda guva vienīgos ''Esbjerg'' vārtus zaudējumā pret Herningas ''Blue Fox'' ar 1:4.

     [+] [-]

, 2022-10-01 11:02, pirms 2 gadiem
Autos, bildē blakus Mārtiņam ir arī Kristofers Bindulis, uzmini kurš no viņiem?

     [+] [-]

, 2022-10-01 11:57, pirms 2 gadiem
Ja jau raksta par Allswenskan, kāpēc nerakstām par Mestis, kur spēlē Zemgale un vairāki jaunie čaļi un SL, kur spēlē vairāki izlases kandidāti?