Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Roberta Bukarta regulārais maiņas biedrs Millers šokē ar paziņojumu, ka negrib palikt "Vitkovice"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Roberta Bukarta regulārais maiņas biedrs Millers šokē ar paziņojumu, ka negrib palikt "Vitkovice"
Pīters Millers. Foto: hc-vitkovice.cz

Čehijas Ekstralīgas klubs Vītkovices "Ridera", ko pārstāv Latvijas izlases hokejists Roberts Bukarts, šodien paziņojis par šķiršanos no amerikāņu uzbrucēja Pītera Millera.

Vītkovices "Ridera" sezonu sāka ar ambīcijām cīnīties par Čehijas titulu, bet novembra beigās komanda meklējama turnīra tabulas beigās, ieņemot 13. vietu 14 vienību konkurencē. Kluba vadība pirmdien rīkoja intervijas ar spēlētājiem, lai noskaidrotu problēmu cēloni.

Sarunas laikā 35 gadus vecais Pīters Millers vairākkārt paziņojis, ka vairs neredz savu nākotni Vītkovicē, ka nav apmierināts ar dzīvošanu Ostravā un ka grib doties prom. Vadība pieņēmusi viņa vēlmi, paziņojot – no problēmām iespējams izkļūt tikai ar spēlētājiem, kuri vēlas šeit atrasties.

"Millers mums ģērbtuvēs paziņoja, ka negrib palikt komandā un ka grib tikt aizmainīts. Tas mūs šokēja, taču tās ir viņa sajūtas un viņa izvēles. Ģērbtuvēs jābūt tikai tiem hokejistiem, kuri gatavi cīnīties kopā un laukumā parādīt labāko, lai beidzot paceltos kopvērtējumā. Ja kāds negrib strādāt kopā ar komandu, viņam šeit nav vietas," pauda Dominiks Lakatošs, "Ridera" kapteinis.

Millers Vītkovicei pievienojās pirms pagājušās sezonas un 36 spēlēs iekrāja 35 punktus, jo īpaši jaudīgi spēlējot vairākumā, kurā apgādāja Robertu Bukartu. Šajā sezonā Millers 17 spēlēs ticis pie 13 punktiem, bet pēdējos mačus izlaida veselības problēmu dēļ.

Millers un Bukarts spēli vienā virknējumā pēdējo reizi sāka 5. novembrī, kad Vītkovice savā laukumā ar 0:2 piekāpās Pardubices "Dynamo". Tā kļuva par Millera priekšpēdējo spēli "Ridera" rindās Čehijas līgā.

Bukarts šosezon 20 spēlēs atzīmējies ar 4+3.

Izmantotie resursi:
https://hc-vitkovice.cz/peter-muell...

     [+] [-]

, 2023-11-29 15:57, pirms 7 mēnešiem
Sējēja bomba

     [+] [-]

, 2023-11-29 17:15, pirms 7 mēnešiem
Bukarts ir allaž uzsvēris, ka daudz ka ir atkarīgs no maiņas biedriem. Un tagad viņš pazaudē labu maiņas biedru.