Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam "hat-trick" un piespēle, Jevpalova mačs netiek pabeigts

Rolands Eliņš

Krastenbergam "hat-trick" un piespēle, Jevpalova mačs netiek pabeigts
Renārs Krastenbergs. Foto: VSV/Krammer

Austrijas hokeja čempionātā lielisku spēli ar četriem punktiem aizvadīja Renārs Krastenbergs. Rezultatīvi savu maču sāka arī Ņikita Jevpalovs, taču viņa komandas spēle tika apturēta pēc tam, kad pretinieku hokejists no "Bratislava" komandas laukumā saļima un tika nogādāts slimnīcā.

Austrijas "ICE Hockey League" mačs starp "Dornbirn" un "Bratislava" netika pabeigts. Ņikitas Jevpalova pārstāvētā "Dornbirn" izvirzījās vadībā jau trešajā minūtē, Jevpalovam nopelnot rezultatīvu piespēli, taču spēle netika pabeigta. Bratislavas komandas spēlētājs Boriss Sādeckis mača gaitā saļima, un viņam bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, un viņš tika nogādāts slimnīcā. Pirmā informācija Slovākijas medijos liecina, ka hokejista veselības stāvoklis esot stabilizējies.

Savukārt citā spēlē Austrijā ar četru punktu maču izcēlās Renārs Krastenbergs, kurš "Villach" sastāvā iemeta trīs vārtus un veica rezultatīvu piespēli. Viņa komanda izcīnīja ļoti rezultatīvu uzvaru pār "99ers" ar 9:7, un pretinieku rindās vārtu guvums arī Zintim Naurim Zuševicam. Krastenbergs tādējādi sezonas statistiku uzlabojis līdz 12 punktiem 13 spēlēs, savācot trešdaļu no sava krājuma šosezon.

VIDEO: Krastenbergs sarūpē 3+1, kaldinot uzvaru Austrijā

Čehijas čempionātā Mārtiņš Dzierkals palika ar negatīvu lietderības koeficientu -1 savas komandas "Plzen" zaudējumā ar 1:2 pret "Mlada Boleslav", kuras sastāvā spēlēja Māris Bičevskis. Pēc šī mača abas komandas tagad ir ar 31 punktu turnīra tabulā, ieņemot ceturto un piekto vietu, kas ir visaugstāk starp Latvijas hokejistu pārstāvētajām Čehijas komandām.

"Vitkovice" maču Roberts Bukarts tikmēr izlaida slimības dēļ, un "Vitkovice" ar Gunti Galviņu sastāvā ar 2:1 pārspēja "Zlin", kurai nesen pievienojās Roberts Mamčičs. Mamčičs izcēlās ar četriem metieniem pa vārtiem un četrām soda minūtēm. Pie uzvaras tika arī Kristofera Binduļa pārstāvētā "Ceske Budejovice", viesos ar 5:2 pārspējot "Olomouc" vienību. Bindulis spēlēja 20 minūtes un veica divus metienus pa vārtiem.

Somijā otro uzvaru pēc kārtas guva Oskara Batņas pārstāvētā "Jukurit", kas ar 3:1 pieveica turnīra tabulā daudz augstāk esošo "Karpat". Batņa spēlēja trešajā maiņā, un viņa komanda, lai arī ieņem tikai 13. vietu līgā, šobrīd tikai par trim punktiem atpaliek no devītās vietas.

Slovākijā pārliecinošu uzvaru guva Bratislavas "Slovan" ar Kristeru Gudļevski vārtos. Bratislavas komanda ar 6:1 apspēlēja "Dukla Trencin", taču Gudļevskim darba vārtos tāpat netrūka, un viņš atvairīja 36 no 37 pretinieku metieniem.

Šveices līgā Kaspars Daugaviņš palīdzēja "Bern" ar viesos pārliecinoši pārspēt "Tigers", kuras pieteikumā nebija Ivara Punnenova. Daugaviņš nospēlēja 17 minūtes, kurās veica divus metienus pa vārtiem.

Bet Vācijas čempionātā uzvara Artūram Kuldam un "Pinguine", kas ar 5:4 savā laukumā apspēlēja "Panthers", kuru tagad noķērusi arī kopvērtējuma tabulā. Kuldas komanda ieņem 12. vietu 15 komandu konkurencē, taču uzvarējusi četrās no iepriekšējām sešām spēlēm.

Polijas līgā čempione "Jastrzebie" ar vairākiem Latvijas hokejistiem sastāvā cieta negaidītu zaudējumu pret "Sanok" ar 3:4. "Jastrzebie" sastāvā vārtus guva Egīls Kalns un Vitālijs Pavlovs, bet komandai šis bija jau sestais zaudējums 14 spēlēs šosezon.

Francijas "Ligue Magnus" Artūra Mickeviča pārstāvētā "Gap" ar 2:4 savā laukumā piekāpās līgas līdervienībai "Grenoble", mača gaitā nenoturot 2:0 pārsvaru. Rolands Vīgners tikmēr guva vārtus "Rouen" uzvarā 4:2 pār "Angers", turklāt viņam tieši uzvaru nesošie vārti 56. minūtē. Savukārt Emīlam Ģēģerim un "Anglet" zaudējums pēcspēles metienos ar 2:3 pret "Amiens". Savu bullīti neizdevās realizēt arī Ģēģerim.

     [+] [-]

, 2021-10-30 00:43, pirms 3 gadiem
Krastenbergs savu sezonas statistiku līdz ar to uzlabojis līdz 12 punktiem 13 spēlēs, šodienas mačā savācot 50% no visa iepriekšējās sezonas krājuma.

Krastenbergam pērn bija 9 punkti - 50% nu nekādīgi nesanāk 4 punkti. Ja doma ir 50% no līdz šodienai šosezon nopelnītie 8 punkti, tad iepriekšējā sezona ir nepareizi izvēlēts vārds. Līdzšinējā sezona būtu daudz atbilstošāk.