Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Roberts Bukarts iemet uzvaras bullīti, Merzļikins un Punnenovs sekmē uzvaras

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Roberts Bukarts iemet uzvaras bullīti, Merzļikins un Punnenovs sekmē uzvaras
Roberts Bukarts
Foto: hokej.zlin.cz

Čehijas Ekstralīgas ietvaros savā starpā spēkiem mērojās latviešu hokejistu kupli pārstāvētās komandas - Zlīnas ''Aukro Berani'' un Hradeckrāloves ''Mountfield''. Uzvaru ar 2:1 pēcspēles metienos izcīnīja Zlīna, ar uzvaras bullīti atzīmējoties Robertam Bukartam, savukārt rezultatīva piespēle Ralfa Freiberga kontā.

Čehija

Roberta un Riharda Bukartu, kā arī Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas ''Aukro Berani'' vienība savā arēnā uzņēma Oskara Cibuļska un Andra Džeriņa pārstāvēto Hradeckrāloves ''Mountfield''. Rezultātu otrajā periodā atklāja viesi, taču Martins Matejičeks pēc Freiberga piespēles izlīdzināja rezultātu. Turpinājumā vārti vairs netika gūti, mača liktenim izšķiroties pēcspēles metienu sērijā. Pirmie trīs mēģinājumi nebija sekmīgi ne vienai, ne otrai komandai. Kā ceturtais Zlīnas rindās bullīti izpildīja Roberts Bukarts, esot precīzs. Piecu metienu sērijā iespēja izdzēst jautājumus par uzvarētāju bija arī Freibergam, kura metienu gan atvairīja vārtsargs. Tiesa, situāciju nespēja glābt arī Cibuļska komandas biedri, uzvaru izcīnot mājniekiem.

Freibergs darbojās ''Aukro Berani'' komandas otrajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 22:56 minūtes, kas bija otrs lielākais rādītājs komandā. Ralfam šajā laikā rezultatīva piespēle, viens spēka paņēmiens un metiens pa vārtiem, kā arī nerealizēts pēcspēles metiens un neitrāls lietderības koeficients. Freibergs astoņās spēlēs iekrājis 3 (1+2) punktus. Roberts Bukarts spēlēja pirmajā uzbrucēju trijniekā, realizēja uzvaras bullīti, četrreiz meta pa vārtiem, kā arī ieguva negatīvu lietderības koeficientu -1. Uzbrucējam astoņās spēlēs 7 (4+3) punkti. Rihards Bukarts darbojās ceturtajā maiņā, uz ledus pabija 9:52 minūtes, vienreiz meta pa vārtiem un ieguva neitrālu lietderības koeficientu.

Zaudētāju rindās spēles pieteikumā nebija Andra Džeriņa, savukārt Oskars Cibuļskis uz laukuma pavadītajās 21:08 minūtēs, kas bija lielākais spēles laiks komandā, izcēlās ar trim metieniem pa vārtiem, vienu bloķētu metienu, kā arī ar pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Krievija, VHL

Novokuzņeckas ''Metallurg'' no zaudējuma ar 0:3 pret ''Zaurale'' nespēja glābt aizsargs Zigurds Podziņš, taču pieteikumā nebija viņa brāļa Aināra Podziņa. Zigurds laukumā pavadīja 15:46 minūtes, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu, kā arī vienreiz meta pa vārtiem.

Slovākija

HKM ''Zvolen'' ar aizsargu Jāni Andersonu ierindā ar 3:2 apspēlēja ''Zilina'' komandu. Andersons darbojās pirmajā aizsargu pārī, taču ar rezultativitāti neizcēlās. Tikmēr Artūra Salijas un Māra Jasa pārstāvētā ''Nove Zamky'' ar 1:3 atzina ''Dukla'' pārākumu. Salija darbojās otrajā aizsargu pārī, taču pie punktiem netika, gluži kā Jass, kurš debijas spēli komandā aizvadīja ceturtajā aizsargu pārī.

Somija, ''Mestis''

Somijas otrās spēcīgākās jeb ''Mestis'' līgas spēlē ''Kettera'' ar 2:5 piekāpās ''K-Vaanta'' komandai. Zaudējušās vienības rindās trešās maiņas centra uzbrucēja funkcijas pildīja Rūdolfs Maslovskis, taču pie punktiem netika.

Zviedrija, ''Allsvenskan''

''Timra IK'' ar rezultātu 3:2 pārspēja ''Tingsryds'', uzvarētāju rindās laukumā darbojoties arī Maksimam Ponomarenko. Aizsargs spēlēja komandas ceturtajā virknējumā, ar rezultativitāti neatzīmējoties.

Austrija, EBEL

Neparasti rezultatīvā mačā Grācas ''99ers'' ar 8:7 pēcspēles metienos salauza ''Bolzano'' komandas pretestību. ''99ers'' trešās maiņas centrā darbojās Zintis Nauris Zuševics, taču statistikas rādītājos paliekot uz nulles, iekrājot arī neitrālu lietderības koeficientu.

Vācija, DEL

Arvīds Reķis veidoja Augsburgas ''Panther'' vienības trešo aizsargu pāri, taču nespēja novērst zaudējumu ar rezultātu 2:4 pret ''Roosters''. Pieredzējušais aizsargs statistikas rādītājos palika tukšā.

Dānija

Roberta Jekimova pārstāvētā Frerdikshavnas ''White Hawks'' piedzīvoja graujošu zaudējumu ar 0:6 pret ''Rungsted''. Latviešu uzbrucējs darbojās ''White Hawks'' otrajā maiņā, divreiz meta pa pretinieku vārtiem, taču palika bez rezultativitātes punktiem.

Šveice

Teicamu spēli NLA aizvadījis vārtsargs Ivars Punnenovs, kurš sekmēja ''Tigers'' uzvaru pār ''Biel-Bienne'' ar 2:1. Ivars atvairīja 40 no pretinieku izdarītā 41 metiena, savukārt viņa kolēģis pretējās komandas vārtos, ilggadējais NHL vārtsargs Jonass Hillers tika galā ar 20 no 22 metieniem. Gandrīz identiska statistika Elvim Merzļikinam, kurš palīdzēja ''Lugano'' ar 4:1 pārspēt ''Ambri-Piotta'' komandu. Merzļikins tika galā ar 39 no 40 izdarītajiem pretinieku metieniem.

Francija

Artūra Ševčenko un Rolanda Vīgnera pārstāvētā ''Mulhouse'' ar 1:2 piedzīvoja zaudējumu pret ''Amiens''. Abi latvieši bija spēles pieteikumā, taču statistikas ailēs neizcēlās. Edgars Dīķis un Edmunds Augstkalns nespēja novērst ''Strasbourg'' zaudējumu ar 2:4 pret ''Rouen''. Dīķis izcēlās ar divām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficientu, kamēr Augstkalnam -1. Māra Jučera, Renāra Demitera un Artūra Mickēviča ''Lyon'' jau pēc pirmā perioda, visiem trim latviešiem esot laukumā, nonāca iedzinējos ar 0:3 mačā pret ''Epinal'', taču tad mačs tika pārtraukts.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.sihf.ch

  +6 [+] [-]

, 2017-09-29 23:09, pirms 7 gadiem
Būkijs juniors vēl laikam nav tik labi iejuties, bet tas ir tikai laika jautājums!
Prieks par mūsu čehu leģionāriem.

     [+] [-]

, 2017-09-29 23:47, pirms 7 gadiem
Uz musu kolhoznieku impotences fona Bukarts pavasarī būs izlases līderis.

  +5 [+] [-]

, 2017-09-29 23:49, pirms 7 gadiem
Jautājums Punduram par Cibulski-
Kā vinš spēlē, kura beidzas 1-1 var nopelnīt koeficietu +3 ??? 😳

  +2 [+] [-]

, 2017-09-29 23:59, pirms 7 gadiem
T.Andersonam vienīgie un uzvaras vārti Šveices pēc spēka 2.līgā.

  +5 [+] [-]

, 2017-09-30 00:05, pirms 7 gadiem
Kāpēc šis portāls tiek piemēslots ar kkādiem podziņiem kas dēļ cerībām tikt RUS junioru izlasē atsakās spēlēt Latvijas izlasē? Tāds gadījums bija ar Zigurda brāli Aināru un kāda gan Zigurdam ir saistība ar Latvijas hokeju un Latvijas valsti? Tāda ka viņam ir dubultpilsonība??

     [+] [-]

, 2017-09-30 00:22, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Uz musu kolhoznieku impotences fona Bukarts pavasarī būs izlases līderis.
No offence , man pašam Bukarts patīk , bet tavi kolhoznieki - Indrašis 2 goli , Meija - 1 gols dabuja vairāk vārtus , nekā tavs ''izlases līderis'' kuram bija 0 vārtu pa visu čempi šogad
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-30 09:52, pirms 7 gadiem
izredzētais rakstīja: No offence , man pašam Bukarts patīk , bet tavi kolhoznieki - Indrašis 2 goli , Meija - 1 gols dabuja vairāk vārtus , nekā tavs ''izlases līderis'' kuram bija 0 vārtu pa visu čempi šogad
Bet būs rūdījies Čehijas līgā vēl gadu, būs līderis.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-30 10:29, pirms 7 gadiem
Apgaismojiet, lūdzu, kā pie 2:1 zaudējuma var nopelnīt +3 lietderības koef?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-30 12:00, pirms 7 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Toties Bukarts bija labs piespēļu dalītājs
Nu zinu , bet vajag jau golus , ja jau viņš ir izlases līderis.