Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Eglem rezultatīva piespēle, Balceram, Jevpalovam un Ābolam zaudējumi AHL

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Eglem rezultatīva piespēle, Balceram, Jevpalovam un Ābolam zaudējumi AHL
Verners Egle. Foto: telegraphherald.com

ASV hokeja līgā (USHL) ar rezultatīvu piespēli izcēlies 20 gadus vecais latviešu uzbrucējs Verners Egle, kurš Medisonas "Capitols" vienībai palīdzēja izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas, ar 3:1 viesos pieveicot Maskegonas "Lumberjacks".

Egle šosezon aizvadītajās 26 spēlēs izcēlies ar 11 (3+8) rezultativitātes punktiem, "Capitols" komandai ar 13 punktiem ieņemot pēdējo - astoto vietu USHL Austrumu konferencē.

Amerikas hokeja līgā (AHL) četrus metienus pa vārtiem izdarīja un lietderības koeficientu -1 nopelnīja uzbrucējs Rodrigo Ābols, viņa pārstāvētajai Springfīldas "Thunderbirds" piedzīvojot piekto zaudējumu pēdējās sešās spēlēs un ar 3:4 piekāpjoties Providensas "Bruins". "Thunderbirds" ar 34 punktiem tikpat mačos atrodas Austrumu konferences 13. vietā.

Bez ļoti nozīmīgiem ierakstiem spēļu protokolos palika uzbrucēji Rūdolfs Balcers (viņam viens metiens pa vārtiem) un Ņikita Jevpalovs, viņu pārstāvētajām Belvilas "Senators" un Lavālas "Rocket" ar 3:4 un 2:3 atzīstot attiecīgi Ročestras "Americans" un Toronto "Marlies" (aizsargs Kristiāns Rubīns nespēlēja) pārākumu. "Senators" ar 37 punktiem 31 spēlē Austrumos ir septītā, kamēr "Rocket" ar 34 punktiem 33 mačos ir desmitā.

Visbeidzot līmeni zemāk esošajā ECHL uzbrucējs Renārs Krastenbergs palika ārpus Vīlingas "Nailers", bet aizsargs Kristofers Bindulis - Dienvidkarolīnas "Stingrays" sastāva. "Nailers" viesos ar 1:2 zaudēja Toledo "Walleye" komandai, bet "Stingrays" ar 3:1 izbraukumā pieveica Atlantas "Gladiators".

Izmantotie resursi:
https://www.ushl.com/view#/game-sum...
https://theahl.com/

  -1 [+] [-]

, 2019-12-28 10:20, pirms 5 gadiem
Balceru uz nhl sročna!! 7 speles jau bez vartiem, nhl gaida !!!

  +2 [+] [-]

, 2019-12-28 11:34, pirms 5 gadiem
Ābola sezona un atgriešanās Z-Amerikā - 2019 gada lielākā vilšanās Latvijas hokejā! Murgs ne sezona!