Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim 1+1, Saulietim vārti, A.Ozoliņš uzvar 22 iemetienus

Krišs Upenieks

Brahmanim 1+1, Saulietim vārti, A.Ozoliņš uzvar 22 iemetienus
Artūrs Ozoliņš
Foto: liveangarsk.ru

Latvijas hokejisti ceturtdienas vakarā piedalījušies spēlēs Krievijas, Slovākijas, Zviedrijas, Vācijas, Austrijas un Alpu hokeja līgas čempionāta spēlēs.

Krievijas hokeja līgā (VHL) Kirila Tambijeva un Edgara Siksnas ''Saryarka'' papildlaikā ar 2:1 tika galā ar ''Dizel''. Tambijevs uz ledus pavadīja 15:04 minūtes, vienreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Siksna nebija komandas pieteikumā.

Citā VHL spēlē Latvijas hokejista Artūra Ozoliņa ''Sokol'' pēcspēles metienos ar 4:3 pieveica Iževskas komandu. Artūrs spēlēja 23:39 minūtes, kas bija pārliecinoši lielākais spēles laiks komandā, izcēlās ar rezultatīvu piespēli, uzvarēja 22 no 28 iemetieniem, izpildīja četrus metienus pa vārtiem, nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu plus viens, bet nerealizēja pēcspēles metienu.

Baltkrievijas hokeja čempionātā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlies pieredzējušais uzbrucējs Edijs Brahmanis, kura pārstāvētā ''Gomel'' ar 3:0 uzveica Žlobinu. Jāpiemin, ka Edijs šajā sezonā ir ''Gomel'' komandas kapteinis.

Slovākijas hokeja čempionātā 31 gadu vecā aizsarga Jāņa Andersona ''Zvolen'' ar 4:2 uzvarēja ''Liptovsky Mikulas''. Andersons ar rezultativitātes punktiem neizcēlās un spēlēja komandas ceturtajā maiņā. Kaspara Saulieša, Artūra Salijas, Māra Jasa un Kobas Jasa ''Nove Zamky'' ar 2:3 piekāpās ''Poprad''. Otrās maiņas uzbrucējs Saulietis trešajā periodā ar vārtiem ļāva komandai pietuvoties līdz 2:3, Salija un M.Jass rezultativitātes punktus neguva, bet Koba atkal nebija komandas pieteikumā.

Zviedrijas hokeja līgā gados jaunā uzbrucēja Rodrigo Ābola ''Orebro'' savā laukumā ar 2:3 zaudēja ''Frolunda'' hokejistiem. Kārtējo maču darbojoties komandas trešajā uzbrucēju trijniekā, Ābolam izcelties nav izdevies.

Vācijas hokeja čempionātā (DEL) nepilnus 39 gadus vecā Latvijas aizsarga Arvīda Reķa Augsburgas ''Panthers'' ar 1:4 piekāpās Berlīnes vienībai. Arvīds spēlēja otrajā aizsargu pārī un atzīmējās vien ar divām soda minūtēm.

Austrijas hokeja līgā (EBEL) Zinta Naura Zuševica Grācas ''99ers'' viesos ar 1:3 atzina Zagrebas ''Medvescak'' pārākumu. Zintim šo spēli izdevās pabeigt ar vienu metienu pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu plus viens.

Savukārt Alpu hokeja līgā Gata Sprukta un Oļega Šišļaņņikova ''Kitzbüheler EC'' savā laukumā zaudēja ''Feldkirch VEU''. Gatim neitrāls lietderības koeficients, bet Oļegam mīnus viens. Citās statistikas ailē latvieši neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
flashscore.com
https://www.del.org/event/augsburge...
erstebankliga.at
erstebankliga.at

  +2 [+] [-]

, 2017-12-28 23:19, pirms 7 gadiem
Šķiet, ka diezgan reti kāds no mūsējiem ir tik labs iemetienos. Šosezon Ozoliņš no 722 iemetieniem uzvarējis 458, kas ir 63,4%. TOP 3 visā līgā. ';

  +2 [+] [-]

, 2017-12-28 23:22, pirms 7 gadiem
P.S. Tabulai nogriezu dažus augšējos, kuriem ir pa 1-3 iemetieniem.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-29 00:44, pirms 7 gadiem
A.Ozoliņu 4 maiņas centrā uz PČ!

     [+] [-]

, 2017-12-29 10:32, pirms 7 gadiem
raivis77 rakstīja: A.Ozoliņu 4 maiņas centrā uz PČ!
A.Ozoliņš izlasē ir gana daudz testēts, nav viņš atstājis iespaidu, kā potenciāls izlases spēlētājs...

     [+] [-]

, 2017-12-30 06:38, pirms 7 gadiem
Meistarība pietiek,tikai pareizos maiņas partnerus vajag Bobam piemeklēt.