Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Golovkovam rezultatīva piespēle pārliecinošā komandas uzvarā

Golovkovam rezultatīva piespēle pārliecinošā komandas uzvarā
Georgs Golovkovs
Foto: Vincent Ethier ("Sports du Nord")

Kārtējo rezultativitātes punktu Kvebekas junioru hokeja līgas (QMJHL) spēlē nopelnījis šīs sezonas pirmgadnieks Georgs Golovkovs, kurš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Dramondvilas "Voltigeurs" gūt drošu panākumu cīņā ar "Cataractes" - 5:1. 15 spēlēs Golovkovs ir guvis 15 punktus, kas ir viens labākajiem pirmgadnieku rādītājiem visā QMJHL.

Pie panākuma QMJHL spēlē šonakt tika 18 gadus vecais centra uzbrucējs Georgs Golovkovs un Dramondvilas "Voltigeurs", kas ar 5:1 sakāva Šoviniganas "Cataractes". Latvijas hokejists spēlēja pirmajā maiņā, nopelnīja vienu par rezultatīvu piespēli "Voltigeurs" pirmajos vārtos un koeficientu +1. Golovkovs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja piecos (no deviņiem) iemetieniem un izpildīja divus spēka paņēmienus.

15 spēlēs QMJHL pirmgadnieks ir ticis pie 15 (7+8) punktiem, kas līgas rezultatīvāko pirmgadnieku sarakstā ļauj Golovkovam ieņemt trešo vietu.

Uzvaru izcīnīja arī otra Latvijas hokejista pārstāvētais QMJHL klubs. Ņikita Jevpalovs šonakt palika bez punktiem (metienus pa vārtiem neizdarīja), nopelnīja koeficientu +1, uzvarēja divos no četriem iemetieniem, izdarīja vienu spēka paņēmienu, palīdzot Blenvilas-Buābriānas "Armada" ar 3:1 uzveikt Viktoriavilles "Tigres".

Jevpalovs, kurš šonakt spēlēja pirmajā maiņā, 15 spēlēs ir ticis pie 16 (11+5) punktiem. Ar 11 vārtiem 19 gadus vecais Jevpalovs ierindojas astotajā vietā QMJHL labāko vārtu guvēju sarakstā.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) zaudējumu piedzīvoja Haralds Egle un Muskegonas "Lumberjacks", kas ar 5:6 atzina Omahas "Lancers" pārākumu. 17 gadus vecais Latvijas uzbrucējs pie punktiem netika, izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja koeficientu -1. 10 spēlēs Egle ir iekrājis trīs (1+2) punktus.

Egle pagaidām ir vienīgais Latvijas pārstāvis USHL – cits uzbrucējs Sandis Zolmanis, kurš iepriekš pārstāvēja "Buccaneers" (7sp. 0+1), karjeru turpinās Ziemeļamerikas hokeja līgas (NAHL) klubā Minesotas "Magicians".

Izmantotie resursi:
QMJHL Network
USHL The United States Hockey League - the best...
NAHL: Minnesota Magicians | Home Page |...

     [+] [-]

, 2013-10-28 11:58, pirms 11 gadiem
Eglem jasaņemas. Kāds varētu viņu nointervēt, lai var saprast kāpēc tā spēle neiet tā ka visi bija cerējuši.

     [+] [-]

, 2013-10-28 13:08, pirms 11 gadiem
extremists rakstīja: Eglem jasaņemas. Kāds varētu viņu nointervēt, lai var saprast kāpēc tā spēle neiet tā ka visi bija cerējuši.
nav tur nekas taads ''neiet'', vnk parak daudzi te jau bija sacereejusies... pagajusogad speleja EmJHL, kas ir visai pazema limenja turnirs plus USHL fizisko speku varbut pat vajag vairak ka CHL, jo kopuma vecaki speletaji un vairak siteeju hokeja. Un ne katrs kura konkreta liga var iedzivoties...

Par pagajuso gadu neko daudz vina sakaraa nevareja pateikt ka bus vai nebus, jo nu ta liga kur vins speleja ar nav no specigakajam