Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovam zaudējums “bullīšos”, Nilam Sējējam divi vārti Šveices kausa mačā

Andris Liepa
Andris Liepa

Punnenovam zaudējums “bullīšos”, Nilam Sējējam divi vārti Šveices kausa mačā
Ivars Punnenovs. Foto: SC Rapperswil-Jona Lakers

Sestdien, 15. septembrī, zaudējumu Šveices augstākās hokeja līgas (NL) mačā piedzīvoja Latvijas hokeja vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Rapersvilas “Lakers” vienība. Savukārt Šveices kausa izcīņas mačā NilsSējējs izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

Punnenova Rapersvilas “Lakers” ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:1) atzina “Lausanne” pārākumu. Latviešu vārtsargs šajā mačā tika galā ar 28 no 30 pretinieku metieniem.

Citā mačā Oskara Lapinska pārstāvētā “SCL Tigers” ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) pārspēja “Ajoie” vienību, kuras rindās laukumā devās arī Emīls Veckaktiņš.

Lapinskis šajā spēlē uz ledus pavadīja 13 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā neatzīmējās nevienā statistikas ailē, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Savukārt Veckaktiņš laukumā pavadīja četras minūtes un 35 sekundes, no kurām 12 sekundes bija vairākumā. Arī viņš spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sauso zaudējumu ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja pārstāvētā Cīrihes “Lions” vienība, kas atzina “Fribourg-Gotteron” hokejistu pārākumu.

Balcers šajā spēlē laukumā pavadīja 11 minūtes un 12 sekundes. Minūti un 12 sekundes viņš spēlēja vairākumā, bet 43 sekundes viņam tika uzticētas arī mazākumā. Viņš šajā spēlē izdarīja vienu metienu pa vārtiem, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Zaudējumu piedzīvoja arī Denisa Smirnova pārstāvētā “EHC Kloten” komanda, kas ar 2:4 piekāpās “Lugano”.

Smirnovs uz ledus pavadīja 12 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Tikmēr Šveices kausa izcīņas mačā Ronalda Ķēniņa, Nila Sējēja un Roberta Cjunska pārstāvētā “Sierre” ar 8:1 (5:0, 0:1, 3:0) sagrāva “Universite Neuchatel” hokejistus.

Šajā spēlē ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Nils Sējējs. Vienā no tautieša vārtu guvumiem asistēja arī Cjunskis. Ķēniņš šajā spēlē statistikas ailēs neatzīmējās.

Citā Šveices kausa spēlē Toma Andersona "La Chaux-de-Fonds" ar 16:0 sagrāva "Franches Montagnes" vienību, bet latviešu hokejists šajā spēlē laukumā nedevās.

Pie uzvaras Šveices kausa mačā tika arī Naura Sējēja paŗstāvētā "GCK Lions", kas ar 11:1 sakāva "Wetzikon". Sējējs šajā mačā statistikas ailēs neatzīmējās.

     [+] [-]

, 2024-09-29 11:09, aizvakar
Ķēniņš arī šajā līmenī neizceļas ;/

     [+] [-]

, 2024-09-29 14:44, aizvakar
heh rakstīja: Ķēniņš arī šajā līmenī neizceļas ;/
Kāda tur spēle, jau kādu laiku pa bāriem
Liela kłūda bija šim kadram iedot 5gadu līgumu (jaudígu)
Labi, ka Haris ir labi informēts par Šveici un nelika pat kandidātos uz OS kvali

     [+] [-]

, 2024-09-29 16:27, aizvakar
Mikus Mintautišķa vārti - https://youtu.be/fxiEgfEGLhI
Mika Indraša vārti - https://youtu.be/UfpUFX-ZV3c