Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Muštukovam smaga uzvara un 3-0 sērijā

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Muštukovam smaga uzvara un 3-0 sērijā
Ervīns Muštukovs
Foto: oik.dk

Dānijas hokeja līgas ietvaros play-off pirmo kārtu šovakar turpināja Ervīna Muštukova pārstāvētā Odenses "Bulldogs", kas ar 5:4 pagarinājumā uzvarēja Frederikshavnas "White Hawks", sērijā panākot dominējošo 3-0. Maču šovakar aizvadīja arī Roberta Jekimova pārstāvētā "SaiPa" un brāļu Širokovu Ustkamenogorskas "Kazzinc-Torpedo".

Odensieši uzvar trillerī

Ervīns Muštukovs, kurš kaldināja komandas pirmās divas uzvaras, šovakar pirmo reizi kapitulēja jau mača 13. sekundē. Otrā perioda nogalē rezultāts bija kļuvis jau 3:0 "White Hawks" labā, taču drīz vien vienus vārtus izdevās atgūt Mortenam Smedegārdam, periodu noslēdzot ar 1:3.

Trešajā periodā odensieši izdevās gūt uzreiz trīs bezatbildes vārtus, trešdaļas otrajā pusē izvirzoties vadībā ar 4:3, taču pamatlaika izskaņā Muštukova vārtos lidoja jau ceturtā ripa, kā rezultātā spēles liktenis pirmajās 60 minūtēs izšķirts netika. Pagarinājuma trešajā minūtē uzvaras vārtus "Bulldogs" labā guva Robs Riki.

Latviešu vārtsargs šovakar atvairīja 29 no 33 jeb 87,88 procentus pretinieku metienu. Frederikshavnas vārtos lielisku sniegumu demonstrēja Miroslavs Lipovskis, atvairot 44 no 49 "Bulldogs" spēlētāju metieniem. Nākamo, sērijas ceturto un iespējams izšķirošo spēli komandas aizvadīs parīt, 1. martā.

Jekimova "SaiPa" uzvar

Pārliecinošu uzvaru šovakar izcīnīja Roberta Jekimova pārstāvētā "SaiPa", kas ar 4:1 pārspēja Espo "Blues" vienību. Ar diviem rezultativitātes punktiem "SaiPa" labā atzīmējās Elmeri Kaksonens un Braiens Salkido.

Roberts Jekimovs maču noslēdza bez rezultativitātes punktiem, taču ar pozitīvu lietderības koeficientu "+1", uz laukuma pavadot 12:26 minūtes. Nākamo spēli "SaiPa" aizvadīs piektdien, 2. martā.

Širokoviem zaudējums Angarskā

Latvijas hokejistu pārstāvētā Ustkamenogorskas "Kazzinc-Torpedo" savā priekšpēdējā VHL regulārās sezonas spēlē ar 0:2 atzina Angarskas "Ermak" pārākumu. Abi brāļi mačā atzīmējās ar tieši 14 nopelnītām soda minūtēm katrs.

Jau rīt "Kazzinc-Torpedo" atkārtoti tiksies ar "Ermak", tādējādi noslēdzot regulāro sezonu. Tiesa, "Kazzinc-Torpedo" atrodoties piektajā vietā Austrumu konferences kopvērtējumā, jau pašlaik ir zināms, ka arī play-off pirmajā kārtā pretī Kazahstānas klubam stāsies tieši Angarskas hokejisti.

Izmantotie resursi:
AL-Bank Ligaen | Officielt site for Danmarks...
Jääkiekon SM-liiga - SM-liiga
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

  +5 [+] [-]

, 2012-02-28 23:40, pirms 12 gadiem
Uzvara ir un paliek uzvara... un play-offos tiešām nav nozīmes skaista, vai nesmuka uzvara- galvenais ir rezultāts uz tablo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-28 23:53, pirms 12 gadiem
P.S karstas Ziņas #OTT - Matt Gilroy and Zenon Konopka are in. Matt Carkner and Kaspars Daugavins are out.
Žēl

  +1 [+] [-]

, 2012-02-29 00:06, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: malacis Ervīns, izskatās, ka ir gatavs kāpt savā karjerā, noteikti, ka ir daudz labāks par Holtu, bet Dynamska jau labāk uztur mūziķus un slinkos hokejistus, kuri slinki spēlēt un iemest, bet spēlēt spēlīties bērnu un twītot - ir teicami!
Atvainojos, bet Tu ar prātu draudzējies!? Muštakovs un Dinamo!? Labāks par Holtu?! Twitteris, bērnu spēlīte?! Twitterī ir lielākā daļa pasaules sabiedrības! Atradies gudrītis, sēž sc.lv un komentē ne pa tēmu! P.S par tiem slinkajiem hokejistiem, pēc bildes spriežot pats esi aktīvists, noteikti Hesburger stafetēs cel pirmās vietas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-29 00:45, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Esmu Eksperts, a kas tu esi? apsargs?
ALEKSANDR RADIONOVICH BARADACH (CECURITĪ)

  +2 [+] [-]

, 2012-02-29 01:09, pirms 12 gadiem
Chiekursss rakstīja: ALEKSANDR RADIONOVICH BARADACH (CECURITĪ)
Mums ir jāsaprot, ka ir cilvēki, kas seko līdzi hokejam, bet ir cilvēki, kas tikai gudri muld, nevarot nostāvēt uz slidām, kā "ALEKSANDR RADIONOVICH BARADACH". Par hokejistu jāspriež kopumā, nevis pēc vienas spēles.
Vnk daži nemāk citādi dzīvē izcelties, kā tikai nomelnojot citus.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-29 01:31, pirms 12 gadiem
Chiekursss rakstīja: Atvainojos, bet Tu ar prātu draudzējies!? Muštakovs un Dinamo!? Labāks par Holtu?! Twitteris, bērnu spēlīte?! Twitterī ir lielākā daļa pasaules sabiedrības! Atradies gudrītis, sēž sc.lv un komentē ne pa tēmu! P.S par tiem slinkajiem hokejistiem, pēc bildes spriežot pats esi aktīvists, noteikti Hesburger stafetēs cel pirmās vietas!
twiteris tiesam ir bernu spelites
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-03-01 16:16, pirms 12 gadiem
Nu re, Muštukovs ir atradis klubu, kur var izspēlēties!
Citādi iepriekš sēdēja te Dinamo uz beņķa.