Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Muštukovs zaudē, bet tiek pusfinālā, Želubovskim 1+1

Krišs Upenieks

Muštukovs zaudē, bet tiek pusfinālā, Želubovskim 1+1
Ervīns Muštukovs
Foto: sheffieldsteelers.co.uk

Sestdien Anglijas Elites hokeja līgā vietu ''play-off'' turnīra pusfinālā nodrošināja Ervīna Muštukova pārstāvētā Šēfildas ''Steelers'', kas otrajā spēlē ''Stars'' hokejistiem zaudēja ar 2:4, tomēr divu spēļu summā triumfēja ar 8:5. Francijas 2. līgā ceturtdaļfināla atbildes spēlē ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlies Elviss Želubovskis, palīdzot komandai iekļūt pusfinālā.

Atgādināsim, ka ceturtdaļfināla pirmajā spēlē ''Steelers'' hokejisti ''Stars'' uzvarēja ļoti pārliecinoši - 6:1. Ļoti iespējams, ''Steelers'' jau domās bija pusfinālā, jo bija jānotiek brīnumam, lai ''Stars'' hokejisti uzvarētu ar piecu vārtu pārsvaru. ''Steelers'' piedzīvoja zaudējumu ar 2:4, tomēr divu spēļu summā triumfēja ar 8:5, iekļūstot pusfinālā. Otrajā mačā Ervīns Muštukovs atvairīja 43 no 47 pretinieku izdarītajiem metieniem.

Pirmo ceturtdaļfināla spēli aizvadījusi latviešu aizsarga Kaspara Astašenko ''Giants'', kas savā laukumā nespēja uzvarēt ''Blaze'', cīnoties neizšķirti - 2:2. Kaspars mača protokolā ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās. Zaudējuma garšu izjust nācās arī Aivaram Gaisiņam un ''Stingrays'' hokejistiem, kuri ļoti atzīstami cīnījās pret regulārā turnīra vicečempioniem - 1:2. Gaisiņam četras soda minūtes. Rīt par vietu nākamajā kārtā cīnīsies gan Kaspars Astašenko, gan Aivars Gaisiņš.

Francijas 2. divīzijas pusfinālā iekļuvis Elviss Želubovskis un viņa pārstāvētā ''Lyon'', kas sērijā līdz divām uzvarām ar 2:0 (9:1, 3:2) uzvarēja ''Evry'' hokejistus. Atbildes mačā latviešu uzbrucējs izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
ELITE Ice Hockey League ◊ Official Website Home...
FFHG - Login

  +4 [+] [-]

, 2011-03-27 00:40, pirms 13 gadiem
Lai turpina spēlēt ,dažiem no šiem uz kādu pārbaudes spēli varbūt sanāks uzspēlēt, čempī šiem jau nereāli!

  +6 [+] [-]

, 2011-03-27 01:03, pirms 13 gadiem
47 metieni, tā neko!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-27 12:17, pirms 13 gadiem
Reaktors rakstīja: Francijas 2. līga


kauns nav par viņiem regulāri rakstīt?
Vispār jau 3. līga. Želubovskis ir 2. divīzijā. Nez kapēc šeit kļūdījušies.

  +3 [+] [-]

, 2011-03-27 12:21, pirms 13 gadiem
Reaktors rakstīja: Francijas 2. līga


kauns nav par viņiem regulāri rakstīt?
Kas tev liek lasiit? man piemeeram intresee....,kas notiek ar visiem LV hokeistiem ...!