Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šilovs atvaira 34 metienus trešajā uzvarā četrās dienās, Čukstem vārti NCAA

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šilovs atvaira 34 metienus trešajā uzvarā četrās dienās, Čukstem vārti NCAA
Artūrs Šilovs. Foto: Terry Wilson/barriecolts.com

Izcila nedēļas nogale Ontario hokeja līgā (OHL) padevās vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētajai Berijas "Colts", kas četru dienu laikā iekrāja sešus no maksimāli iespējamajiem sešiem punktiem, pēdējā no spēlēm šonakt ar 3:2 izbraukumā pagarinājumā pieveicot Ošavas "Genarals".

Šilovs šajā cīņā atvairīja 34 no 36 pretinieku metieniem, "Colts" vienībai izlaižot divu vārtu pārsvaru, taču pagarinājumā Džošam Nelsonam nokārtojot sev dubli un izraujot uzvaru. Berijas vienība ar 44 spēlēs iekrātiem 42 punktiem saglabāja septīto vietu Austrumu konferencē.

Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) hokeja turnīrā ar ceturto vārtu guvumu (14. (4+10) rezultativitātes punkts sezonā), vienu noraidījumu un diviem metieniem pa pretinieku cietoksni atzīmējies 22 gadus vecais aizsargs Kārlis Čukste. Viņš gan nespēja "Quinnipiac University Bobcats" glābt no zaudējuma 1:3 pret "Sacred Heart University".

Tikmēr Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) aizsargs Harijs Brants izdarīja rezultatīvu piespēli, nopelnot savu 11. (2+9) punktu šosezon, izdarīja vienu metienu, veica vienu spēka paņēmienu un iekrāja lietderības koeficientu +1, bet 17 gadus vecā hokejista Akadī-Bathērstas "Titan" mājās ar 3:5 atzina Bleinvilas-Buāsbrānas "Armada" pārākumu.

Ja Kvebekas līgas pastarītei "Titan" (23 punkti 46 spēlēs) šī bija ceturtā neveiksme pēc kārtas, tad par Brantu gadu vecākā uzbrucēja Rūdolfa Polca pārstāvētā Valdoras "Foreurs" guva otro panākumu pēc kārtas. Šoreiz "Foreurs" ar 3:2 uzveica Ruēnnorāndas "Huskies". Polcs atzīmējās ar trim metieniem pa vārtiem, +/- koeficientu +2 un vienu no četriem uzvarētiem iemetieniem. "Foreurs" ar 48 punktiem 46 mačos Rietumu konferencē ir piektā.

Izmantotie resursi:
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://theqmjhl.ca/
https://gobobcats.com/sports/mens-i...