Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvieši ārzemēs pelna divu minūšu sodus

Krišs Upenieks

Latvieši ārzemēs pelna divu minūšu sodus
Ronalds Ķēniņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pieticīgi ārzemju hokeja čempionātos spēlējuši Latvijas hokejisti. Pie rezultativitātes punktiem nav izdevies tikt, bet vairāki atzīmējušies ar divu minūšu sodiem.

Krievijas hokeja līgā (VHL) Artūra Ozoliņa Angarskas ''Yermak'' katra no periodiem ielaida pa vārtiem un piekāpās ''Kurhan'' hokejistiem ar 0:3. Artūrs uz ledus pavadīja 16:29 minūtes, nopelnīja divas soda minūtes, izdarīja divus metienus pa vārtiem un uzvarēja piecus no 11 iemetieniem.

VHL čempionātā pārliecinoša uzvara šodien aizsarga Edgara Siksnas pārstāvētajai Karagandas ''Saryarka'', kas ar 5:1 pieveica Orskas hokejistus. Edgars laukumā pavadīja 17:33 minūtes, kuru laikā izcēlās ar vienu divu minūšu noraidījumu un diviem metieniem pa vārtiem.

Somijas ''Mestis'' līgā jeb pēc spēka otrajā valsts čempionātā Roberta Locāna ''Keupa HT'' ar 0:4 zaudēja ''TUTO Hockey''. Lai gan sezonas sākumā Locāns bija spēlējis pat pirmajā uzbrucēju trijniekā, šovakar 1996. gadā dzimušais latvietis bija komandas 13. uzbrucējs. Trešajā trešdaļā Locāns atzīmējās ar divu minūšu sodu.

Šveices spēcīgākajā čempionātā (NLA) Ronalda Ķēniņa ''ZSC Lions'' viesos ar 2:3 piekāpās ''Fribourg-Gotteron''. Ķēniņš šajā spēlē pie rezultativitātes punktiem netika.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Otteluseuranta

     [+] [-]

, 2016-10-26 23:54, pirms 8 gadiem
Batņam un Sarkanim 0+1 Alpu Hokeja Līgā, turklāt Batņam arī 12 soda minūtes.

Ķēniņa komandai šis bija Šveices kausa 1/8 fināla mačs, nevis NLA spēle.

Bajaruna komandai uzvara Francijas kausa 1/16 fināla spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-27 07:57, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Batņam un Sarkanim 0+1 Alpu Hokeja Līgā, turklāt Batņam arī 12 soda minūtes.

Ķēniņa komandai šis bija Šveices kausa 1/8 fināla mačs, nevis NLA spēle.

Bajaruna komandai uzvara Francijas kausa 1/16 fināla spēlē.
starp citu, Ķēninš vakar spēlēja 1. maiņā