Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuldam uzvara un +2

Andrejs Siliņš

Kuldam uzvara un +2
Artūrs Kulda
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Naktī uz trešdienu Amerikas Hokeja līgā (AHL) pie uzvaras tika Latvijas valstsvienības aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas "IceCaps" vienība, kas savā laukumā ar rezultātu 5:1 sakāva Portlendas "Pirates" hokejistus.

Lai arī viesi pirmie guva vārtus spēles 11. minūtē, spēlējot vairākumā, no otrās trešdaļas sākuma fortūna nostājās tikai mājinieku pusē. Otrajā trešdaļā gūti trīs vārti, bet pēdējā pievienoti vēl divi un izcīnīta piektā uzvara septiņos sezonas mačos - 5:1. Līdz ar to "IceCaps" dala pirmo vietu ne tikai Austrumu konferencē, bet arī visā līgā ar jau iekrātiem 11 punktiem.

Artūrs Kulda pie rezultativitātes punktiem šoreiz netika, soda minūtes arī neieguva, toties izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī, laukumā esot komandas pirmo un pēdējo vārtu guvuma brīžos, nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+2).

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja