Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis ielaiž četrus vārtus, "Crunch" otrais zaudējums

Gudļevskis ielaiž četrus vārtus, "Crunch" otrais zaudējums
Kristers Gudļevskis
Foto: BoltProspects

Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņā šonakt otro zaudējumu piedzīvoja Kristers Gudļevskis un Sirakjūzas "Crunch", kas ar 0:4 kapitulēja Vilksbāras-Skrentonas "Penguins". Sērijā līdz trim uzvarām "Penguins" ir vadībā ar 2:0.

Pirmajā spēlē Kristers Gudļevskis ielaida četrus vārtus un tika nomainīts, tomēr Sirakjūzas "Crunch" uzbrukums nespēja atgūt zaudēto (1:5). Līdzīgi bija arī šonakt – latviešu vārtsargs atvairīja 25 no 29 metieniem, tikmēr "Crunch" neguva nevienus vārtus, piekāpjoties viesos ar 0:4.

Visus 27 metienus atvairīja 20 gadus vecais "Penguins" vārtsargs Mets Marejs, kurš šosezon atzīts par AHL labāko spēlētāju savā pozīcijā un par līgas labāko pirmgadnieku. Sērijā līdz trim uzvarām "Penguins" ir vadībā ar 2:0. Trešais mačs notiks naktī uz 30. aprīli ("Crunch" laukumā).

Tikmēr Rietumu hokeja līgā (WHL) pie panākuma tika uzbrucējs Rihards Bukarts un Brendonas "Wheat Kings", kas ar 3:2 pagarinājumā uzveica Kalgari "Hitmen". Latvietis noslēdza spēli bez punktiem un nopelnīja divas soda minūtes. WHL pusfināla sērijā rezultāts kļuvis 2:0 "Wheat Kings" labā, un nākamās divas spēles tiks aizvadītas Kalgari (sērija notiek līdz četrām uzvarām). Bukarts deviņās "play-off" spēlēs ir izcēlies ar 12 (2+10) punktiem.

Ziemeļamerikas Hokeja līgas (NAHL) Robertsona kausa izcīņā aizsargs Jānis Jaks vienreiz meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu koeficientu +2, palīdzot Minesotas "Wilderness" ar 4:2 uzvarēt Fērbenksas "Ice Dogs". "Play-off" ceturtdaļfināla sērijā līdz trim uzvarām "Wilderness" ir vadībā ar 2:0.

Uzvaru svinēja arī uzbrucējs Roberts Šmits un Džensvilas "Jets", kas ar 5:1 uzveica Sū "Eagles". Šmits divreiz meta pa vārtiem, un bez punktiem palika arī "Eagles" uzbrucēji Sandis Zolmanis un Bruno Birzītis. Sērijā rezultāts ir 2:0.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...
WHL Network
2014-15 NAHL.com | North American Hockey League...

  -2 [+] [-]

, 2015-04-26 08:56, pirms 9 gadiem
Gudis grib uz čempi braukt!

  +7 [+] [-]

, 2015-04-26 09:01, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Gudis grib uz čempi braukt!
bet vai vajag? varbūt lai atpūšas čalis un sakārto savu galvu, un gatavojas nākošai sezonai...tā viņam būs diezgan izšķiroša.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-26 09:08, pirms 9 gadiem
Ahj...rakstiju garu tekstu par to ka varbūt labāk nevajag gudijam braukt bet galu galā nekas slikts jau nenotiks, šāds Gudļevskis ir labāks par Muštukovu un domāju tīri tāpēc ka pieredze Gudijam lielāka nekā Edviīnam , Kalniņam var pateikt Paldies un gaidīt Kristeru! kas to lai zin, moš atkal izies kāds Kanādas variants

  -1 [+] [-]

, 2015-04-26 09:13, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: bet vai vajag? varbūt lai atpūšas čalis un sakārto savu galvu, un gatavojas nākošai sezonai...tā viņam būs diezgan izšķiroša.
Hvz vai vajag... šādā "stāvoklī" laikam jau labāk nē, kaut gan no otras puses, čempī čalim tā var būt atkal papildus motivācija parādīt no sevis to Gudi, kas OS laikā arī Kanādai lika panervozēt! Citādi tagad izskatās, ka Edžam atkal viss vezums uz sevīm būs jāvelk, jo Muštukovu tajā (PČ Elites) līmenī es neņemu nopietni.... ceru arī, ka Beļa nedomās ar viņu "eksperimentēt" pret spēcīgākiem pretiniekiem, jo tad zāģi var būt diezgan smagi un arī morāli sāpīgi. Kalniņam Beļa, izskatās, ka ne visai vēl uzticas, kaut pieļauju, ka čalis var "nospridzināt" un pavilkt vismaz kādas spēles ne pret top izlasēm(Austriju, Franciju)! Protams var arī "nenospridzināt".... runga ar diviem galiem un reali šobrīd tikai Edža ir dzelzbetona Nr.1, kurš arī šaubos vai visas spēles varēs aizvadīt vienlīdz labā līmenī bez kādiem "kritumiem", tapēc varbūt arī, ka Gudi tomēr vajag!

  -3 [+] [-]

, 2015-04-26 09:18, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Gudis grib uz čempi braukt!
Tēlot lielo caurumu LV vārtos? Nu nē!

  +9 [+] [-]

, 2015-04-26 09:25, pirms 9 gadiem
Pirms kāds pārmet par Gudļevska sniegumu, ieteiktu apskatīties kaut vai spēles momentus.

Attēlā redzamais moments pie 3. ielaistajiem vārtiem tikko pēc iemetiena SAVĀ ZONĀ, spēlējot mazākumā!! Ja tā komanda strādā aizsardzībā, tad ko var gribēt no vārtsarga. 2. gols ielidoja no rikošeta, 4. gols ielidoja vārtos ātrajā pretuzbrukumā Crunch aizsargam mēģinot izsist ripu ārā.

Zemāk spēles momenti.

https://www.youtube.com/watch?v=s6m...
';

     [+] [-]

, 2015-04-26 09:29, pirms 9 gadiem
Tā viņš ir! Ja nav cīņas par Stenlija kausu,lai brauc uz Pasaules čempi!

     [+] [-]

, 2015-04-26 09:40, pirms 9 gadiem
Ka nu ir, tā nu ir,sudi vaga

  +3 [+] [-]

, 2015-04-26 09:44, pirms 9 gadiem
nauchs rakstīja: Pirms kāds pārmet par Gudļevska sniegumu, ieteiktu apskatīties kaut vai spēles momentus.

Attēlā redzamais moments pie 3. ielaistajiem vārtiem tikko pēc iemetiena SAVĀ ZONĀ, spēlējot mazākumā!! Ja tā komanda strādā aizsardzībā, tad ko var gribēt no vārtsarga. 2. gols ielidoja no rikošeta, 4. gols ielidoja vārtos ātrajā pretuzbrukumā Crunch aizsargam mēģinot izsist ripu ārā.

Zemāk spēles momenti.

https://www.youtube.com/watch?v=s6m4kB5JIE0
Gudijam īsti pat nav ko pārmest.

     [+] [-]

, 2015-04-26 09:59, pirms 9 gadiem
Sogad Gudis toc nebus PČ. Tad kada jega bija dot ceribas Kalninam vai Mustukovam?

     [+] [-]

, 2015-04-26 10:11, pirms 9 gadiem
[quote nauchs]
Pirms kāds pārmet par Gudļevska sniegumu, ieteiktu apskatīties kaut vai spēles momentus.

Attēlā redzamais moments pie 3. ielaistajiem vārtiem tikko pēc iemetiena SAVĀ ZONĀ, spēlējot mazākumā!! Ja tā komanda strādā aizsardzībā, tad ko var gribēt no vārtsarga. 2. gols ielidoja no rikošeta, 4. gols ielidoja vārtos ātrajā pretuzbrukumā Crunch aizsargam mēģinot izsist ripu ārā.

Zemāk spēles momenti.

Paskatijos. Zel ka hailaita nav ieklauti ari Gudija seivi, jo pat ar tadu aizsardzibu vins nospeleja diez gan svaki un vareja ari pusi no siem goliem neielaist. Vilcejs spele vins noteikti nebija. Musu izlases aizsardziba, tomer ir biskin labaka, bet nu nezinu. Sogad laikam vins noteikti var tikai samaisit kartes Belavskim un tod attelpu Masalskim un neko vairak. Pat Mustukovs/Kalnins var to paveikt. Un tas vel ar visiem nosacijumiem ka Crunch izlidos un Tampai nebus nekadu iebildumu vinu laist.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-04-26 10:22, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Kā Tampabejai iet?
Sērijā ar Detroitas red wings ir iedzinējos ar 2-3

     [+] [-]

, 2015-04-26 10:30, pirms 9 gadiem
nu izskatas ka musejiem uz PC bus 2 labi papildinajumi + edzam konkurence jo wisticamakas ka aizermans ir ieinteresets lai gudijs speletu newis putu stadiona un skatitos tampas speles..

  +3 [+] [-]

, 2015-04-26 10:57, pirms 9 gadiem
tanta3 rakstīja: nu izskatas ka musejiem uz PC bus 2 labi papildinajumi + edzam konkurence jo wisticamakas ka aizermans ir ieinteresets lai gudijs speletu newis putu stadiona un skatitos tampas speles..
Ja Tampa izlīdīs pret Detroitu, Aizermens būs ieinteresēts, lai, gadījumā ja notiek kaut kādi mēsli ar Bišopu vai Vasiļevski, kā otrais vārtsargs nav jāsaģērbj slotas kāts...

  -1 [+] [-]

, 2015-04-26 11:12, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Hvz vai vajag... šādā "stāvoklī" laikam jau labāk nē, kaut gan no otras puses, čempī čalim tā var būt atkal papildus motivācija parādīt no sevis to Gudi, kas OS laikā arī Kanādai lika panervozēt! Citādi tagad izskatās, ka Edžam atkal viss vezums uz sevīm būs jāvelk, jo Muštukovu tajā (PČ Elites) līmenī es neņemu nopietni.... ceru arī, ka Beļa nedomās ar viņu "eksperimentēt" pret spēcīgākiem pretiniekiem, jo tad zāģi var būt diezgan smagi un arī morāli sāpīgi. Kalniņam Beļa, izskatās, ka ne visai vēl uzticas, kaut pieļauju, ka čalis var "nospridzināt" un pavilkt vismaz kādas spēles ne pret top izlasēm(Austriju, Franciju)! Protams var arī "nenospridzināt".... runga ar diviem galiem un reali šobrīd tikai Edža ir dzelzbetona Nr.1, kurš arī šaubos vai visas spēles varēs aizvadīt vienlīdz labā līmenī bez kādiem "kritumiem", tapēc varbūt arī, ka Gudi tomēr vajag!
Varētu tev piekrist ,bet Kalniņš izlasē gan u-18 ,gan u-20 bija labāks par Gudļevski.

     [+] [-]

, 2015-04-26 11:22, pirms 9 gadiem
coffijs rakstīja: Varētu tev piekrist ,bet Kalniņš izlasē gan u-18 ,gan u-20 bija labāks par Gudļevski.
tas neko nenozīmē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-04-26 11:56, pirms 9 gadiem
Piekrītu Zaipim, lai Gudis atpūšās, velta laiku sev, mums ir kas kastē, Kalniņš ir pelnījis iespēju arī.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-26 11:59, pirms 9 gadiem
Atbalstu tos, kuri domā, ka Gudļevskim nevajag braukt uz PČ un sajaukt treneru plānus par vārtsargu izvēli. Gan jau viņiem ir plāns par katru esošo vārtsargu izmantošanu konkrētā spēlē. Masļskimm ir jājūt, ka ir Nr.1. Beki var būt arī Ervīns ar Jāni. Kalniņu var droši mest zem tanka, ko viņam zaudēt - vietu MOL līgā? Muštukovam arī ir ko pierādīt, jo tik daudz gadus palicis aiz svītras, ka būtu gatavs spēlēt kaut pret Kanādu.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-26 12:19, pirms 9 gadiem
Smiekli nak par tiem, kas ar putam uz lupam blauj, ka Gudijs nav vainojams. Nav vainigs jaa. Bet nekads glabejs nebija, un to ko vareja ielaist - ari ielaida. Uz otriem vartiem ari bija dazi lidzigi momenti, bet vartsargs izglaba. Domaju sii sezona, ja vien nenotiek brinums, Tampas sistemaa ir pirmspedejaa vinam.
Tadu vartsargu ka Gudijs ECHL ir pietiekosi daudz.
Runajot par WC..Nedomaju, ka sogad tur vinam ista vieta. Ir visai interesanta kombinacija sogad, kura Gudlevskis vienkarsi neiederas - Pieredzejusais Masalskis
Neveiksmju vajatais Mustukovs
Jaunais Kalnins, kuram izlases rindas stati ir bijusi pat loti labi, un sogad izlase vispar uz nullem.
Visiem 3 vartsargiem ir kopigs tas, ka ir japierada sevi citiem, lai atrastu normalu klubu.
Gudlevskim sevi pieradit ir iespeja jau visas sezonas garumaa, jo komanda ir laba. Ja vins nospeles labi PC, tapat neko nemainis vina NHL karjeras attistiba.

     [+] [-]

, 2015-04-26 16:42, pirms 9 gadiem
arhivs X rakstīja: Tavs viedoklis neko nenozīmē
tieši tāpat kā tavs nevērtīgais viedoklis nesaprotu vispār kāda tev jēga uz maniem komentāriem atbildēt? Sēdi savā stūrī kā paklausīgs mazs trollis, kas patiesībā esi