Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Veinbergam uzvaras vārti, kautiņš un pirmā zvaigzne, Ravinskim divi vārti

Agris Suveizda

Veinbergam uzvaras vārti, kautiņš un pirmā zvaigzne, Ravinskim divi vārti
Klāvs Veinbergs (#27) tiek sveikts ar vārtu guvumu. Foto: Lincoln Stars

Ziemeļamerikā šonakt divus vārtus guva latviešu hokejists Anrī Ravinskis, vienreiz precīzi meta Klāvs Veinbergs un Dāvis Borozinskis, bet pie rezultatīvas piespēles tika Bogdans Hodass un Ēriks Mateiko.

AHL

• Atlantijas divīzijas līdere Providensas "Bruins" ar 3:1 pārspēja Šārlotas "Checkers" un svinēja sesto uzvaru pēc kārtas. Eduardam Tralmakam divas soda minūtes.

• "Penguins" ar 2:3 pagarinājumā piekāpās "Phantoms", bet izlasei jāvārdu teikušais Raivis Ansons izlaida trešo maču pēc kārtas.

WHL

• Izslēgšanas spēlēm kvalificējās Medisinhetas "Tigers", kas regulāro sezonu noslēdza ar atspēlēšanos no 0:2, uzvaru pār tiešo konkurenti "Broncos" (4:3) un astoto vietu Austrumu konferencē.

Bogdans Hodass vairākumā asistēja izlīdzinājuma vārtos (2:2), izdarīja divus metienus un nopelnīja četras soda minūtes – pirmā noraidījuma laikā pretinieki panāca 2:0, bet uzreiz pēc otrā noraidījuma beigām iemeta 3:4.

• Aizsargs Hodass pie punkta tika ceturto spēli pēc kārtas (1+3). Regulārās sezonas 56 spēlēs viņš nopelnīja 36 (11+25) [unktus, 69 soda minūtes un pozitīvu lietderību +14.

QMJHL

• Blenvilas-Buābriānas "Armada" ar 5:6 bullīšos piekāpās Gatino "Olympiques", bet Anrī Ravinskis panāca 2:2 un 4:4, ar diviem vārtiem, pozitīvu lietderību +1, astoņiem metieniem un četriem spēka paņēmieniem tika atzīts par spēles otro zvaigzni un arī nerealizēja pēcspēles metienu.

• Par spīti zaudējumam visas trīs spēles zvaigznes tika "Armada" hokejistiem un "Armada" 12. reizi pēc kārtas iekļuva izslēgšanas spēlēs. Sezonā Ravinskim 41 spēlē ir 23 (13+10) punkti.

• Sentdžonas "Sea Dogs" ar 4:7 piekāpās "Titan". Ēriks Mateiko tika pie rezultatīvas piespēles, negatīvas lietderības -2, diviem metieniem un 75% uzvarētu iemetienu (6/8). Sezonā Mateiko 62 spēlēs ir 36 (16+20) punkti.

• Latviešu aizsargu cīņā Bekomo "Drakkar" ar 3:1 pieveica Šikutimī "Sagueneens". Nikam Feņenko trīs metieni, spēka paņēmiens un pozitīva lietderība +1, Pēterim Bulānam trīs metieni, spēka paņēmiens un negatīva lietderība -1.

• Kvebekas Junioru hokeja līgas izslēgšanas spēlēm kvalificējas 16 no 18 komandām un sezonu turpinās arī visas latviešu vienības. Regulārā sezona ir noslēgusies.

USHL

• Par spēles pirmo zvaigzni atzīts Klāvs Veinbergs, kurš guva uzvaras vārtus, tobrīd panākot 3:0, neilgi pēc tam izkāvās un palīdzēja Linkolnas "Stars" ar 5:2 pārspēt Sūsitijas "Musketeers".

• Veinbergam vārti, 15 soda minūtes, trīs metieni un pozitīva lietderība +2. Sezonas 42 spēlēs viņam 23 (11+12) punkti.

• Vārti arī Dāvim Borozinskim, kurš panāca 2:3, tomēr Demoinas "Buccaneers" ar 2:5 piekāpās Sūfolsas "Stampede". Borozinskim arī trīs metieni un pozitīva lietderība +1. Šosezon 45 spēlēs viņam 13 (5+8) punkti.

• Sīdarrepidsas "RoughRiders" ar 2:4 zaudēja "Lumberjacks". Bruno Brūveris, atvairījis 14 no 18 metieniem, tika nomainīts 36. minūtē, bet Martinam Laviņam negatīva lietderība -1.

• Grīnbejas "Gamblers" ar 4:5 bullīšos zaudēja Čikāgas "Steel". Raimondam Vītoliņam viens metiens, negatīva lietderība -1 un nerealizēts pēcspēles metiens.

• Latviešu duelis izpalika Trisitijas "Storm" uzvarā pār līgas līderi Fargo "Force" (4:0). Zaudētāju rindās Ģirtam Silkalnam viens metiens un neitrāla lietderība, bet uzvarētāju rezervē palika vārtsargs Patriks Bērziņš.

OHL

• Trīs uzvaru sērija pārtrūka Sārnijas "Sting", kas ar 2:5 piekāpās "Otters". Sandim Vilmanim trīs metieni un negatīva lietderība -2.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://whl.ca/gamecentre/1019342/b...
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/3007...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2970...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2980...
https://ushl.com/ht/#/game-summary/...
https://ushl.com/ht/#/game-summary/...
https://ushl.com/ht/#/game-summary/...
https://ushl.com/ht/#/game-summary/...
https://ushl.com/ht/#/game-summary/...

  -1 [+] [-]

, 2023-03-26 11:18, pirms gada
aizsargs Simanovičs turpina uguņot NAHLā - šonakt 1+3 NAHL Game Center | North American Hockey League... , šomēnes viņam 9 spēlēs 3+7

     [+] [-]

, 2023-03-26 11:45, pirms gada
Nu jā, tās llīgas tur tādas šādas, vienīgi Ziemeļamerikā...

  -1 [+] [-]

, 2023-03-26 12:05, pirms gada
chau! ataa rakstīja: Nu jā, tās llīgas tur tādas šādas, vienīgi Ziemeļamerikā...
ko Tu ar to gribēji teikt?

     [+] [-]

, 2023-03-26 12:40, pirms gada
chau! ataa rakstīja: Nu jā, tās llīgas tur tādas šādas, vienīgi Ziemeļamerikā...
šādas tādas līgas?! Kanādas OHL, WHL, QMJHL + ASV top1 JR līga USHL ir vislabākās junioru līgas pasaulē!