Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Birzītim rezultatīva piespēle "Eagles" uzvarā

Birzītim rezultatīva piespēle "Eagles" uzvarā
Bruno Birzītis
Foto: Chelsea Zalewski

Ziemeļamerikas hokeja līgas (NAHL) turnīrā pie panākuma ticis Latvijas hokejistu Bruno Birzīša un Kristofera Binduļa pārstāvētais klubs Sū "Eagles", kas ar 3:0 pārspēja Džonstaunas "Tomahawks". Birzītis komandas uzvaru sekmēja ar rezultatīvu piespēli.

18 gadus vecais uzbrucējs Bruno Birzītis šonakt asistēja savas komandas trešo vārtu guvumā, palīdzot Sū "Eagles" ar 3:0 uzveikt Džonstaunas "Tomahawks". Ērgļi tika jau pie trešās uzvaras pēc kārtas. Birzīša kontā arī koeficients +1 un viens metiens pa vārtiem. 12 spēlēs Latvijas uzbrucējs izcēlies ar pieciem (1+4) punktiem.

"Eagles" rindās laukumā devās arī 18 gadus vecais aizsargs Kristofers Bindulis. Ar rezultativitātes punktiem viņš gan neizcēlās, bet tika pie koeficienta +1 un izdarīja divus metienus pa vārtiem. 14 spēlēs Bindulim trīs punkti par rezultatīvām piespēlēm.

Sū "Eagles" ar 15 punktiem 14 spēlēs ieņem piekto vietu Ziemeļu divīzijā (sešu komandu konkurencē), tiesa, trim augstāk esošām komandām ir tāds pats punktu skaits. NAHL 24 klubi ir iedalīti četrās divīzijās.

Izmantotie resursi:
| North American Hockey League | NAHL