Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" bez Indraša pieveic Daugaviņa un Karsuma "Spartak"

Andrejs Siliņš

"Dynamo" bez Indraša pieveic Daugaviņa un Karsuma "Spartak"
Mārtiņš Karsums. Foto: spartak.ru

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Spartak", ko pārstāv Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums, sestdien pārbaudes spēlē pirms jaunās Kontinentālās hokeja līgas sezonas ar rezultātu 1:4 Maskavas derbijā atzina Mika Indraša pārstāvētās "Dynamo" pārākumu.

"Spartak" trešajā minūtē izvirzījās vadībā, kad vārtus guva ceturtās maiņas uzbrucējs Iļja Arkalovs, taču tas izrādījās vienīgais "Spartak" prieka mirklis šajā mačā. Otrajā trešdaļā "Dynamo" atbildēja ar diviem vārtiem, bet pēdējās 20 minūtēs pievienoja vēl divus, "Dynamo" svinot panākumu ar 4:1.

Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums spēlēja "Spartak" pirmajā maiņā, bet Miks Indrašis nebija "Dynamo" sastāvā. Svētdien "Spartak" tiksies ar Podoļskas "Vityaz", bet "Dynamo" sagaida vēl viens Krievijas galvaspilsētas derbijs, tiekoties ar CSKA.

Šveicē Ronalds Ķēniņš spēlēja "Lausanne" otrajā uzbrucēju trijniekā, sekmējot savas komandas uzvaru pār savu kādreizējo komandu "Lions" ar 3:1. Lozannas vienībai šī bija trešā uzvara četrās pārbaudes spēlēs, vienīgo reizi kapitulējot Maskavas CSKA augusta vidū. Jau pēc sešām dienām "Lausanne" jāaizvada pirmais mačs Čempionu līgā, viesos tiekoties ar Minskas "Yunost".

Slovākijā "Detva" bez Jāņa Andersona ar 1:4 piekāpās "Podhale". Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", gatavojoties jaunajai Austrijas čempionāta sezonai, ar 3:1 pirmajā trešdaļā bija vadībā pret Norvēģijas "Oilers", bet spēle tika pārtraukta, jo pie vārtsarga laukuma ielūza ledus.

     [+] [-]

, 2019-08-25 09:47, pirms 5 gadiem
indraša nebija, jo smadzeņu satricinājums

     [+] [-]

, 2019-08-25 10:00, pirms 5 gadiem
purva_velns rakstīja: indraša nebija, jo smadzeņu satricinājums
nez kas vispār pārbaudenēm seko nopietni. īpaši spirtacentra kolhoznieki...
esmu piefiksējis , ka Ženēvā par vietu sastāvā cīnās Smons un Smirnovs, Orebro juniors būs Maksims Semjonovs...
https://www.gshc.ch/fr/News/Actuali...
p.s. par Indraša smadzeņu trīci, man liekas bija kaut kāds koments no trenera...