Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bulānam sliktākais lietderības rādītājs komandā, Mitens paliek rezervē

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Bulānam sliktākais lietderības rādītājs komandā, Mitens paliek rezervē
Mareks Mitens. Foto: Adrondack Thunder

Otrpus okeānam šonakt tika aizvadītas vairākas agrās spēlēs hokejā. Uz ledus kāpa arī latviešu hokejisti. Ar mainīgām sekmēm, taču šoreiz viņus, galvenokārt, vajāja neveiksmes.

Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) panākumu izcīnīja Šikotimī ''Saguenéens'' un Pēteris Bulāns. Vienība ar 6:4 bija pārāka pār Šaviniganas ''Cataractes''. Bulānam gan spēle īpaši veiksmīga nebija - viens metiens pa vārtiem un dalīts sliktākais lietderības koeficients komandā (-2).

• Sentdžonsas ''Sea Dogs'' un Ēriks Mateiko ar 2:6 piekāpās Kvebekas ''Remparts''. Latviešu uzbrucējs mača gaitā izpildīja vienu metienu vārtu rāmī un nopelnīja negatīvu +/- rādītāju -1.

• Ar tādu pašu rezultātu kapitulēja arī Anrī Ravinska Bleinvilas-Buabriānas ''Armada''. Viņi zaudēja Dramondvilas ''Voltigeurs''. Ravinska kontā divi metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens un -1.

Amerikas hokeja līgas (AHL) panākumu bez Raivja Ansona izcīnīja Vilksbēras/Skrentonas ''Penguins'', kas pārspēja Eduarda Tralmaka Providensas ''Bruins'' - 2:1. Šoreiz uz ledus latviešus manīt nevarēja.

ECHL ietvaros Mareka Mitena Adirondakas ''Thunder'' ar 1:4 otro reizi divu dienu laikā atzina Vorčestras ''Railers'' pārākumu. Latviešu vārtsargs šoreiz palika rezervē.

Izmantotie resursi:
https://theqmjhl.ca
https://theahl.com
https://www.echl.com/en

     [+] [-]

, 2022-10-24 10:45, pirms gada
Mitens, ja neizšauj šosezon, tad gan jau, ka nākamsezon uz Eiropu sāks skatīties