Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš nonāk uz izkrišanas robežas, Bļugers sērijā uzvar 3-0

Rolands Eliņš

Ķēniņš nonāk uz izkrišanas robežas, Bļugers sērijā uzvar 3-0
Ronalds Ķēniņš
Foto: Lindsay A. Mogle / Utica Comets

Amerikas Hokeja līgas izslēgšanas mačos Latvijas hokejisti šonakt noslēguši ar negatīvu lietderības koeficientu, kas gan netraucēja Teodoram Bļugeram iekļūt nākamajā kārtā. Savukārt Ronalda Ķēniņa komanda nokļuvusi uz izkrišanas robežas.

Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jutikas „Comets” Kaldera kausa izcīņas otrajā spēlē vēlreiz piekāpās Olbani „Devils” ar 1:5 un sērijā līdz trim uzvarām nokļuva iedzinējos 0-2. Līdz ar to jau nākamais zaudējums Ķēniņa komandai būs pēdējais šosezon, un nākamā spēle paredzēta savā laukumā pēc trim dienām.

Ķēniņš šonakt ar metieniem pa vārtiem un punktiem neizcēlās, taču nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Jāatgādina, ka vakar Latvijas izlases menedžeris Juris Štāls portālam Sportacentrs.com norādīja, ka Ķēniņš paudis savu gatavību pievienoties izlases kandidātiem, tiklīdz būs brīvs no pienākumiem Ziemeļamerikā.

Sērija tikmēr jau beigusies Teodoram Bļugeram un „Penguins” vienībai, kas ar 3-0 izslēdza Providensas „Bruins” un iekļuva nākamajā kārtā. Lai arī sērijā uzvarēts sausā, šonakt panākumu ar 5:4 izdevās gūt tikai otrajā pagarinājumā, 94. minūtē, turklāt „Bruins” dominēja metienu skaita ziņā (63:37). Bļugers šonakt palika ar negatīvu lietderības koeficientu -1, bet savus pretiniekus un spēļu datumus otrajā kārtā uzzinās tikai vēlāk.

„Pirates” pieteikumā nebija iekļauts Rihards Bukarts, un ar 1:3 tika ciests zaudējums pret „Bears”, kas novedis pie neizšķirta 1-1 sērijā. Savukārt Ņikita Jevpalovs „Barracuda” ierindā ticis pie uzvaras pār „Reign” (3;2) un arī neizšķirta 1-1 sērijā. Jevpalovs arī ieguva koeficientu mīnus viens, bet viņa komanda uzvaru svinēja par spīti metienu attiecībai 15:36.

Rezultāts 1-1 kļuvis arī Mārtiņa Dzierkala un „Huskies” pusfinālsērijā Kvebekas Junioru Hokeja līgā, jo šonakt Dzierkala komanda zaudēja ar 4:5. Latvijas uzbrucējs ar punktiem neizcēlās, vienreiz meta pa vārtiem, saņēma divas soda minūtes un pielietoja divus spēka paņēmienus. 11 QMJHL izslēgšanas spēlēs Dzierkals savācis deviņus punktus (3+6).

Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā vadību 2-1 ieguvusi Georga Golovkova pārstāvētā Vaterlū „Black Hawks”, kas ar 4:3 šonakt pieveica Linkolnas „Stars”. Golovkovs punktus neguva un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

QMJHL
USHL Stats

  +7 [+] [-]

, 2016-04-24 08:51, pirms 8 gadiem
Ķēniņ uz izlasi, Ķēniņ uz izlasi!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-24 09:28, pirms 8 gadiem
Viss iet pēc plāna

     [+] [-]

, 2016-04-24 09:33, pirms 8 gadiem
Būtu jauki, jā. Citādi pēc agrākajām runām radās priekšstats, ka šogad Ķēniņam (vai viņa aģentam?) izlase nav plānos...

  -2 [+] [-]

, 2016-04-24 10:20, pirms 8 gadiem
varbut mes kaut ko nezinam?? pastav varbutiba, ka Kenina agents ir dabujis piekrisanu no kadas Eiropas komandas par Kenina parakstisanu uz nakamo sezonu...bet varbut vienkarsi Kenins Bartula stila uzkara makaronus tipa...spelet izlase ir gods un ja bus iespeja, tad brauksu un bla, bla ,bla...bet pec tam zem mikrospkopa atradis kartejo "bistamu" traumu un pateiks izlasei cau...bet ceresim uz to labako, jo Kenins uzmetejes nekad neesot bijis....

  +2 [+] [-]

, 2016-04-24 11:29, pirms 8 gadiem
Gaidām izlasē!

     [+] [-]

, 2016-04-24 13:24, pirms 8 gadiem
Es jau gan vienmēr esmu bijis optimists, bet nu šogad izskatās labi Jau tagad. Plus vēl Zemgus, Ronalds.. tfu, tfu, tfu

     [+] [-]

, 2016-04-24 14:39, pirms 8 gadiem
Ķēniņ gaidam !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja