Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Raitums noslēdz viena mēneša līgumu ar Vācijas otrās līgas komandu

Raitums noslēdz viena mēneša līgumu ar Vācijas otrās līgas komandu
Mārtiņš Raitums
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latviešu vārtsargs Mārtiņš Raitums papildinājis DEL2 vienības „Tigers” sastāvu, vēsta komandas mājas lapā publicēta informācija. Līgums ir noslēgts uz četrām nedēļām.

„Vienā no pēdējām spēlēm „Tigers” pamatvārtsargs Tomašs Vošvorda guvis savainojumu. Rezerves vārtu vīrs Frederiks Hartungs ir labs, tomēr viņš vēl nav gatavs pirmā vārtsarga lomai. Lai Vošvorda varētu mierīgi atveseļoties un lai neforsētu šo procesu, tika pieņemts lēmums pastiprināt vārtsargu līniju ar Mārtiņu Raitumu uz četrām nedēļām”, - teikts oficiālajā paziņojumā.

Raitums šo sezonu uzsāka Polijas „Nowy Targ”, taču pēc 11 spēlēm klubs pārtrauca līgumu, jo komandas vadība nebija apmierināta ar latviešu vārtsarga sniegumu – vidēji trīs ielaistie vārti spēlē un 89,2% atvairīto metienu. Karjeras laikā Raitums spēlējis Latvijas, Baltkrievijas un Kazahstānas, Lielbritānijas, Rumānijas un Austrijas klubos. Iepriekšējo sezonu vārtsargs aizvadījis „Kurbada” sastāvā, kopā ar komandu kļūstot par Latvijas čempioni, ka arī saņemot līgas labākā vārtsarga balvu.

„Tigers”, kas mājas spēles aizvada Baireitā, tika dibināta 2006. gadā, bet DEL2 komanda debitējusi pagājušajā gadā, pirms tām veicot garu ceļu no Vācijas sestās līgas. Šobrīd „Tigers” ieņem priekšpēdējo, 13. vietu DEL2 ar 26 punktiem pēc 28. spēlēm.

Izmantotie avoti:
Martins Raitums kommt zu den Tigers - Bayreuth...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-23 10:36, pirms 7 gadiem
Kļuvis par ielāpu...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-23 10:47, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Kļuvis par ielāpu...
DEL 2 (kaut uz mēnesi) ir pat labāks variants par Polijas līgu...

     [+] [-]

, 2017-12-23 12:34, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Kļuvis par ielāpu...
Oj pamaniji? Laikam esi geenijs!!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-12-23 15:02, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: DEL 2 (kaut uz mēnesi) ir pat labāks variants par Polijas līgu...
To rāda Tavs līmeņrādis?