Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins malā zaudējumā pret Ķēniņu, Šags Vācijā sāk ar 1+1

Krišs Upenieks

Merzļikins malā zaudējumā pret Ķēniņu, Šags Vācijā sāk ar 1+1
Elvis Merzļikins
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejisti aizvadījuši spēles dažādās hokeja līgās, bet Augsburgas ''Panthers'' rindās bijušais Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Džastins Šags uzreiz pirmajā spēlē izcēlies ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Šveices spēcīgākajā līgā (NLA) Ronalda Ķēniņa pārstāvētā ''ZSC Lions'' ar 4:2 apspēlēja ''Lugano''. Ķēņiņš spēlēja 9:46 minūtes, kuru laikā izcēlās vien ar vienu metienu pa vārtiem. ''Lugano'' rindās Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins šoreiz palika uz rezervistu soliņa.

Citā Šveices hokeja čempionāta spēlē vārtsarga Ivara Punnenova ''SCL Tigers'' savā laukumā ar 2:1 apspēlēja ''Davos'' hokejistus. Arī Punnenovs tāpat kā Merzļikins palika uz savas komandas rezervistu soliņa.

Vācijas čempionātā (DEL) Krēfeldes ''Pinguine'' savā laukumā ar 1:3 zaudēja ''Kolner''. Visus trīs vārtus Krēfelde ielaida trešajā periodā, lai gan lielu spēles daļu bija vadībā ar 1:0. 40 gadus vecais Herberts Vasiļjevs mājinieku rindās spēlēja otrajā uzbrucēju trijniekā. Herbertam šoreiz pie punktiem tiks nesanāca.

DEL spēli aizvadīja arī Arvīda Reķa Augsburgas ''Panthers'', kas ar 2:5 piekāpās ''Ingolstadt''. Reķis spēlēja otrajā aizsargu pāri un nopelnīja divas soda minūtes otrajā periodā. ''Panthers'' rindās pirmo spēli aizvadīja bijušais Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Džastins Šags, kurš guva ''Panthers'' otro vārtus, kā arī atdeva rezultatīvu piespēli pirmajā vārtu guvumā.

Āzijas hokeja līgā Latvijas hokejista Sergeja Pečuras pārstāvētā Krievijas vienība ''Sakhalin'' ar 6:0 sagrāva Dienvidkorejas ''High1'' hokejistus. Sergejs šajā spēlē palika bez rezultativitātes punktiem. ''Sakhalin'' ar 72 punktiem 34 spēlēs ir čempionāta līdervienība.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā (VHL) Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas ''Dinamo'' ar 3:1 pieveica ''Sputnik''. Uzvarētāju sastāvā Kirils Tambijevs atdeva rezultatīvu piespēli komandas uzvaras vārtu guvumā. ''Neftyannik'' ar 3:1 savā laukumā pieveica ''Sarov''. Aleksejs Širokovs spēlēja komandas ceturtajā uzbrucēju trijniekā un pie rezultativitātes punktiem netika.

Austrijas spēcīgākajā čempionātā (EBEL) Zinta Naura Zuševica Grācas ''99ers'' saspringtā spēlē ar 2:3 piekāpās Insbrukas ''TWK''. Latvijas hokejists šajā spēlē protokolā atzīmējās tikai ar vienu metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
ASIA LEAGUE ICE HOCKEY
Высшая хоккейная лига - Календарь
erstebankliga.at
https://www.telekomeishockey.de
National League | Swiss Ice Hockey Federation

  +4 [+] [-]

, 2016-12-23 23:48, pirms 8 gadiem
Kas tas par Šaku? Kaut ko esam naturalizējuši?
Slēpts komentārs: cukurs

  +3 [+] [-]

, 2016-12-23 23:51, pirms 8 gadiem
baigais bars mūsējo noignorēti, bet nu galvenais, ka Pečura pieminēts...

  +5 [+] [-]

, 2016-12-24 00:04, pirms 8 gadiem
Mickevičam gols, M.Lipsbergam piespēle, Birziņa klubs 0:7 ... - mūsu francūziešu leğions!

  +2 [+] [-]

, 2016-12-24 11:40, pirms 8 gadiem
Zuševics jau divus gadus kā nav Latvijas hokejists !!

  +3 [+] [-]

, 2016-12-24 11:51, pirms 8 gadiem
DEL nav slikta līga,jā kopējais līmenis atpaliek no KHL,bet tas manu prāt nozīmē ,ka mūsu treneri ir nekomponenti.Sekojiet līdzi Šāgs pie normāla trenera atvērsies.Pīe Normunda nespēlēs neviens,esmu saskāries jaunībā.Nekādus apvainojumus es nerakstīšu,jo tas ir nezolīdi.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-24 12:14, pirms 8 gadiem
Jā dauzi apvaino mūs fanus par dzērājiem un putinistiem.Halloo izguļiet paģiras.Jā es baigais dzērājs ,kurš braukā ar savu mersi un man ir trīs valsts abalvojumi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-12-24 12:53, pirms 8 gadiem
Provakātori kas pierakstīja Krim NAŠ ,jŪS KO TĀ PUTINA kungam līdzi jūtat.

     [+] [-]

, 2016-12-25 09:36, pirms 8 gadiem
10cc rakstīja: Provakātori kas pierakstīja Krim NAŠ ,jŪS KO TĀ PUTINA kungam līdzi jūtat.
Jā!