Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ansons AHL atgriežas ar -2, Hodass kļūst par pirmo zvaigzni 8:0 uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ansons AHL atgriežas ar -2, Hodass kļūst par pirmo zvaigzni 8:0 uzvarā
Raivis Ansons. Foto: WBS Penguins

Izārstējis ilgtermiņa savainojumu un formas atgūšanai aizvadījis sešas spēles ECHL, šonakt Amerikas Hokeja līgas (AHL) apritē atgriezās latviešu uzbrucējs Raivis Ansons, kuram ir līgums ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Pitsburgas "Penguins".

AHL

"Wilkes-Barre/Scranton Penguins" izbraukumā ar 1:2 piekāpās "Hershey Bears". Ravis Ansons bija laukumā, pretiniekiem gūstot abus vārtus, tādējādi maču pabeidza ar -2 lietderības koeficientu. Viņš spēlēja ceturtās maiņas centrā.

ECHL

"Trois-Rivieres Lions" izbraukumā palika sausā pret "Norfolk Admirals" – 0:4. Markuss Komuls izdarīja vienu metienu un nopelnīja -1 lietderības koeficientu. Identiska statistika Jānim Švanenbergam, taču viņa pārstāvētā "Idaho Steelheads" viesos pieveica "Rapid City Rush" ar 5:3.

USHL

"Madison Capitols" izbraukumā ar 3:4 piekāpās "Green Bay Gamblers". Rainers Rullers neveiksmē atdeva divas rezultatīvas piespēles un nopelnīja +2 lietderības koeficientu, bet Patriks Bērziņš atvairīja 29 no 33 metieniem. Rullers 18 spēlēs izcēlies ar 4+6.

"Des Moines Buccaneers" viesos zaudēja pret "Sioux Falls Stampede" – 1:4. Dāvis Borozinskis izdarīja trīs metienus.

WHL

"Medicine Hat Tigers" savā laukumā ar 8:0 sagrāva "Regina Pats". Par spēles pirmo zvaigzni kļuva aizsargs Bogdans Hodass, kurš atzīmējās ar vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm. Viņa kontā arī trīs metieni pa vārtiem un +5 lietderības koeficients. 23 mačos Hodass iekrājis 3+9.

QMJHL

"Baie-Comeau Drakkar" izbraukumā pārspēja "Charlottetown Islanders" – 5:3. Niks Feņenko uzvarā izdarīja četrus metienus un nopelnīja +1 lietderības koeficientu. "Islanders" vārtos trešā perioda ievadā stājās Aksels Ozols, urš turpinājumā atvairīja visus deviņus metienus.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-23 11:37, pirms 7 mēnešiem
Bogdana Hodasa vārti - https://youtu.be/kY1_LIhR1eM

     [+] [-]

, 2023-11-23 22:48, pirms 7 mēnešiem
Ansons man atgādina - Grundmani, Binduli, Egles, Kļaviņus un līdzīgos... tipa stārs bet...