Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bajarunam pirmie vārti Slovākijā

Bajarunam pirmie vārti Slovākijā
Lauris Bajaruns
Foto: HK ŠKP Poprad

Slovākijas "Tipsport liga" lielisku maču aizvadījis Lauris Bajaruns, kurš guvis vārtus un atdevis divas rezultatīvas piespēles, palīdzot "Poprad" sagraut pretinieku ar 8:2.

Slovākijas "Tipsport liga" graujošu uzvaru izcīnija Laura Bajaruna pārstāvēta "Poprad", kas ar rezultātu 8:2 sagrāva Slovākijas U-20 komandu. Bajaruns šajā mačā ticis pie trīs punktiem, gūstot vārtus un atdodot divas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Bajaruna sekmes šosezon NLB

Hokejists (Poz.)spēlesvārtipiespēlespunktism.+/-
L.Bajaruns (U)61342+2

Šveices NLB čempionātā kārtējo zaudējumu piedzīvoja Toma Andersona pārstāvētā "Thurgau", kas ar 1:3 piekāpās "Lakers" vienībai. Andersons spēlēja komandas otrajā virknējumā, izceļoties ar trīs metieniem pa pretinieku vārtiem un divām soda minūtēm

Andersona sekmes šosezon NLB

Hokejists (Poz.)spēlesvārtipiespēlespunktism.+/-
T.Andersons (U)50112-1

VHL mača spēli aizvadīja Karagandas "Saryarka", kas ar rezultātu 1:3 piekāpās "Toros" vienībai. Šajā spēlē Edgars Siksna spēlēja trešajā maiņa, uz laukuma pavadot 16:44 minūtes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem. Artūrs Kuzmenkovs sastāvam netika pieteikts.
E.Siksnas sekmes šosezon "Saryarka" vienībā:

Hokejists (Poz.)spēlesvārtipiespēlespunktismkoef.
E.Siksna (A)40000-1

Ungārijas MOL līgā, šodien, savstarpējo maču aizvadīja Jāņa Kalniņa un Edgara Apeļa pārstāvētās vienības. Uzvaru šajā duelī izcīnija Kalnņa pārstāvētā "Fehervar AV19", kura bija pārāka par Apeļa pārstāvēto "Ferencvaros TC" ar 3:0. Kalniņš šajā mačā palika komandas rezervē, bet Apelim divas soda minūtes un viens metiens pa vārtiem.

Latviešu sekmes šosezon Ungārijā:

Hokejists (Poz.)spēlesvārti(atv.met.proc.)piespēles(vid.iel.)punktism.
E.Apelis (A)62244
J.Kalniņš (V)384.32%4.7

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
National League | Swiss Ice Hockey Federation
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
www.icehockey.hu

  +2 [+] [-]

, 2015-09-23 10:30, pirms 9 gadiem
Autors kā vienmēr haltūrē.

vakar Pečuram 0+2 HK Sahalin uzvarā pār 4:2 pār Oji Eagles Победа над «Орлами» - ПСК «Сахалин»

Homjakovam gols Morzine-Avoriaz uzvarā 2:1 pār Chamonix Francijas Līgas Kausa spēlē coupedelaligue.stats.pointstreak.com , Sarkanis pa nullēm

  +1 [+] [-]

, 2015-09-23 10:36, pirms 9 gadiem
Kuzmenkova pozīcijas Karagandā šobrīd ir laikam stipri nestabilas... Šajā sezonā Sariarka aizvadīta tikai 1 spēle (svētdien) un tajā pašā tik 3 minūtes laukumā aizvadījis. Pirms tam Kuzmenkovs aizvadīja 2 spēles Sariarkas fārmā (HK Temirtau), kur arī ne ar ko neatzīmējās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja