Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vilmanis Kanādā izrauj pagarinājumu, Silkalnam Amerikā 1+1, Švanenbergs asistē

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Vilmanis Kanādā izrauj pagarinājumu, Silkalnam Amerikā 1+1, Švanenbergs asistē
Sandis Vilmanis (Nr. 22). Foto: IIHF

Otrpus okeānam šonakt uz ledus kāpa vairāki latviešu hokejisti. Ar mainīgām sekmēm, tomēr nakts pašmāju sportistiem bijusi sekmīga. Produktīvākais šonakt bija Sandis Vilmanis, kurš Kanādā izrāva pagarinājumu spēles pēdējā minūtē.

Amerikas hokeja līgā (AHL) panākumu šonakt izcīnīja Artūra Šilova pārstāvētā Abotsfordas ''Canucks'', kas ar 4:3 triumfēja pār ''Firebirds'' vienību. Latviešu vārtsargs mača gaitā atvairīja 23 no 26 pretinieku metieniem, palīdzot savai komandai tikt pie otrās uzvaras šosezon.

Kristiāna Rubīna Belvilas ''Senators'' ar 2:5 atzina Springfīldas ''Thunderbirds'' pārākumu. Latviešu aizsargs izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības rādītāju -2.

Eduards Tralmaks nespēlēja Providensas ''Bruins'' zaudējumā pret Bridžportas ''Islanders'' (4:5 pagarinājumā). Vilksbēras/Skrantonas ''Penguins'' tikmēr ar 2:1 bez Raivja Ansona apspēlēja Lavālas ''Rockets'' hokejistus.

Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) zaudējumu ar 2:5 pret Rimouski ''Oceanic'' šonakt piedzīvoja Nika Feņenko Beikomo ''Drakkar'' vienība. Latvieša kontā četri spēka paņēmieni, divi metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un +/- rādītājs -1.

Pēteris Bulāns un viņa Šikotimī ''Saguenéens'' ar 1:4 piekāpās Šērbrukas ''Phoenix''. Latvietis spēles laikā nopelnīja lietderības rādītāju -1.

Ontario hokeja līgā (OHL) uz ledus kāpa uzbrucējs Sandis Vilmanis. Viņa pārstāvētā Sārnijas ''Sting'' ar 3:4 pagarinājumā atzina Flintas ''Firebirds'' pārākumu, taču latvietis izcēlās ar vārtu guvumu. Viņš 57 sekundes pirms pamatlaika beigām izrāva neizšķirtu un nopelnīja otrās zvaigznes statusu spēlē.

ASV hokeja līgā (USHL) latviešu duelī šonakt tikās Raimonds Vītoliņš, Bruno Brūveris un Martins Laviņš. Laviņa pārstāvētā Sīdarrapidsas ''RoughRiders'' ar 4:2 šoreiz apspēlēja Vītoliņa Grīnbejas ''Gamblers''. Kamēr Laviņam visās statistikas ailītēs nullītes, Vītoliņš mača gaitā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, kā arī nopelnīja divu minūšu noraidījumu un lietderības koeficientu -1. Brūveris uzvarētāju vārtos tikmēr tika galā ar 18 no 20 metieniem.

• Par spēles otro zvaigzni Amerikā tikmēr kļuva Ģirts Silkalns, kurš Demuānas ''Buccaneers'' uzvarā ar 4:1 pār Omahas ''Lancers'' guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli. Latvietis spēli noslēdza ar +1. Dāvis Borozinskis tikmēr vienu golu asistēja.

Kārļa Mežsarga Trisitijas ''Storm'' tikmēr piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas, šoreiz ar 2:5 kapitulējot Sūsitijas ''Musketeers'' vienībai. Latviešu mūris bija komandas vārtsargs jau septītajā spēlē pēc kārtas, atvairot 24 no 28 metieniem.

ECHL sezonu ar uzvaru iesāka Jāņa Švanenberga Aidaho ''Steelheads'', kas ar 6:2 pieveica Aiovas ''Heartlanders''. Švanenbergs maču noslēdza ar rezultatīvu piespēli, trim metieniem pa vārtiem, noraidījumu un lietderības koeficientu +1.

Rietumu hokeja līgā (WHL) Bogdana Hodasa ''Medicine Hat Tigers'' ar 2:4 piekāpās Reddīras ''Rebels'' vienībai. Aizsargam trīs metieni pa vārtiem un neitrāls +/- rādītājs.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com
https://theqmjhl.ca
https://ontariohockeyleague.com
https://ushl.com/index.aspx
https://www.echl.com
https://whl.ca

     [+] [-]

, 2022-10-22 09:36, pirms 2 gadiem
Simanovičam tikmēr 3+2 un Samitim 2+0 NAHLa

     [+] [-]

, 2022-10-22 10:21, pirms 2 gadiem
NCAA:
Prohorenkovam gols: https://purpleeagles.com/sports/men... (vairākumā, pirmais sezonā)

     [+] [-]

, 2022-10-22 13:47, pirms 2 gadiem
Tralmaks ir pārāk labs spēlētājs lai nelaistu viņu laukumā. Žēl ka nokļuvis tādā organizācijā..

     [+] [-]

, 2022-10-22 14:05, pirms 2 gadiem
Krizz14 rakstīja: Tralmaks ir pārāk labs spēlētājs lai nelaistu viņu laukumā. Žēl ka nokļuvis tādā organizācijā..
Tralmaks nometnes laikā satraumējās (ceļgals) . nesen ir atsācis slidināties bezkontakta "džērsijā". līdz spēlēšanai vēl kādas 2-3 nedēļas...

     [+] [-]

, 2022-10-22 14:12, pirms 2 gadiem
Krizz14 rakstīja: Tralmaks ir pārāk labs spēlētājs lai nelaistu viņu laukumā. Žēl ka nokļuvis tādā organizācijā..
Tralmakam kā jau Zaipis rakstīja bija trauma nometnes laikā. + ja nebūtu trauma būtu maucis NHL pārbaudes spēlēs Bostonā. Galvenais jau nezinot, pačīkstēt vai ne?

     [+] [-]

, 2022-10-22 16:10, pirms 2 gadiem
Nesaistīti bet kamēr Koziols atkal sāk visus citus kritizēt, Manheima naturalizējusi 3 LV 2007.gadus https://www.eliteprospects.com/team... ';

     [+] [-]

, 2022-10-22 19:48, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: Tralmaks nometnes laikā satraumējās (ceļgals) . nesen ir atsācis slidināties bezkontakta "džērsijā". līdz spēlēšanai vēl kādas 2-3 nedēļas...
Skaidrs. Paldies.

     [+] [-]

, 2022-10-22 20:20, pirms 2 gadiem
Edgars rakstīja: Nesaistīti bet kamēr Koziols atkal sāk visus citus kritizēt, Manheima naturalizējusi 3 LV 2007.gadus https://www.eliteprospects.com/team/26754/jungadler-mannheim-u17
Nevis Manheima naturalizējusi, bet Ger naturalizējusi - šie jau maukuši u-16 izlasē