Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Birzītim 1+1, Latvijas trio gūst panākumu Ziemeļamerikas hokeja līgā

Birzītim 1+1, Latvijas trio gūst panākumu Ziemeļamerikas hokeja līgā
Bruno Birzītis
Foto: Chelsea Zalewski

Rezultatīvu maču Ziemeļamerikas hokeja līgā (NAHL) aizvadījis 18 gadus vecais uzbrucējs Bruno Birzītis, kurš ar vārtiem un rezultatīvu piespēli sekmēja Sū "Eagles" uzvaru pār Mičiganas "Warriors" (5:4).

Rietumu hokeja līgas (WHL) spēlē zaudējumu piedzīvoja Rihards Bukarts un Brendonas "Wheat Kings" hokejisti, kas ar 3:4 pagarinājumā atzina "Medicine Hat Tigers" pārākumu.

17 gadus vecais Latvijas uzbrucējs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās – novembrī mūsu hokejistam tā bija tikai trešā spēle, kurā Rihards Bukarts palika bez punktiem. 25 spēlēs uzbrucējs ir ticis pie 18 (6+12) punktiem, kas visas WHL pirmgadnieku vidū ir septītais labākais rezultāts.

NAHL spēlē uzvaru izcīnīja Latvijas hokejistu trio – aizsargs Kristofers Bindulis, uzbrucēji Bruno Birzītis un Sandis Zolmanis – pārstāvētais klubs Sū "Eagles", kas ar 5:4 uzveica Mičiganas "Warriors".

Par trešo spēles zvaigzni tika atzīts Birzītis (20 spēlēs 2+7), kura kontā šonakt vieni vārti un viena rezultatīva piespēle, kā arī koeficients +2 un trīs metieni pa vārtiem. Zolmanis (5 spēlēs 1+1) izcēlās ar vienu piespēli, vienu metienu pa vārtiem un koeficientu +1, savukārt Bindulim (22 spēlēs 0+3) negatīvs koeficients -1 un viens metiens pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
WHL Network
| North American Hockey League | NAHL