Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

E.Kuldam nerealizēts bullītis un zaudējums otrajā pagarinājumā

E.Kuldam nerealizēts bullītis un zaudējums otrajā pagarinājumā
Edgars Kulda
Foto: Aaron Bell/CHL Images

Latvijas hokeja uzbrucējs Edgars Kulda šonakt Memoriālā kausa izcīņas spēlē nerealizēja soda metienu, bet viņa pārstāvētais Edmontonas "Oil Kings" ar 3:4 otrajā pagarinājumā piekāpās Valdoras "Foreurs".

Edmontonas hokejisti sāka vareni, nepilnu triju minūšu laikā gūstot divus vārtus, turklāt "Oil Kings" uzbrucējs Edgars Kulda tika pie iespējas izpildīt soda metienu. Latvijas hokejistam bija iespēja panākt 3:0, tomēr E.Kulda nepārspēja Valdoras "Foreurs" vārtsargu Entuānu Bibo.

"Foreurs" panāca 2:2 un prata atspēlēties arī no 2:3, bet otrajā pagarinājumā QMJHL čempionvienība izcīnīja uzvaru ar 4:3. Bibo "Foreurs" vārtos atvairīja 47 no 50 metieniem. E.Kuldam šajā spēlē negatīvs koeficients -1 – Latvijas hokejists bija laukumā brīdī, kad "Foreurs" guva uzvaras vārtus.

Edmontonas "Oil Kings" nākamo spēli turnīrā aizvadīs naktī uz 23.maiju, kad spēlē ar turnīra rīkotāju Londonas "Knights" noskaidros to komandu, kas pusfinālā spēkosies ar "Foreurs". Vietu finālā jau ir nodrošinājis "Guelph Storm".

Izmantotie resursi:
MasterCard Memorial Cup Site

     [+] [-]

, 2014-05-21 13:53, pirms 10 gadiem
Aiziet uz finaluuuu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-21 15:42, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Finālu vajag. Kulda labs, ja deva realizēt soda metienu. Neiemeta, kam negadās.


Dod tam, kas izskrēja 1 pret 1.

Kulda noteikti uzbrukumā bija viens no pamanāmākajiem spēlētājiem kopā ar Lazāru, kas bija pirmā raunda izvēle pagājušajā gada NHL draftā.

Bija laukumā 2 no 3 reizēm, kad komanda guva vārtus. +/- negatīvs, jo savējais aizsargs nomudījās vairākumā + vārtsargs vienu galīgi mīkstu golu ielaida.

Vispār jāsaka, ka par 80% esmu pārliecināts, ka Kuldu nodraftēs. Pirms biju viņu redzējis darbībā Oil Kings rindās, likās, ka cerības ir, taču nelielas. Tomēr Edgars tiešām izcēlās uz kopējā fona, vairākkārt viņu apsprieda arī komentētāji.

Valstsvienības spēļu iespaidā kaut kur pēc spēles stila atgādināja Daugaviņu, tikai ar lielāku virzību uz vārtiem un mazāku "radošumu". Aizsardzībā arī varbūt mazāk iesaistījās.