Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanis iemet Baltkrievijā, Punnenovs ielaiž piecus Šveicē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brahmanis iemet Baltkrievijā, Punnenovs ielaiž piecus Šveicē
Ivars Punnenovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Neskatoties uz Edija Brahmaņa vārtu guvumu, zaudējumu Baltkrievijas kausa pusfināla pirmajā spēlē piedzīvoja Soļigorskas "Shakhter". Neveicās arī šveiciešu "SCL Tigers", kura vārtus sargāja Ivars Punnenovs.

Šveices čempionātā izpalika latviešu duelis. Nespēlējot nedz Ronaldam Ķēniņam, nedz Elvim Merzļikinam, Cīrihes "Lions" savā laukumā ar 4:1 pieveica "Lugano". Par galveno varoni kļuva norvēģu uzbrucējs Patriks Tūresens, kurš guva divus vārtus un arī izdarīja rezultatīvu piespēli.

Citā spēlē smagu zaudējumu savā laukumā piedzīvoja "SCL Tigers", kas ar 0:5 piekāpās "Lausanne". Pārsvars tika nodrošināts pirmajā trešdaļā, divus no trim vārtiem gūstot skaitliskajā vairākumā. Ivars Punnenovs atvairīja 23 no 28 metieniem.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā rezultatīvu uzvaru guva Angarskas "Ermak" – 6:5 pagarinājumā pret Sanktpēterburgas "SKA-Neva". Mača pirmajā daļā tika gūti trīs vārti – tikpat, cik pēdējo 11 minūšu laikā. Laukuma saimnieki izlīdzinājumu panāca 33 sekundes līdz pamatlaika beigām. Uzvarētāju trešajos vārtos rezultatīvi piespēlēja centra uzbrucējs Artūrs Ozoliņš, kurš darbojās trešajā maiņā.

Nespēlējot Jurim Upītim, trešo uzvaru izbraukumā pēc kārtas izcīnīja Krasnojarskas "Sokol", kas ar 3:2 pieveica Čehovas "Zvezda". Noslēdzošās trešdaļas ievadā laukuma saimnieki samazināja deficītu līdz minimumam, bet "Sokol" pēc 52 sekundēm atbildēja ar trešajiem gūtajiem vārtiem.

Baltkrievijas kausa pusfināla pirmajā mačā zaudējumu piedzīvoja Soļigorskas "Shakhter", kas mājās ar 2:4 zaudēja Čempionu līgas dalībniecei Minskas "Yunost" – 2:4. 32. minūtē vārtus guva Edijs Brahmanis, ļaujot mājiniekiem atgriezties vadībā, bet sāncenši turpinājumā guva trīs bezatbildes vārtus.

Labāk veicās Grodņas "Neman", kas mājās ar 3:1 pieveica "Gomel". Izšķirošais izrāviens tika izdarīts piecas minūtes līdz beigām, kad laukuma saimnieki guva divus vārtus ar 55 sekunžu intervālu. Abos piespēlēja uzbrucējs Artūrs Ševčenko, maču bez punktiem pabeidza aizsargs Maksims Širokovs, bet savainots joprojām ir Elvijs Biezais.

Alpu Hokeja līgā uzvaru izcīnīja "Lustenau", kas savā laukumā apspēlēja "Vipiteno" – 4:2. Austrijas klubs uzvaras vārtus guva 28. minūtē, bet pārsvars tika dubultots noslēdzošajā trešdaļā, kad ar rezultatīvu piespēli izcēlās arī Gatis Gricinskis. Viņš maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1 un noraidījumu, kuru nopelnīja pēdējā minūtē par rupjību.

Francijas čempionātā zaudējumu piedzīvoja "Chamonix-Morzine", kas viesos ar 1:4 piekāpās "Nice". Trīs izšķirošie vārti tika gūti laika posmā no 36. līdz 47. minūtei. Aizsargs Aleksandrs Galkins maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2, bet uzbrucējam Edgaram Homjakovam -1.

Zaudēja arī "Strasbourg", kas izbraukumā ar 3:6 piekāpās "Gap", lai gan guva pirmos vārtus. Taču sekoja laukuma saimnieki četri precīzie metieni septiņu minūšu laikā vēl pirmajā trešdaļā. Rolands Vīgners metienus neizdarīja un arī citādi protokolā neatzīmējās.

Daudz labāk veicās "Lyon", kas pirmajā trešdaļā ielaida trīs vārtus pēc kārtas, bet otrajā atbildēja ar četrām ripām un svinēja uzvaru ar 4:3 pret "Rouen". Uzvarētāju otro ripu iemeta Artūrs Mickevičs, kurš kopā izdarīja trīs metienus un sakrāja lietderības koeficientu +1, bet trešajos vārtos rezultatīvi piespēlēja Miks Lipsbergs, un arī viņam trīs metieni, bet neitrāls lietderības koeficients.

     [+] [-]

, 2016-09-20 23:27, pirms 8 gadiem
Autor, spēles protokolā Tūresenam divi vārti un viena piespēle nevis divas piespēles un vieni vārti.

     [+] [-]

, 2016-09-20 23:56, pirms 8 gadiem
The one and the only rakstīja: Autor, spēles protokolā Tūresenam divi vārti un viena piespēle nevis divas piespēles un vieni vārti.
wow wow wow lohs esii?

  +1 [+] [-]

, 2016-09-21 00:49, pirms 8 gadiem
Mickevičs ļoti veiksmīgi sācis sezonu Francijā - 3 spēlēs 3 punkti. Jāatzīmē, ka jau pirmajās 3 spēļu kārtās 5 no 6 mūsējiem Ligue Magnus tikuši pie rezultivitātes punktiem. Vienīgi A.Bērziņs nav ticis pie punktiem, bet viņš traumas dēļ šosezon vēl nav spēlējis.

     [+] [-]

, 2016-09-21 00:57, pirms 8 gadiem
Autors nav pieminējis Šveices NLB spēlējošos letiņus:

T.Andersona Thurgau ar 1:5 zaudēja Lakers, mūsējais pie rezultivitātes punktiem netika, +- koeficients 0, izdarīja 2 metienus.

Lazareva GCK Lions papildlaikā uzvarēja Rockets ar 3:2, mūsējais pie rezultivitātes punktiem netika, +- koeficients 0, 0 metienu, nopelnīja 2 soda minūtes.