Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Golovkovam piespēle uzvaras vārtu guvumā

Golovkovam piespēle uzvaras vārtu guvumā
Georgs Golovkovs
Foto: Vincent Ethier ("Sports du Nord")

Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) uzvaru izcīnījis aizsargs Ēriks Ševčenko un Sanfrancisko "Bulls", kas ar 3:2 pēcspēles metienos pārspēja Stoktonas "Thunder". Tikmēr Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) dažādām sekmēm spēles aizvadīja Latvijas U20 valstsvienības uzbrucēji Georgs Golovkovs un Ņikita Jevpalovs.

ECHL savu devīto spēli aizvadīja Sanfrancisko "Bulls" aizsargs Ēriks Ševčenko, palīdzot savai komandai ar tikt pie panākuma pēcspēles metienos (3:2) pār Stoktonas "Thunder".

Ševčenko bija laukumā, kad "Bulls" ielaida pirmo ripu pirmā perioda 14.minūtē, kā arī piedalījās savas komandas otro vārtu guvumā, palīdzot Sanfrancisko komandai izlīdzināt rezultātu trešā perioda 15.minūtē (2:2). Aizsarga rēķinā arī divi metieni pa vārtiem. Aizvadītajās deviņās spēlēs Ševčenko ir guvis četrus (1+3) punktus.

QMJHL laukumā devās Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Pie panākuma tika Georga Golovkova pārstāvētais Dramondvilas "Voltigeurs", kas ar 3:0 uzveica Monktonas "Wildcats".

18 gadus vecais Golovkovs šonakt spēlēja pirmajā maiņā, izcēlās ar rezultatīvu piespēli uzvaras vārtu guvumā, izdarīja divus metienus pa vārtiem, uzvarēja četros no astoņiem iemetieniem un maču pabeidza ar koeficientu +1. 41 spēlē QMJHL ceturtais rezultatīvākais pirmgadnieks ir guvis 35 (11+24) punktus.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja Ņikita Jevpalovs un Blenvilas-Buābriānas "Armada", kas ar 2:3 pēcspēles metienos atzina Valdoras "Foreurs" pārākumu.

Jevpalovs spēlēja pirmajā maiņā, tika pie četrām soda minūtēm un negatīva koeficienta -1, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, zaudēja abos iemetienos un neizmantoja savu iespēju pēcspēles metienu sērijā. 40 spēlēs 19 gadus vecais uzbrucējs ir guvis 37 (20+17) punktus.

Izmantotie resursi:
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
QMJHL Network

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-20 10:50, pirms 11 gadiem
Ervīns Rommels rakstīja: Kulda - Jevpalovs - Lipsbergs
Ševčenko - Koļesņikovs
Laba maiņa RD sanāktu
Pietiek RD spēlētāji , šie puiši lai aug un kapā līdz NHL līmenim..

     [+] [-]

, 2014-01-20 11:10, pirms 11 gadiem
ZarinsKristapsLV rakstīja: Pietiek RD spēlētāji , šie puiši lai aug un kapā līdz NHL līmenim..
Ševčenko un Koļesņikovam jau kuģis "tu-tū" ir aizbraucis.

Būtu labi, ja Kulda, Jevpalovs, Lipsbergs tiktu paņemti uz AHL un turpinātu cīnīties par NHL.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-20 11:13, pirms 11 gadiem
Golovkovam līdz AHL vēl kādi 2-3 gadi. Bet Lipsbergs moška pēc gada varētu mēģināt

  +1 [+] [-]

, 2014-01-20 11:28, pirms 11 gadiem
marko_polo rakstīja: Golovkovam līdz AHL vēl kādi 2-3 gadi. Bet Lipsbergs moška pēc gada varētu mēģināt
Kādi 2-3 gadi. Vēl tikai nākamā sezona. Var jau būt, ka kādu nomarinē, kā veco vēl uz sezonu, bet maz ticams. Bet šīgada beidzējiem ( Kulda, Jevpalovs, Lipsbergs) visiem trijiem ir iespēja, ja sezonas beigās un vasarā labi sevi parāda. Var jau būt pavasarī kāds uzkapās AHL.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-20 11:38, pirms 11 gadiem
Golovkovs un Jevpalovs malači! Tā turpināt un tad jau AHL un NHL nekur neizpaliks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja