Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pečuram devītie vārti, Locānam - septītie

Andrejs Siliņš

Pečuram devītie vārti, Locānam - septītie
Sergejs Pečura
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sestdien dažādās Āzijas un Eiropas līgās spēles aizvadīja vairāki Latvijas hokejisti. Āzijas līgā pie devītā vārtu guvuma tika Sergejs Pečura, bet Somijas otrajā līgā septītos vārtus guva Roberts Locāns.

Āzijas līgā pie uzvaras tika Sergejs Pečura un "Sakhalin", kas ar rezultātu 4:2 mājās apspēlēja pastarīti "China Dragon". Pečura piecas minūtes pirms otrās trešdaļas beigām, pielabojot komandas biedra metienu, panāca 2:2, bet pēc tam sekoja vēl divi mājinieku vārti, kas arī nodrošināja komandai panākumu. Pečuram šajā sezonā izdevies gūt deviņus vārtus un atdot 16 rezultatīvas piespēles.

Baltkrievijas čempionātā pie panākuma tika Grodņas "Neman", kas ar 4:1 viesos sakāva "Gomel". Elvijs Biezais spēles protokolā atzīmējās ar divām soda minūtēm, bet Maksimam Širokovam trīs metieni pa vārtiem un sešas soda minūtes.

Somijas otrajā līgā "Mestis" vārtus guva Roberts Locāns, desmitajā spēles minūtē iemetot "KeuPa" uzvaras vārtus pret "JYP-Akatemia" - 4:1. Tie bija Locāna septītie vārti 17 aizvadītajās spēlēs, tāpat viņa kontā arī četras rezultatīvas piespēles.

Šveices līgā pie panākuma tika "Lions" ar Ronaldu Ķēniņu sastāvā - 2:1 izbraukumā pieveikta "Davos" komanda. Ķēniņš laukumā pavadīja 11 ar pusi minūtes un izdarīja divus metienus pa vārtiem. Citā mačā "Tigers" ar 3:5 viesos piekāpās "Fribourg-Gotteron". Ivars Punnenovs palika "Tigers" rezervē.

     [+] [-]

, 2016-11-19 23:40, pirms 8 gadiem
Siliņs turpina "uguņot" - Sahalīna uzvarēja ar 6:0, bet Pečuram 3 rezultatīvas piespēles.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-20 00:05, pirms 8 gadiem
BLR čempī Brahmanim 0+1, šis atgriezies Gomeļas rindās.

Alpu Hokeja Līgā Batņam un Sarkanim pa 1+1, Gricinskim 0+1.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-20 00:26, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: BLR čempī Brahmanim 0+1, šis atgriezies Gomeļas rindās.

Alpu Hokeja Līgā Batņam un Sarkanim pa 1+1, Gricinskim 0+1.
nez, pēc cik ilga laika SC.com autori pamanīs Brahmani Gomeļā... Tralmaks Čikāgā vēl nav pamanīts...

  +2 [+] [-]

, 2016-11-20 04:50, pirms 8 gadiem
Sarkanis grands , saplēsa tos vārtus Alpu līgā , Locāns ar rikošetu ielika , Batņam izkārtoja partneri vārtu guvumu , atlika tik nūju pielikt ! Inside info pāris mūsējo vārtu guvumos!

  +2 [+] [-]

, 2016-11-20 11:59, pirms 8 gadiem
Locāns uguņo pie večiem somu otrajā līgā, interesanti ka Locāns mūsu Rīgas treneriem nederēja, bet somījā der. Tomēr ar tiem mūsu hokeja spečukiem nav viss kārtībā, no perspektīva hokejista ātri māk uztaisīt par neperspektīvu.... :-)))))

     [+] [-]

, 2016-11-20 12:12, pirms 8 gadiem
niihau rakstīja: Locāns uguņo pie večiem somu otrajā līgā, interesanti ka Locāns mūsu Rīgas treneriem nederēja, bet somījā der. Tomēr ar tiem mūsu hokeja spečukiem nav viss kārtībā, no perspektīva hokejista ātri māk uztaisīt par neperspektīvu.... :-)))))
Ģinamkas spečuki arī Freibergu gremdē,tāpat kā Kuldu.