Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš spēlē pirmajā maiņā, Muštukovs izcīna uzvaru

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Ķēniņš spēlē pirmajā maiņā, Muštukovs izcīna uzvaru
Ronalds Ķēniņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f-64

Šovakar kārtējo pirmssezonas pārbaudes spēli aizvadījis Ronalda Ķēniņa pārstāvētais Šveices hokeja līgas klubs Cīrihes "Lions", kas pēcspēles metienu sērijā ar 1:2 piekāpās Šveices NLB līgas klubam "EHC Olten", taču Ervīna Muštukova Odenses "Bulldogs" ar 4:2 pārspēja Herlevas "Eagles".

Pirmā mača otrā perioda devītajā minūtē izvirzījās Cīrihes "Lions" vienība, kad ripu vārtos raidīja Džefs Tambelini. Spēlē nospiedošs pārsvars piederēja "Lions" hokejistiem, par ko liecina arī graujošā (51:11) metienu attiecība, taču pamatlaika pēdējā sekundē "EHC Olten" hokejistiem izdodas izlīdzināt rezultātu. Pēcspēles metienu sērijā "Lions" hokejisti ir neveiksmīgi, un mačā uzvaru svin "EHC Olten" vienība.

Ronalds Ķēniņš pirmo reizi pirmssezonas pārbaudes spēļu ciklā spēlēja "Lions" pirmajā maiņā. Viņa maiņas partneri bija juniors Luka Kunti un Šveices izlases spēlētājs Tibo Monē. Lai gan Ķēniņš piedalījies visās piecās līdzšinējās pārbaudes spēlēs, ar rezultativitāti jaunais latvietis pagaidām nav izcēlies.

Nākamo pārbaudes spēli Cīrihes "Lions" aizvadīs 25. augustā, kad tiksies ar Lugano komandu.

"Bulldogs" atriebj sagrāvi

Šovakar Odensē ledus laukumā tikās vietējā "Bulldogs" un Herlevas "Eagles", kura vien aizvakar ar 8:0 sagrāva "Bulldogs" vienību. Atgādināsim, ka to maču vārtos aizvadīja Ervīns Muštukovs. Šīvakara spēlē Odenses hokejisti jau pirmā perioda pirmajā pusē guva trīs bezatbildes vārtus, šķietami demonstrējot, ka aizvadītā spēle bijusi vien nejaušība. Otrā perioda vidū mājinieku pārsvars pieauga līdz 4:0, kad precīzs bija Mikels Ankjers. Mača turpinājuma gan divus vārtus Herlevas hokejisti atguva, taču līdz ar mača beigu signālu uzvaru ar 4:2 svinēja "Bulldogs" hokejisti.

Ervīns Muštukovs vārtos stāvēja arī šinī spēlē. Atgādināsim, ka līdz šim "Bulldogs" bija aizvadījusi divas pārbaudes spēles, un arī abās iepriekšējās komandas vārtus sargājis Muštukovs.

Līdzīgi kā "Lions" vienība, arī "Bulldogs" nākamo spēli aizvadīs pēc nedēļas, 25. augustā, kad mērosies spēkiem ar Zviedrijas 1. divīzijas klubu "Kristiansands IK".

Izmantotie resursi: Odense Bulldogs - Odense Ishockey Klub - Odense...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-08-19 01:03, pirms 13 gadiem
5 speles 0 punkti, lai gan pec sportacentrs rakstita ir spelejis gan pirmaja maina, gan ari otraja maina ieprieksejas speles....maigi izsakoties - vaja spele punktu zina. Iespejams, ka vinam laukuma ir citi uzdevumi un nav svarigi ka vins nevac punktus, lai gan es par to loti saubos, ka pirmai mainai nav uzdevums - mest golus un dalit piespeles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-08-19 08:52, pirms 13 gadiem
Bet varbūt viņu pirmajā maiņā ielika ar domu - parādi, vecīt, uz ko esi spējīgs? Līdzīgi kā pirms pāris gadiem Brahmani Dinamo.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-19 08:56, pirms 13 gadiem
Būs interesanti redzēt Dānijas līgas stiprību, spēlējot ar vienu no Zviedrijas 1.divīzijas stiprākam komandām, kaut arī pārbaudes spēles līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-08-19 13:07, pirms 13 gadiem
Kapec vissi domaa ja nemet golus tad nemak spelet ??