Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Masaļskis rezervē, Pujacs piedzīvo zaudējumu

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Masaļskis rezervē, Pujacs piedzīvo zaudējumu
Edgars Masaļskis
Foto: Aleksandrs Misjakins, championat.ru

Šodien otro Baškortostānas Prezidenta kausa izcīņas spēli aizvadīja Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas "Yugra", kas ar 5:2 pārspēja Magņitogorskas "Metallurg", tādējādi izcīnot jau otro uzvaru divās turnīra spēlēs. Pārbaudes spēli šodien aizvadīja arī Georgijs Pujacs.

Jau pirmajā periodā "Yugra" izvirzījās vadībā ar 2:0, otrajā periodā abas komandas guva pa diviem vārtiem, bet maču noslēdzošajā trešdaļā punktu spēlei pielika Jevgēņijs Fjodorovs, panākot izšķirošo 5:2. Edgars Masaļskis šajā spēlē palika rezervē, vārtos stājoties Mihailam Birjukovam.

Turnīra otrā spēlē mājinieki Ufas "Salavat Yulaev" ar 4:3 pagarinājumā pārspēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik" hokejistus. Rīt, 3. septembrī, turnīra noslēdzošajā spēlē Hantimansijskas "Yugra" hokejisti tiksies tieši ir ņižņekamskiešiem.

Pujaca "Sibir" piedzīvo zaudējumu

Šodien turnīru Jekaterinburgā turpināja arī Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas "Sibir" vienība, kas mērojās spēkiem ar Omskas "Avangard" hokejistiem, piekāpjoties omskiešiem ar 2:5.

Jau mača ievadā vārtus "Avangard" labā guva komandas jaunieguvums Aleksandrs Frolovs. "Sibir" izdevās izvirzīties vadībā ar 2:1, taču pēc otrā perioda rezultāts bija jau 3:2 omskiešu labā, bet trešā perioda izskaņā "Avangard" hokejisti guva vēl divus bezatbildes vārtus, no kuriem pēdējie tika raidīti jau tukšos vārtos.

Mačā piedalījās arī Georgijs Pujacs, kurš gan ar rezultativitāti vai noraidījumiem tajā neizcēlās. Līdz ar šo spēli "Sibir" pirmssezonas pārbaudes spēļu cikls ir noslēdzies un 8. septembrī novosibirskieši ar Omskas "Avangard" tiksies atkārtoti, tikai šoreiz - regulārās sezonas atklāšanas spēlē.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт хоккейного клуба "Сибирь"