Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jerofejevs pārceļas uz Zviedriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jerofejevs pārceļas uz Zviedriju
Aleksandrs Jerofejevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases un bijušais Kontinentālās hokeja līgas kluba Novokuzņeckas ''Metallurg'' aizsargs Aleksandrs Jerofejevs atradis jaunu darbavietu - šodien viņš parakstījis līgumu ar Zviedrijas klubu ''Timrå''.

Pagājušajā sezonā Aleksandrs Jerofejevs pārstāvēja Novokuzņeckas ''Metallurg'' krāsas, regulārajā čempionātā aizvadot 34 spēles un sakrājot sešus (3+3) rezultativitātes punktus. Tomēr pielikt veiksmīgu punktu sezonai traucēja iegūtais pleca savainojums, kura dēļ gāja secen arī 2011. gada pasaules čempionāts. Iepriekš 27 gadus vecais aizsargs spēlējis Čehijā, Slovākijā un Somijā.

''Šis hokejists bija mūsu prātos jau kopš pavasara. Viņam ir liela pieredze nacionālo izlašu līmenī. Jerofejevs ir daudzpusīgs hokejists, kurš papildinās mūsu kluba aizsardzību,'' sacījis ''Timrå'' sporta direktors Stefans Lindkvists.

Kontrakts noslēgts uz vienu sezonu. Jerofejeva debija ''Timrå'' rindās varētu būt jau šajā nedēļā - ''SCA-cup'' ietvaros. Pagājušajā sezonā ''Timrå'' Zviedrijas Elitsērijā (spēcīgākā līga) 12 komandu konkurencē ieguva 10. vietu un nespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs.

''Timrå'' komandā viņš būs astotais leģionārs. Kā pazīstamākais minams 2010. gada pasaules čempions čehs Petrs Vampola, kura iepriekšējā darba vieta bija Omskas ''Avangard''.

Jāpiebilst, ka pērn šo klubu pārstāvēja Rīgas ''Dinamo'' pēdējais jaunieguvums - 30 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Džeimijs Landmarks.

Izmantotie resursi:
Timrå IK Red Eagles

 +12 [+] [-]

, 2011-09-02 13:51, pirms 13 gadiem
pozitīvi laba līga

 +14 [+] [-]

, 2011-09-02 13:52, pirms 13 gadiem
Ļoti iepricinoša ziņa, jo latviešu pārstāvniecībai Elitserien klubos pēdējā laikā bija tukšais periods. Par aizsargu konkurenci izlases sakarā diez vai varēs sūdzēties, jo šajā pozīcijā ir gana daudz pārstāvju, kuri savas sezonas aizvada TOP līgās. Elitserien līmenis komentārus neprasa.
P.S. Pēdējais Vācieti, šoreiz nerunāju par tavu topu.

  +4 [+] [-]

, 2011-09-02 14:09, pirms 13 gadiem
Jāsaka,ka pat negaidīti labi.

  +6 [+] [-]

, 2011-09-02 14:43, pirms 13 gadiem
Beidzot takš: Man jau gadiem pārsteidz, ka Zviedrijas top-divīzijās pilns ar norvēģiem, ir dāņi, šveicieši, austrieši...bet nav neviena mūsējā! Lai veicās!!!

  +6 [+] [-]

, 2011-09-02 16:02, pirms 13 gadiem
Esmu redzējis pāris Elitserien spēles pa KHLTV, neteiktu, ka Elitsērija krasi atpaliek līmenī no KHL. Stipri līdzīgi, tur pat mazliet ātrāk viss notiek. Lai veicās, noteikti pozitīva ziņa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja