Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tralmakam vārti zaudējumā pret Jaku un Zīli, Rihardam Bukartam sakāve debijas mačā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Tralmakam vārti zaudējumā pret Jaku un Zīli, Rihardam Bukartam sakāve debijas mačā
Eduards Tralmaks. Foto: Josefs Polāčeks/rytirikladno.cz

Čehijas Ekstralīgā 17. vārtus šajā sezonā guva Eduards Tralmaks, viņa komandai zaudējot pret Jāņa Jaka un Kristapa Zīles pārstāvēto vienību. Savukārt graujošu zaudējumu debijas mačā Čehijas čempionātā piedzīvoja brāļu Bukartu ''Vitkovice''.

Čehija

Riharda Bukarta debijā viņa un brāļa Roberta Bukarta pārstāvētā ''Vitkovice'' ar 1:7 izbraukumā cieta sagrāvi pret Brno ''Kometa''. Rihardam debijā spēlētas 14:11 minūtes, divi metieni, četras soda minūtes par klupināšanu un +/- rādītājs mīnus viens. Roberts spēlēja 13:44 minūtes, izpildīja vienu metienu, bloķēja pretinieku raidījumu, uzvarēja iemetienā un iekrāja +/- rādītāju mīnus trīs.

Eduarda Tralmaka vārtu guvums neglāba viņa un Mareka Mitena pārstāvēto ''Kladno'' no zaudējuma pret Jāņa Jaka un Kristapa Zīles ''Litvinov'' ar 3:4.

• Tralmakam bez vārtu guvuma vairākumā otrā perioda vidū arī spēlētas 18:44 minūtes, četri metieni, spēka paņēmiens un zaudēti abi iemetieni. Mitens palika viesu komandas rezervē.

• Jaks uzvarētāju rindās izcēlās ar rezultatīvu piespēli otrajā vārtu guvumā, nospēlēdams 19:22 minūtes. Viņam arī viens metiens un divu minūšu noraidījums. Savukārt Zīle 17:31 minūtē atzīmējās ar vienu noraidījumu.

Ralfa Freiberga pārstāvētā ''Mountfield'' savā laukumā pēcspēles metienos ar 2:3 zaudēja galvaspilsētas klubam ''Sparta''. Pieredzējušais aizsargs nospēlēja nepilnas 22 minūtes un izpildīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Slovākija

Kaspara Daugaviņa, Patrika Zabusova un Kristofera Binduļa pārstāvētā ''Michalovce'' ar 1:4 piedzīvoja zaudējumu pret Roberta Mamčica pārstāvēto ''Nove Zamky''.

• Daugaviņa rēķinā spēlētajās 20:35 minūtēs divi metieni pa pretinieku vārtiem, bet Zabusovam divreiz mazākā spēles laikā (10:22) viens metiens un divas soda minūtes. Bindulis nebija ''Michalovce'' pieteikumā.

• Mamčics uzvarētāju rindās spēlēja 18:41 minūtes, to laikā atzīmējoties ar vienu metienu, divām soda minūtēm un +/- rādītāju plus viens.

Haralda Egles pārstāvētā ''Liptovsky Mikulas'' savā laukumā atzina ''HC19 Humenne'' pārākumu – 3:4. Latvieša kontā mājinieku pirmais vārtu guvums skaitliskajā vairākumā, spēles laiks 18:40 minūtes, trīs metieni un uzvarēti deviņi no 13 iemetieniem.

Zviedrija

• Pēc spēka otrajā līgā jeb ''Allsvenskan'' Mika Indraša un Kārļa Čukstes ''Brynas'' ar 5:3 izbraukumā uzveica ''Sodertalje''. Indrašim viesu trešais vārtu guvums vairākumā un piespēle piektajos vārtos. Uz ledus pavadot 19:41 minūtes, uzbrucējs divreiz meta pa vārtiem, bloķēja metienu un izdarīja spēka paņēmienu, nopelnīdams +/- rādītāju plus viens. Čukstes rēķinā 17 spēlētajās minūtēs bloķēts metiens.

• Turpat ''Allsvenskan'' Riharda Mareņa pārstāvētā ''Nybro'' ar 3:4 zaudēja pret ''Mora''. Latviešu uzbrucēja kontā 24 minūtēs pieci metieni un divi spēka paņēmieni.

Filipa Bunča pārstāvētā ''Vastervik'' izbraukumā apspēlēja ''Vasteras'' – 5:3. Buncis 20 minūšu laikā izpildīja vienu metienu un vienu spēka paņēmienu, kā arī uzvarēja 40% iemetienu.

Šveice

• Šveices augstākajā līgā Oskara Lapinska pārstāvētā ''Langnau Tigers'' ar 2:5 piedzīvoja neveiksmi pret ''Rapperswil''. Lapinskis spēlēja 3:51 minūtes.

Vācija

• DEL līgā Kristera Gudļevska pārstāvētā ''Ficshtown Pinguins'' ar 2:1 uzveica Manheimas ''Adler''. Latviešu vārtu vīrs tika galā ar 18 no 19 pretinieku izdarītajiem metieniem.

Austrija

Renāra Krastenberga pārstāvētā Grācas ''99ers'' ICE hokeja līgas mačā ar 1:3 zaudēja KAC hokejistiem. Krastenbergam trīs metieni un +/- rādītājs mīnus viens.

• Citā Austrijas čempionāta cīņā Artūra Kuldas ''Villach'' pēcspēles metienos ar 2:3 atzina ''Val Pusteria'' pārākumu. Aizsarga rēķinā četri metieni un +/- rādītājs mīnus viens.

Dānija

• Dānijas kausa pusfinālā zaudējumu piedzīvoja Oskara Cibuļska un Andra Džeriņa pārstāvētā ''Herning Blue Fox'', kas ar 1:4 piekāpās ''Sonderjyske Ishockey''. Cibuļska rēķinā viens metiens pa vārtiem, savukārt Džeriņam – divu minūšu noraidījums.

Somija

• ''Mestis'' līgā Ernesta Ošenieka ''Hermes'' ar 5:2 apspēlēja TUTO. Latvietim nospēlētajās 17:54 minūtēs trīs metieni pa pretinieku vārtiem.

• Turpat ''Mestis'' čempionātā Ērika Vītola un Artūra Andžāna ''KeuPa'' viesos cieta sauso zaudējumu pret ''Kiekko-Vantaa'' – 0:5. Vārtsargam Vītolam atvairīti 29 no 34 metieniem, savukārt Andžānam trīs metieni un divas soda minūtes.

​​• Anrī Ravinska pārstāvētā ''Kettera'' Somijas pēc spēka otrās līgas cīņā ar 2:3 zaudēja ''Kiekko-Espoo''. Latviešu uzbrucējam uz ledus 14 minūtes, divi metieni un +/- rādītājs mīnus divi.

     [+] [-]

, 2024-01-19 22:55, pirms 3 mēnešiem
kā vienmēr, Rihards debijas mačos izceļas ar noraidījumiem.. Mazliet jāpiebremzē ar aktivitāti un jāvaktē šaibas pie vārtiem, varbūt sanāks labāk

     [+] [-]

, 2024-01-19 23:53, pirms 3 mēnešiem
Eduarda Tralmaka vārti - https://youtu.be/ATB6mX8N6Ns

     [+] [-]

, 2024-01-19 23:55, pirms 3 mēnešiem
Haralda Egles vārti - https://youtu.be/Kk-mOtAfdtg

     [+] [-]

, 2024-01-19 23:57, pirms 3 mēnešiem
Mika Indraša vārti - https://youtu.be/Xk17sq48V-k

     [+] [-]

, 2024-01-19 23:59, pirms 3 mēnešiem
Emīla Ģēģera vārti - https://youtu.be/HUFStYPf1F4

     [+] [-]

, 2024-01-20 00:07, pirms 3 mēnešiem
ja kāds kaut ko saprata, apsveicu!

     [+] [-]

, 2024-01-21 06:26, pirms 3 mēnešiem
Daņilas Larionova vārti - https://youtu.be/L1Kv1T2-qXg