Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Phantoms" svin uzvaru, Bārtulis turpina ārstēt savainojumu; Kuldam un "Ice Caps" zaudējums

Jānis Celmiņš

"Phantoms" svin uzvaru, Bārtulis turpina ārstēt savainojumu; Kuldam un "Ice Caps" zaudējums
Artūrs Kulda
Foto: AP/Scanpix

Pie vēl vienas uzvaras Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē ticis Filadelfijas „Flyers” fārmklubs Adirondakas „Phantoms”, kas aizvadītajā naktī viesos ar 4:3 pieveica Sirakūzu „Crunch” vienību. Tikmēr citā aizvadītās nakts spēlē Artūra Kuldas pārstāvētā Santdžonsas "IceCaps" ar 3:4 piekāpās Portlendas "Pirates".

Mača gaitā „Phantoms” pabija vadība gan ar 3:0, gan 4:1, taču beigās svinēja vien minimālu uzvaru – 4:3. Oskars Bārtulis joprojām turpina ārstēt savainojumu un arī šajā spēlē uz ledus neizgāja.

Tikmēr Santdžonsas "Ice Caps" rindās laukumā devās Artūrs Kulda, taču viņa pārstāvētā "Ice Caps", lai arī spēles gaitā pabija vadībā ar 1:0 un 2:1, taču zaudēja Portlendas "Pirates" - 3:4. Latvijas izlases aizsargs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

AHL Austrumu konferences turnīra tabulā „Phantoms” šobrīd ieņem astoto vietu, vien par pieciem punktiem atpaliekot no cita mūsu hokejista Artūra Kuldas pārstāvētās Santdžonsas „Ice Caps” vienības, kura šobrīd ir konferences līdere.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

  +2 [+] [-]

, 2011-12-18 10:48, pirms 13 gadiem
kas bartulim?

cik ilgi bus savainots?

prongers izsists uz sezonu, bet bourdons un marshalls vel augsa, abiem virs 10 spelem. tachu tik un ta ar 6 aizsargiem spelet nav labais stils nhl. lilja atgriezas no savainojuma, vai tas nozime ka osim nespid ari savainojuma izarsteshanas gadijuma?

  -1 [+] [-]

, 2011-12-18 11:19, pirms 13 gadiem
Trottiņam vārti spēlē pret Kuldas "Ice Caps"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja