Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam uzvara, Kuldam - zaudējums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Daugaviņam uzvara, Kuldam - zaudējums
Kaspars Daugaviņš

Ar mainīgām sekmēm kārtējos mačus Amerikas Hokeja līgā aizvadījušas Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Kaspars Daugaviņš un Bingemtonas "Senators" ar 4:0 pieveica Sirakjūzas "Crunch", bet Artūrs Kulda un Čikāgas "Wolves" ar 2:3 piekāpās Hjūstonas "Areos".

"Senators" pirmajos divos periodos guva pa vieniem vārtiem, bet trešajā iemeta divas ripas. Trīs rezultatīvas piespēles Zekam Smitam, bet 1+2 Korijam Lokam. Daugaviņa varējums bija viens metiens pa vārtiem un spēle pabeigta ar neitrālu lietderības koeficientu.

Arī Kulda spēlēja izbraukumā, kur nācās samierināties ar zaudējumu "Areos" – 2:3. Kuldam divi metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients. Artūrs laukumā bija, kad Hjūstona guva pirmos vārtus.

"Senators" ar 18 mačos sakrātiem 18 punktiem ieņem 8. vietu Austrumu konferencē, bet "Wolves" ar 13 punktiem 18 spēlēs ieņem pēdējo (15.) vietu rietumos.

Izmantotie resursi:
theahl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-11-18 08:58, pirms 14 gadiem
Jā kautkā neveiksmīgi tās sezonas iesākušās...Gan komandas sniegums kopumā,gan Kuldas un Daugaviņa sniegums tāds blāvs.Bet nu,vismaz spēlē,nekā Bārtulis jau kuro spēli sēž tribīnēs...

  +2 [+] [-]

, 2010-11-18 09:42, pirms 14 gadiem
Pagaidām viss iet tāpat kā Karsumam, tikai vēl bišk sūdīgāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja