Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jekimovam vārti, Širokovam - uzvara

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Jekimovam vārti, Širokovam - uzvara
Roberts Jekimovs
Foto: Mārtiņš Zilgalvis, f64

Šovakar ar kārtējo veiksmīgo spēli pēc traumas sadziedēšanas aizvadījis Roberts Jekimovs, kurš ar vārtu guvumu palīdzēja "SaiPa" vienībai ar 3:1 pārspēt Tamperes "Ilves". Spēles šovakar aizvadīja arī Ronalds Ķēniņš un Aleksejs Širokovs.

Jekimovs tiek atzīts par mača otro zvaigzni

Tieši latviešu uzbrucējs bija tas, kurš jau mača otrajā minūtē atklāja tā rezultātu, izvirzot vadībā "SaiPa" hokejistus. Kamēr otrā trešdaļa aizritēja bez vārtu notikumiem, izšķirošie notikumi bija trešajā periodā, kad vispirms "Ilves" hokejisti rezultātu izlīdzināja, taču tad ar divu minūšu intervālu izšķirošo 3:1 panāca "SaiPa" spēlētāji.

Roberts Jekimovs tika atzīts par mača otro zvaigzni, uz laukuma pavadot 11:49 minūtes, pa pretinieku vārtiem izdarot trīs metienus un maču noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu "+1". Nākamo spēli "SaiPa" aizvadīs otrdien, 21. janvārī.

Ķēniņas "Lions" uzvar bullīšos

Cīrihieši šovakar tikas ar Cugas vienību, pārspējot pretiniekus vien pēcspēles metienu sērijā ar 2:1. Mača gaitā pirmie vadībā izvirzījās tieši "Lions" spēlētāji, taču trešā perioda vidū Cugas hokejisti panāca 1:1.

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš maču aizvadīja komandas trešajā uzbrucēju virknējumā. Nākamo spēli Ķēniņa pārstāvētā komanda aizvadīs jau rīt, 19. februārī.

Uzvara arī Širokovam

Alekseja Širokova pārstāvētā Ustkamenogorskas "Kazzinc-Torpedo" šovakar tikās ar Rjazanas vienību, pārspējot pretiniekus ar 5:3. Pēc otrā perioda rezultāts vēstīja vien 1:1, taču tad abām komandām izdevās gūt pa diviem vārtiem. Mazāk nekā četras minūtes pirms pamatlaika beigām Kazahstānas klubu pārstāvošajiem hokejistiem izdevās gūt uzreiz divus vārtus, nodrošinot savu uzvaru visā spēlē.

Latvijas hokejists maču noslēdza ar 14:44 uz laukuma pavadītām minūtēm, divām soda minūtēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+1". Koba Jass, kā arī Alekseja brālis Maksims mačā nepiedalījās.

Izmantotie resursi:

Jääkiekon SM-liiga - SM-liiga
ZSC Lions: Welcome to the official Site of...
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

  +4 [+] [-]

, 2012-02-19 00:59, pirms 12 gadiem
Jekijs uguņo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja