Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rihardam Bukartam +2 "Wheat Kings" uzvarā

Rihardam Bukartam +2 "Wheat Kings" uzvarā
Rihards Bukarts
Foto: no spēlētāja personīgā arhīva

Pie panākuma Rietumu hokeja līgas (WHL) mačā tika Riharda Bukarta pārstāvētais klubs Brendonas "Wheat Kings", kas ar 3:2 pagarinājumā pārspēja "Warriors". Latvijas hokejista kontā koeficients +2. Pie punktiem savās spēlēs netika arī Roberts Lipsbergs un Kristaps Bazevičs (NAHL), bet viņu pārstāvētās komandas piedzīvoja neveiksmes.

WHL spēlē uzvaru izcīnīja Rihards Bukarts un Brendonas "Wheat Kings", kas ar 3:2 pagarinājumā uzveica "Warriors". Latvijas hokejists pie rezultativitātes punktiem, tomēr bija laukumā abos "Wheat Kings" vārtu guvumos pamatlaikā un nopelnīja dalītu labāko koeficientu spēlē +2.

Rihards Bukarts 11 spēlēs ir ticis pie septiņiem (2+5) punktiem, kas WHL rezultatīvāko pirmgadnieku sarakstā ļauj ieņemt vietu pašās pirmā desmitnieka beigās.

Tikmēr Roberts Lipsbergs un Sietlas "Thunderbirds" ar 1:3 piekāpās "Blazers". Sietlas hokejisti spēles ceturtajā minūtē izvirzījās vadībā, tomēr turpinājumā "Thunderbirds" ielaida trīs ripas. R.Lipsbergs spēli pabeidza bez punktiem un ar koeficientu -1 (bija laukumā, kad komanda ielaida otros vārtus).

R.Lipsbergam 11 spēlēs ir iekrāti 11 (8+3) punkti, bet ar astoņām ripām 19 gadus vecais hokejists ieņem vietu starp 10 labākajiem WHL vārtu guvējiem.

Ziemeļamerikas hokeja līgā (NAHL) otro savstarpējo spēli divu dienu laikā aizvadīja "Wildcats" un "Valley". Ja pirmajā reizē "Wildcats" un Latvijas aizsargs Kristaps Bazevičs tika pie panākuma pēcspēles metienos (2:1), tad šonakt bullīšos revanšējās Riograndes "Valley" (3:2).

Latvijas hokejists izcēlās ar koeficientu +1 un četriem metieniem pa vārtiem. 19 gadus vecais aizsargs 13 spēlēs ir ticis pie diviem punktiem par rezultatīvām piespēlēm, kā arī nopelnījis koeficientu +7 un 37 soda minūtes.

Izmantotie resursi:
WHL Network
| North American Hockey League | NAHL