Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Pavlovam vārti un 5+20 noraidījums, Sotniekam divas piespēles

Pavlovam vārti un 5+20 noraidījums, Sotniekam divas piespēles
Vitālijs Pavlovs. Foto: HC Dukla Ingema Michalovce

Šodien Eiropas hokeja līgās mačus aizvada Latvijas hokejisti. Slovākijā pret Bratislavas ''Slovan'' ar vārtiem izcēlās Vitālijs Pavlovs, kurš gan arī nopelnīja 5+20 minūšu noraidījumu. Francijā ''Rouen'' rindās uzvarā divas piespēles Kristapam Sotniekam, bet vārti Rolandam Vīgneram. Austrijā uzvarā vārtus guva Māris Bičevskis.

Čehija

Eduarda Tralmaka pārstāvētā ‘’Kladno’’ šodien čempionātā spēlē ar 1:3 piekāpās ‘’Pardubice’’. Kopumā 13:59 nospēlētajās minūtēs Tralmaks uz vārtiem nemeta, izpelnījās vienu noraidījumu un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu (-1). Pirmajās divās spēlēs ‘’Kladno’’ piedzīvojusi zaudējumus.

• Uzvaru svinēja Roberta Bukarta ‘’Vitkovice’’, kas izbraukumā ar 4:2 apspēlēja ‘’Mlada Boleslav’’. Bukarts nospēlēja 12:54 minūtes, vienu reizi metot uz vārtiem un nopelnot negatīvu lietderības koeficientu (-1). ‘’Vitkovice’’ šī kļuva par pirmo uzvaru sezonā.

• Uzvaru izcīnīja arī Ralfa Freiberga ‘’Mountfield’’, kas savā laukumā ar 5:3 bija pārāka pār ‘’Liberec’’. Freibergs nospēlēja 18:51 minūti, kurā divas reizes meta uz vārtiem, bloķēja vienu metienu, izpelnījās vienu noraidījumu un maču noslēdza ar pozitīvu lietderību (+2). Līdzīgi kā ‘’Vitkovice’’, arī ‘’Mountfield’’ svinēja pirmo panākumu sezonā.

• Čehijā panākumu svinēja Jāņa Jaka ‘’Litvinov’’, kas savā laukumā ar 4:2 pieveica ‘’Plzen’’. Jaks 11:59 minūtēs izcēlās ar rezultatīvu piespēli un diviem metieniem uz vārtiem. ‘’Litvinov’’ izcīnīja pirmo uzvaru sezonā.

Slovākija

• Neveiksmi piedzīvoja Haralda Egles pārstāvētā ‘’Liptovsky Mikulas’’, kas ar 1:3 piekāpās ‘’Spisska Nova Ves’’. Egle 14:09 minūtēs meta vienu reizi uz vārtiem, uzvarēja trijos no astoņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderību (-1). Klubam šis kļuva par pirmo zaudējumu sezonā.

• Uzvaru izcīnīja Roberta Mamčiča ‘’Nove Zamky’’, kas izbraukumā ar 6:2 pieveica ‘’Nitra’’. Mamčičs nospēlēja 14:34 minūtes, kuru laikā nopelnīja trīs noraidījumus. Klubs izcīnīja pirmo panākumu sezonā.

• Neveiksmi piedzīvoja Vitālija Pavlova ‘’HC 19 Humenne’’, kas savā laukumā ar 3:8 piekāpās Bratislavas ‘’Slovan’’. Pavlovs nospēlēja 7:20 minūtes, taču to laikā spēja izcelties ar vārtu guvumu. Īsu spēles laiku viņš nospēlēja, jo saņēma noraidījumu 5+20 minūtes, tādējādi pametot maču priekšlaicīgi. Kopumā latvietim divi metieni, viens no sešiem uzvarētiem iemetieniem un negatīva lietderība (-2).

• Zaudējumu piedzīvoja arī Kaspara Daugaviņa ‘’Dukla’’ ar 1:4 piekāpās ‘’Zvolen’’. Daugaviņš nospēlēja 18:40 minūtes, kurās divas reizes meta uz vārtiem un uzvarēja četros no pieciem iemetieniem.

Francija

• Latviešu pārstāvēto komandu duelī Kristapa Sotnieka un Rolanda Vīgnera ‘’Rouen’’ ar 5:1 apspēlēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā ‘’Bordeaux’’. Visi latvieši izcēlās ar rezultativitātes punktiem. Sotniekam divas rezultatīvas piespēles, Vīgneram precīzs metiens ‘’Bordeaux’’ vārtos, bet Jevpalovs asistēja vienīgajos ‘’Bordeaux’’ gūtajos vārtos. ‘’Rouen’’ sezonu sākusi ar trim uzvarām tikpat spēlēs, bet Bordo komanda vēl nav uzvarējusi.

Polija

• Zaudējumu piedzīvoja ‘’Jastrzebie’’, kas ar 3:5 piekāpās ‘’Podhale’’. Zaudētāju rindās trešajā maiņā spēlēja Ričards Bernhards un Raivo Freidenfelds, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. Klubs piedzīvoja otro zaudējumu četrās spēlēs.

Austrija

• Panākumu izcīnīja Artūra Kuldas ‘’Villach’’, kas izbraukumā ar 4:2 pieveica ‘’Black Wings’’. Uzvarētāju rindās aizsargs Kulda vienu reizi meta uz vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderību (+2).

• Citā spēlē Māra Bičevska ‘’Olimpija’’ ar 5:2 pārspēja Vīnes ‘’Capitals’’. Uzvarētāju rindās ar vārtiem izcēlās latvietis, kurš izlīdzināja rezultātu 2:2. Viņš kopumā izdarīja trīs metienus. Pretinieku rindās Zintis Nauris Zuševics trīs reizes meta uz vārtiem. ‘’Olimpija’’ izcīnīja pirmo uzvaru sezonā, bet pretiniekiem tas kļuva par pirmo zaudējumu.

Izmantotie resursi:
hockey.cz
HockeySlovakia.sk | oficiálny web slovenského...
https://www.ice.hockey/en/


, 2023-09-17 21:09, pirms 10 mēnešiem
Gudim uzvara Vācijā arī
, 2023-09-17 21:35, pirms 10 mēnešiem
Vēl Bičevskim gols Austrijā
, 2023-09-17 22:50, pirms 10 mēnešiem
AUTOR!!! Gudļevski aizmirsi!

tāpat arī Polijā - Bernhardu un Freidenfeldu pieminēji, Jākobsonu noignorēji...
, 2023-09-18 08:29, pirms 10 mēnešiem
, 2023-09-19 11:25, pirms 10 mēnešiem
, 2023-09-19 11:26, pirms 10 mēnešiem
Martina Bārtuļa gols Šveices U17 - https://youtu.be/DaSUyc3pZbY
, 2023-09-22 09:30, pirms 10 mēnešiem
Pavlova vārti - https://youtu.be/cYsC-wGgO3w
Kristiāns Rubīns. Foto: IIHF
8

Arī bronzas vārtu autors Rubīns pārceļas uz Čehijas augstāko līgu

26 gadus vecais latviešu aizsargs Kristiāns Rubīns nākamajā sezonā pārstāvēs Čehijas Ekstralīgas klubu Plzeņas ''Škoda'', šodien pavēstījusi vienība.
Roberts Mamčics. Foto: Stefan Macsadi
2

Mamčics atgriežas Čehijas Ekstralīgā un apvienos spēkus ar Jaku

Latvijas hokeja izlases aizsargs Roberts Mamčics nākamajā sezonā atgriezīsies Čehijas augstākajā līgā, pievienojoties Karlovi Varu ''Energie'' komandai, kuras rindas iepriekš papildināja arī Jānis Jaks.
Rodrigo Ābols. Foto: IIHF
69

NHL klubs Filadelfijas "Flyers" noslēdzis līgumu ar Rodrigo Ābolu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Filadelfijas "Flyers" paziņojis par divvirzienu līguma noslēgšanu ar Latvijas izlases centra uzbrucēju Rodrigo Ābolu. Vienošanās panākta uz vienu sezonu.