Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam piespēle, "Torpedo" uzvara

Andrejs Siliņš

Daugaviņam piespēle, "Torpedo" uzvara
Kaspars Daugaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Gatavojoties jaunajai Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) sezonai, pēdējās pārbaudes spēles aizvada arī Pētera Skudras, Ģirta Ankipāna, Normunda Siliņa un Kaspara Daugaviņa Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas trešdien ar 3:2 pēcspēles metienos apspēlēja Čehijas Ekstralīgas komandu "Energia".

Turnīrā Jihlavā piedalās trīs Čehijas komandas un "Torpedo". Vakar KHL komanda ar rezultātu 4:3 pieveica "Olomouc" (Daugaviņš guva vārtus jau mača 36. sekundē), bet šodien pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 pieveica "Energia", kas pagājušajā sezonā Ekstralīgā ar latviešu aizsargu Jēkabu Rēdlihu sastāvā palika pēdējā vietā, tomēr vietu elitē saglabāja.

Šīs dienas spēlē Ņižņijnovgoroda divas reizes atradās vadībā (1:0, 2:1) un otro vārtu guvumā Frēdrikam Petešonam asistēja arī Kaspars Daugaviņš. Uzvaras bullītis Vladimira Galuzina kontā. Kopumā mačā netrūka asas cīņas un "Torpedo" nopelnīja 48 soda minūtes, uz ko čehi atbildēja ar 30 soda minūtēm.

Pēc vienas dienas pauzes "Torpedo" noslēgs turnīru ar spēli pret pēc spēka Čehijas otrajā līgā spēlējošo Jihlavas "Dukla" vienību, kam pagaidām tikai zaudējumi.

KHL regulāro sezonu "Torpedo" sāks 25. augustā, mājās uzņemot Rīgas "Dinamo" komandu.

Izmantotie resursi:
ХК Торпедо Нижний Новгород - официальный сайт...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-18 09:19, pirms 8 gadiem
Manuprāt kādam no SC žurnaļugām, es jau jūs saukšu tā, pietrūkst vārda saknes, vai arī ir ļoti smagas galvas problēmas.
Sūdveizda gadījumā nav maniaks???