Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam rezultatīva piespēle komandas uzvarā

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Ķēniņam rezultatīva piespēle komandas uzvarā
Ronalds Ķēniņš
Foto: www.zsclions.ch

Ar skaistu uzvaru Šveices hokeja līgas pusfināla sēriju šovakar iesāka latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes "Lions", kas ar graujošo 7:1 pārspēja regulārās sezonas uzvarētāju Cugas vienību. Latviešu uzbrucēja rēķinā viena rezultatīvas piespēle.

Pirmais periods tika aizvadīts sīvā abu komandu cīņā. Mača rezultātu cīrihieši atklāja pirmā perioda vidū, kad ar metienu no zonas vidus vārtus vairākumā guva Tibo Monē. Tiesa, vien divas minūtes vēlāk pretiniekiem izdevās atbildēt, kad 1:1 panāca Bjerns Kristens.

Par mača izšķirošo izvērtās otrās trešdaļas ievads, kad nepilnu divu minūšu laikā Cugas vārtos stāvošo Jusi Markanenu "Lions" hokejistiem izdevās pārspēt uzreiz trīsreiz, kad viens pēc otra precīzi bija Monē, Kunti un Bīlers. Perioda otrajā pusē jau 5:1 cīrihiešu labā panāca Domeniks Pitiss.

Jau pašā trešā perioda ievadā 6:1 izdevās panākt Patrikam Bertši. Bertši bija arī tas, kurš pielika mačam punktu, pēc Ķēniņa piespēles gūstot savus otros vārtus spēlē un sestos - izslēgšanas kārtā. Rezultāts uz tablo vēstīja 7:1, "Lions" hokejistiem bija pamats līksmot.

Ronalds Ķēniņš maču aizvadīja komandas trešajā uzbrucēju virknējumā un noslēdza to ar vienu rezultatīvu piespēli. Tādējādi piecās play-off aizvadītajās spēlēs Ķēniņš kopumā atzīmējies jau ar trim (0+3) rezultativitātes punktiem. Sērijas otro spēli komandas aizvadīs otrdien, 20. martā.

Atgādināsim, ka līgas ceturtdaļfinālā "Lions" tikās ar Davosas hokejistiem, kas regulāro sezonu noslēdza otrajā vietā, uzvarot sērijā ar dominējošo 4-0.

Izmantotie resursi:
ZSC Lions: Welcome to the official Site of...

     [+] [-]

, 2012-03-17 23:01, pirms 12 gadiem
Diezgan neslikti priekš sava vecuma kāpā vienā no spēcīgākajām līgām Eiropā

  -1 [+] [-]

, 2012-03-17 23:37, pirms 12 gadiem
ka tik neaizkapājas vēl līdz NHL Neesmu manījis pagaidām, ka kāds kaut ko tādu būtu prognozējis.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-17 23:39, pirms 12 gadiem
archy0 rakstīja: ka tik neaizkapājas vēl līdz NHL

viņš i labs, bet ne jau nu tik labs... bet nu ja turpinās progresēt tikpat strauji... ta līdz AK Bars vismaz, ja ne NHL var aizspēlēties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-18 11:41, pirms 12 gadiem
Ķēniņam jātiek izlasē!

     [+] [-]

, 2012-03-18 19:13, pirms 12 gadiem
archy0 rakstīja: ka tik neaizkapājas vēl līdz NHL Neesmu manījis pagaidām, ka kāds kaut ko tādu būtu prognozējis.
Līdz NHL var aizkapāties tikai ar izcilu fizisko un pieklājīgu svaru Ķeniņš pēc miesas izbūves vismaz pagaidām vairāk ir Dārziņa, Rēdliha tipa Eiropas hokejists, kurš var būt viens no rezultatīvākajiem top Eiropas līgās, taču pagaidām īsti neredzu viņam variantus ārpus Eiropas.