Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vilmanim 1+1 un otrās zvaigznes status Ontario hokeja līgas spēlē

Emils Ozerinskis

Vilmanim 1+1 un otrās zvaigznes status Ontario hokeja līgas spēlē
Sandis Vilmanis. Foto: North Bay Battalion

Ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli pie otrās zvaigznes titula aizvadītās nakts Ontario hokeja līgas spēlē tika latviešu labās malas uzbrucējs Sandis Vilmanis, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru.

Amerikas hokeja līgā Vilksbēras/Skrentonas "Penguins" rindās laukumā devās Raivis Ansons, bet viņa pārstāvētā komanda ar 3:5 piekāpās Ročesteras "Americans". Latviešu kriesās malas uzbrucējs izdarīja divus metienus un nopelnīja došanos uz noraidīto soliņa par spēles laika kavēšanu. Lai gan pingvīni zaudēja ar divu vārtu deficītu, Ansons tika pie +/- rādītāja +1.

Ontario hokeja līgas cīņā labākais laukuma spēlētājs bija Sandis Vilmanis, kurš ar spēles rezultātu atklājošajiem vārtiem un rezultatīvu piespēlu uzvaras vārtu guvumā palīdzēja Ziemeļlīča "Batalion" ar rezultātu 3:2 apspēlēt Kanādas galvaspilsētas komandu Otavas "67's". Augstāku ievērību par divus metienus izpildījušo un vienu noraidījumu saņēmušo Vilmani saņēma tikai "Batalion" vārtsargs, kurš atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem.

Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) Dominika Marcinkeviča pārstāvētā Aridondakas "Thunder" ar rezultātu 5:2 pārspēja Redingas "Royals". Marcinkevičs izpildīja četrus metienus, pie rezultativitātes punktiem netika un saņēma negatīvu lietderības koeficientu -1.

Latvijas komandu rezultāti nepriecēja Rietumu līgā (WHL), kur Bogdana Hodasa pārstāvētā "Tigers" ar 1:2 zaudēja "Raiders" hokejistiem. Aizsargs izpildīja divus metienus un nopelnīja divas soda minūtes par sitienu ar nūju. Savukārt pamatīgu sakāvi ar 1:7 piedzīvoja Venačī "Wild", kapitulējot Everetas "Silvertips". Rodžers Bukarts tika pie negatīva +/- rādītāja -3 un zaudēja četrus no pieciem iemetieniem.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://chl.ca/ohl/
https://echl.com/
https://chl.ca/whl

  +1 [+] [-]

, 2024-02-17 11:18, pirms 2 mēnešiem
Kas tur ar NCAA? Veinbergam itka 1+3

     [+] [-]

, 2024-02-17 15:25, pirms 2 mēnešiem
Sanda Vilmaņa vārti - https://youtu.be/TftkFBqxV-o

     [+] [-]

, 2024-02-17 15:25, pirms 2 mēnešiem
Klāva Veinberga vārti - https://youtu.be/xxIs1HuYflI