Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pečuram vēl vieni vārti, pārējie leģionāri paliek bez punktiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pečuram vēl vieni vārti, pārējie leģionāri paliek bez punktiem
Aleksejs Širokovs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Eiropā un Āzijā spēles aizvadījuši Latvijas hokeja leģionāri, un vienīgais pie punktiem tika Sahalīnas kluba uzbrucējs Sergejs Pečura, kurš palīdzēja vienībai pacelties līdz kopvērtējuma pirmajai vietai. Pie panākumiem tika arī Aleksejs Širokovs, Artūrs Salija, Zintis Nauris Zuševics un Arvīds Reķis.

Āzijas Hokeja līgā uz pirmo vietu pacēlusies "Sakhalin", kas pirmajā trešdaļā nespēja atslēgt sāncenšu vārtus, taču turpinājumā iemeta septiņas bezatbildes ripas un svinēja panākumu ar 7:1 pret "China Dragons". Punktu 52 sekundes līdz pamatlaika beigām pielika Sergejs Pečura, tādējādi gūstot ceturto rezultativitātes punktu divās dienās.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā Almetjevskas "Neftyanik" izbraukumā ar 3:0 pieveica "Ryazan". Uzvarētāju trešajā maiņā spēlēja uzbrucējs Aleksejs Širokovs. Citā mačā Voroņežas "Buran" ar 3:6 mājās piekāpās Kazaņas "Bars". Rolands Gritāns darbojās pirmajā aizsargu pārī, bet otrās trešdaļas ievadā nopelnīja noraidījumu par bloķēšanu, kuru sāncenši izmantoja, lai atjaunotu divu vārtu pārsvaru.

Slovākijas Ekstralīgā "Martin" guva divus vārtus noslēdzošajā trešdaļā un ar 2:1 savā laukumā apspēlēja "Žilina". Aizsargs Artūrs Salija statistikas ailēs neizcēlās.

Somijas pēc spēka otrajā līgā "KeuPa" mājās ar 3:4 atzina "SaPKo" pārākumu, lai gan mača viducī atradās vadībā ar divu ripu pārsvaru. Sāncenši iemeta 55., 57. un 59. minūtē. Roberts Locāns darbojās ceturtajā uzbrucēju virknējumā un nopelnīja vienu noraidījumu.

Austrijā Grācas "99ers" uz sava ledus ar 4:0 pieveica Ļubļanas "Olimpija", kuru pametis aizsargs Kristaps Bazevičs. Uzvarētāju rindās uzbrucējs Zintis Nauris Zuševics izdarīja divus metienus pa slovēņu vārtiem, bet ar punktiem neizcēlās.

Dānijā Herningas "Blue Fox" izbraukumā ar 2:4 piekāpās Odenses "Bulldogs", lai gan izdarīja par deviņiem metieniem vairāk nekā pretinieki. Laika posmā no 11. līdz 21. minūtei tika ielaistas trīs ripas pēc kārtas. Roberts Jekimovs, kurš ir komandas līderis, spēlēja pirmajā maiņā, bet neko vairāk par noraidījumu nenopelnīja.

Visbeidzot Vācijā Augsburgas "Panther" ar 4:3 pieveica Volfsburgas "Grizzly", īsā laika posmā atspēlējot divu vārtu deficītu un uzvaras ripu iemetot 55. minūtē. Arvīds Reķis spēlēja pirmajā aizsargu pārī, bet protokola uzmanību nenopelnīja. Savukārt Krēfeldes "Pinguine" mājās ar 0:4 piekāpās "Dusseldorf", un Herberts Vasiļjevs spēlēja ceturtajā uzbrucēju virknējumā.