Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Džeriņš rezultatīvi atgriežas pēc traumas, Ķēniņš iemet Merzļikinam

Rolands Eliņš

Džeriņš rezultatīvi atgriežas pēc traumas, Ķēniņš iemet Merzļikinam
Andris Džeriņš
Foto: HK Mountfield

Pēc teju mēneša ilgas piespiedu pauzes laukumā atgriezies Andris Džeriņš, rezultatīvi piedaloties Čehijas čempionāta spēlē. Savukārt Šveicē Ronalds Ķēniņš guva sezonas otros vārtus, turklāt paveica to tieši pret savu partneri Latvijas izlasē Elvi Merzļikinu, kuram neveiksmīgs mačs un zaudējums 2:5.

Čehijas čempionātā pēc traumas sadziedēšanas „Mountfield” sastāvā atgriezies Andris Džeriņš, kurš nospēlēja 13:27 minūtes. Viņš gan neglāba komandu no zaudējuma „Skoda” ar 1:4, taču ar rezultatīvu piespēli piedalījās vienīgo vārtu guvumā. Džeriņam tas bija sezonas desmitais punkts (4+6) 14 spēlēs. Savukārt Roberta Bukarta pārstāvētā „Zlin” palika sausā pret „Sparta” ar 0:4. Bukarts nospēlēja 17:34 minūtes un palika ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šveices čempionātā Ivars Punnenovs palika „Tigers” rezervē zaudējumā „Lausanne” ar 1:3, kamēr viņa partneris Damjāno Kiačo atvairīja 45 no 48 metieniem. Savukārt Elvis Merzļikins bija „Lugano” vārtos un aizvadīja ne pārāk veiksmīgu maču pret Ronalda Ķēniņa pārstāvēto „Lions”, ar kuru nesen tikās arī Čempionu līgas astotdaļfinālā. Merzļikins ielaida piecus vārtus, atvairot 21 no 26 pretinieku metieniem. Viņu pārspēja arī Ķēniņš, kurš otrā perioda sākumā guva komandas ceturtos vārtus. Ķēniņam tie bija otrie vārti šosezon Šveices čempionātā (16 spēlēs 2+3) un šodienas uzvarā ar 5:2 viņam arī divas soda minūtes.

Bet Šveices otrajā līgā satikās Toma Andersona un Marka Lazareva komandas. Andersons izcēlās ar rezultatīvu piespēli un palīdzēja „Thurgau” papildlaikā uzvarēt ar 3:2.

Vācijas DEL sauso uzvaru guva Arvīda Reķa pārstāvētā „Panther”, kas ar 3:0 pieveica „Grizzly”. Reķis ar punktiem neizcēlās, taču to izdarīja Herberts Vasiļjevs „Pinguine” zaudējumā „Eisbaren” ar 3:5. Vasiļjevs izdarīja rezultatīvu piespēli vairākumā, pirmā perioda sākumā panākot 2:0, taču pārsvaru tomēr neizdevās noturēt.

Dānijas čempionātā ar vārtu guvumu izcēlās Roberts Jekimovs, kurš mazākumā iemeta ripu vārtos „Frederikshavn” vienībai. Ar to gan izrādījās par maz, jo tie bija vienīgie Jekimova pārstāvētās „Blue Fox” vārti, un komanda zaudēja ar 1:2.

Bet Francijas čempionātā sausais zaudējums ar 0:2 pret „Grenoble” Aleksandra Galkina un Edgara Homjakova pārstāvētajai „Chamonix-Morzine”, kas arvien stabilāk iekārtojas pēdējās vietā kopvērtējumā. Laurim Bajarunam tikmēr divas piespēles citas līgas pastarītes „Nice” sensacionālajā uzvarā 5:3 pār līdervienību „Bordeux”, turklāt izbraukumā. Rezultatīvi „Lyon” uzvarā bija arī Miks Lipsbergs (vārti) un Artūrs Mickevičs (divas piespēles), kuri palīdzēja ar 5:1 pārspēt „Dijon”. Savukārt Māris Jass „Amiens” zaudējumā „Gap” (3:5) ar punktiem neizcēlās.

Polijas Superkausu neizdevās iegūt Mārim Jučeram un „Podhale”, kas ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Krakovas komandai. Ar Jučeru vārtos „Podhale” izvirzījās vadībā 2:0, taču trešajā periodā ielaida divus vārtus un pārsvaru zaudēja.

  +3 [+] [-]

, 2016-11-16 05:22, pirms 8 gadiem
Žēl Jučeru

  +4 [+] [-]

, 2016-11-16 06:57, pirms 8 gadiem
Malacis Džeriņš , pēc traumas atguvies labi veiksmi tālāk sezonā

  +2 [+] [-]

, 2016-11-16 08:14, pirms 8 gadiem
Polijas Superkausu neizdevās iegūt Mārim Jučeram un „Podhale”, kas ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Krakovas komandai. Ar Jučeru vārtos „Podhale” izvirzījās vadībā 2:0, taču trešajā periodā ielaida divus vārtus un pārsvaru zaudēja.

var redzēt, ka autors strādā pavirši. Šī spēle tika aizvadīta jau iepriekš, taču tika pārtraukta pēc 2. perioda, kad rezultāts bija 1:0 Jučera pārstāvētās komandas labā, bet vakar tika aizvadīts tikai šīs spēles 3. periods ar papildlaiku un bullīšiem noslēgumā.

     [+] [-]

, 2016-11-16 08:19, pirms 8 gadiem
Bukarta Zlinas otrā un trešā maiņas spēlē vienkārši katastrofāli! Faktiski dēļ viņām ir divi sausie zāģi divās pēdējās spēlēs Bukartam un viņa maiņas partneriem nav ko pārmest, ir grūti kaut ko reāli izveidot, esot iedzinējos, turklāt ja citas maiņas ne ar ko reāli nepalīdz

     [+] [-]

, 2016-11-16 08:22, pirms 8 gadiem
izredzētais rakstīja: Malacis Džeriņš , pēc traumas atguvies labi veiksmi tālāk sezonā
Džeriņa spēli gan palaidu garām, negaidīju, ka šis tik ātri atgrezīsies, tāpēc arī skatījos Zlinas kaunplino zāģi Prieks par Andri un par gūto punktu

  +2 [+] [-]

, 2016-11-16 10:05, pirms 8 gadiem
phKRIIII rakstīja: Žēl Jučeru
Tiešām žēl. Dinamo noraka viņa talantu, ziedojot Telkvistam. Diemžēl netaisnīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-16 16:01, pirms 8 gadiem
Celerons rakstīja: Tiešām žēl. Dinamo noraka viņa talantu, ziedojot Telkvistam. Diemžēl netaisnīgi.
Tātad Dinamo vainīgs pie tā, ka spēlētājs pats piekrita tur palikt, labi zinot, ka nebūs pirmais numurs?
Loģika dzelžaina.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-16 16:24, pirms 8 gadiem
Latviešu uzbrucējs var neiemest nevienu golu visu sezonu, taču, ja vienu tomēr iemetīs, tad noteikti latviešu vārtsargam...