Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergam rezultatīva piespēle NCAA spēlē

Freibergam rezultatīva piespēle NCAA spēlē
Ralfs Freibergs (nr.29)
Foto: www.whitetigerblog.com

NCAA turnīrā šonakt pie panākuma ticis Latvijas izlases aizsargs Ralfs Freibergs un "Falcons", kas ar 4:3 uzveica Ohaio štata universitātes komandu "Buckeyes". Freibergs ar rezultatīvu piespēli piedalījās uzvaras vārtu guvumā.

Pie panākuma NCAA jaunajā sezonā tikusi Rietumu koledžu hokeja asociācijas (WCHA) komanda "Falcons", kas ar 4:3 savā laukumā pārspēja Ohaio štata universitātes vienību "Buckeyes".

Trešo spēli "Falcons" rindās aizvadīja Latvijas valstsvienības aizsargs Ralfs Freibergs, kurš šonakt asistēja komandas biedram Benam Marejam "Falcons" uzvaras vārtu guvumā trešā perioda ceturtajā minūtē.

22 gadus vecais Freibergs trīs spēlēs ir izcēlies ar divām rezultatīvām piespēlēm un astoņām soda minūtēm – viens noteikumu pārkāpums latvieša kontā bija arī šonakt.

Rietumu hokeja līgas (WHL) spēlē zaudējumu piedzīvoja Edmontonas "Oil Kings" un Edgars Kulda, ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās "Raiders". 18 gadus vecais Latvijas uzbrucējs pie punktiem netika, bet 10 spēlēs E.Kulda ir izcēlies ar sešiem (2+4) punktiem.

Ziemeļamerikas hokeja līgas (NAHL) spēlē 19 gadus vecais aizsargs Kristaps Bazevičs un "Wildcats" ar 2:1 pēcspēles metienos pārspēja Riograndes "Valley". Latvijas hokejistam negatīvs koeficients -1 un divi metieni pa vārtiem, bet kopumā 12 spēlēs Bazevičs ticis pie diviem (0+2) punktiem.

Izmantotie resursi:
Men's and Women's D-I and D-III...
WHL Network
| North American Hockey League | NAHL

     [+] [-]

, 2013-10-16 22:32, pirms 11 gadiem
Vai tad Freibergs nav izaudzis no aizsargrežģa ķiverei? PČ spēlēja tak ar aizsargstikliņu.

     [+] [-]

, 2013-10-17 08:33, pirms 11 gadiem
guntis86 rakstīja: Vai tad Freibergs nav izaudzis no aizsargrežģa ķiverei? PČ spēlēja tak ar aizsargstikliņu.
Ja nemaldos, tad NCAA visiem hokejistiem (neatkarīgi no vecuma) jālieto šīs maskas