Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam vārti, piespēle un zaudējums, Punnenovs atvaira 45 metienus no 49

Rolands Eliņš

Bukartam vārti, piespēle un zaudējums,  Punnenovs atvaira 45 metienus no 49
Roberts Bukarts
Foto: Zlin Press Jiří Zaňát

Roberts Bukarts turpinājis rezultatīvo sezonas sākumu Čehijā, kamēr Šveices čempionātā Ivars Punnenovs atvairīja 45 no 49 metieniem, bet četri trešajā periodā ielaistie vārti liedza viņa "Tigers" komandai uzvarēt "Zug" (3:4).

Čehijas čempionātā Roberts Bukarts atzīmējies ar sezonas trešo vārtu guvumu. Viņš „Zlin” izbraukuma mačā pret „Mlada Boleslav” palīdzēja komandai atspēlēties no 0:3, 23. minūtē pats gūstot vārtus, bet 30. minūtē izceļoties ar rezultatīvu piespēli. „Zlin” spēlē gan zaudēja ar 4:5, bet Bukarts maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, četriem metieniem pa vārtiem un divām soda minūtēm, kuru laikā pretinieki guva vārtus. Sezonas pirmajās četrās spēlēs Bukartam jau pieci punkti (3+2). Savukārt Andris Džeriņš un „Mountfield” ar 2:3 zaudēja „Vitkovice”, latviešu uzbrucējam spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Slovākijas augstākajā līgā tikmēr „Martin” vienība ar Artūru Saliju sastāvā piekāpās „Banska Bystrica” (0:2). Salija maču pabeidza ar neitrālu koeficientu. Zaudējums Slovākijā arī Jānim Andersonam un Renāram Demiteram „Zvolen” sastāvā, zaudējot ar 1:3 „Žilina”, turklāt Demiters palika ar lietderības koeficientu mīnus divi.

Vācijā DEL čempionātā Arvīda Reķa pārstāvētā „Panther” ar 2:1 pieveica „Ice Tigers”, pašās mača beigās atspēlējoties no 0:1 un ar diviem vārtiem nokārtojot uzvaru. Bet Herberts Vasiļjevs un Krēfeldes „Pinguine” atspēlējās no 0:2 un izrāva uzvaru 4:3 mača pēdējās minūtēs pret "Adler".

Ronalds Ķēniņš un „ZSC Lions” izcīnīja uzvaru 2:1 pār „Lausanne” Šveices čempionātā. Ķēniņš nopelnīja divas soda minūtes, bet punktus neguva, neskatoties uz gandrīz piecās vairākumā nospēlētām minūtēm. Bet „Tigers” vienību no zaudējuma neglāba pat Ivara Punnenova atvairītie 45 metieni no 49 mačā pret „Zug”. Punnenovs noturējās sausā līdz pat pēdējam periodam, kamēr viņa komanda bija izvirzījusies vadībā 3:0, taču mača pēdējās 20 minūtēs „Zug” Punnenova vārtos sameta četras ripas.

Krievijas augstākajā līgā Edgara Siksnas pārstāvētā „Sariarka” ar 1:2 piekāpās „SKA-Neva”. Siksna pie punktiem netika, bet Artūrs Ozoliņš „Ermak” pārliecinošajā uzvarā 6:0 pār „Buran” savāca veselas trīs rezultatīvas piespēles.

Polijas līgā Mārtiņš Porejs un Mārtiņš Jakovļevs palika bez punktiem „Katowice” zaudējumā „KS Unia” ar 0:2, turklāt Porejam divas soda minūtes. Savukārt Māris Jučers „Nowy Targ” vārtos piedzīvoja zaudējumu pret valsts čempioni „Cracovia” ar 3:4.

Kristaps Bazevičs Ļubļanas „Olimpija” sastāvā pieredzēja smagu zaudējumu pret „Villach” EBEL turnīra ietvaros – 1:6. Bazevičs maču gan noslēdza ar lietderības koeficientu tikai mīnus viens, bet bez metieniem pa pretinieku vārtiem. Bet Zintis Nauris Zuševics kopā ar Grācas "99ers" guva uzvaru 4:1 pār "Dornbirner". Zuševics šajā mačā nopelnīja divas soda minūtes.

Francijas čempionātā ar vārtu guvumu izcēlies Rolands Vīgners „Strasbourg” sastāvā, taču tas bija viņa komandas vienīgais vārtu guvums, un ar 1:4 tika zaudēts „Rouen”. „Amiens” bez Armanda Bērziņa sastāvā ar tādu pašu rezultātu savukārt pieveica „Epinal”, bet Miks Lipsbergs un Artūrs Mickevičs „Lyon” sastāvā ar 4:5 piedzīvoja zaudējumu papildlaikā pret „Nice”. Abi Latvijas pārstāvji ar punktiem neatzīmējās. Taču to izdarīja Edgars Homjakovs, gūstot vārtus „Chamonix-Morzine” sastāvā, ar ko gan izrādījās par maz, lai viņa un Aleksandra Galkina pārstāvētā komanda izcīnītu uzvaru (2:3 papildlaikā pret Bordo vienību).

Informācija tiks papildināta pēc spēļu kārtas beigām Francijā

  +6 [+] [-]

, 2016-09-16 23:25, pirms 8 gadiem
Tīri labs sezonas sākums Bukijam, godīgi sakot nebiju gaidijis ,ka viņam ies tik labi , prieks par mūsu hokejistiem ,kas izrāvušies no KHL važām.
Skatijos spēli ,kurā Punnenovs stāveja kastē ,daudz metieni ,bet jāsaka komanda atdeva iniciatīvu 2.perioda beigās tur palielam arī viss izsķīrās
Lai mūsu leģionāriem veicās arī turpmāk!

     [+] [-]

, 2016-09-16 23:26, pirms 8 gadiem
Cik spēcīga ir poļu līga?

  -2 [+] [-]

, 2016-09-16 23:31, pirms 8 gadiem
marco90 rakstīja: Cik spēcīga ir poļu līga?
Nav diez ko spēcīga ,ja fonā noliek KHL,SHL vai SM līgu , bet līmenis tur ir pietiekami labs , esmu arī bijis vienā no spēlēm 2014.gadā starp KH Sanok un Cracovia Crakow komandām , diezgan agresīvs spēles stils praktiski visām komandām , bet tehniski nav no aukstākajiem līmeņiem

  +3 [+] [-]

, 2016-09-16 23:42, pirms 8 gadiem
Bukarts izrāvies no dinamo žņaugiem turpina bliezt, izlasē un klubā.

     [+] [-]

, 2016-09-16 23:55, pirms 8 gadiem
Kovalchuk17# rakstīja: Tīri labs sezonas sākums Bukijam, godīgi sakot nebiju gaidijis ,ka viņam ies tik labi , prieks par mūsu hokejistiem ,kas izrāvušies no KHL važām.
Skatijos spēli ,kurā Punnenovs stāveja kastē ,daudz metieni ,bet jāsaka komanda atdeva iniciatīvu 2.perioda beigās tur palielam arī viss izsķīrās
Lai mūsu leģionāriem veicās arī turpmāk!
Labrīt, Igaunijā!

Bukijs jau tajā komandā spēlē kopš pagājušās sezonas vidus un arī tad viņam augsta rezultativitāte. Tā ka neredzu pamata izbrīnam par šīs sezonas sākumu.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-16 23:58, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Bukarts izrāvies no dinamo žņaugiem turpina bliezt, izlasē un klubā.
Acimredzot Bukartu Dinamo nemācēja kaut kā pareizi izmantot un ielikt spēles kopējā zīmējumā. Ari tā mēdz būt. Un otrs -varbūt čempionāta līmenis mazliet vieglāks un mierīgāks, nekā KHL. Grūti pateikt.

     [+] [-]

, 2016-09-17 00:00, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: Labrīt, Igaunijā!

Bukijs jau tajā komandā spēlē kopš pagājušās sezonas vidus un arī tad viņam augsta rezultativitāte. Tā ka neredzu pamata izbrīnam par šīs sezonas sākumu.
Labrīt, Latvijā, netēlo gudru, varbūt cilvēks nezin.

     [+] [-]

, 2016-09-17 00:06, pirms 8 gadiem
Pozitīvi pārteidz tas, ka Bazēvičs spēlē tik pieklājīgā čempionātā. Nav pārliecības, ka viņš tur noturēsies visu sezonu, bet novēlu, lai mana skepse izrādītos velta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-17 03:47, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Čehija kopējā SportaCentra topā stabilā 7 vietā, tā kā priekš Bukarta ir labi!

Hokeja tops SportaCentrā:

1 vietā: NHL
2 vietā: DEL
3 vietā: AHL
4 vietā: Šveice
5 vietā: Zviedrija * vajadzētu DSQ par pāridarījumiem Latvijā
6 vietā: Somija
7 vietā: Čehija/Slovēnija
8 vietā: Krievijas hokej.
Atradies SC Topa veidotājs, jibio Rio! Labāk nopirdies, vairāk jēgas būs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-17 07:44, pirms 8 gadiem
tigereens rakstīja: Acimredzot Bukartu Dinamo nemācēja kaut kā pareizi izmantot un ielikt spēles kopējā zīmējumā. Ari tā mēdz būt. Un otrs -varbūt čempionāta līmenis mazliet vieglāks un mierīgāks, nekā KHL. Grūti pateikt.
Ja komanda var ļaut spēlētājam tikpat kā nespēlēt aizsardzībā, ļaujot koncentrēties tikai uzbrukumam, tad jā, kāpēc ne, Bukarts ir gana meistarīgs uzbrukumā un neviens to nekad nav noliedzis, taču viņa OVERALL spēle ir tāda, ka viņa maiņas partneriem ir jāraujas divtik, lai, varbūt, Roberts kaut ko iemet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-17 08:13, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: Bet iemest prot!!! Tadam pavlovam blakus var spelet krosbijs ar ovechkinu, sis pat assistus nesalasis 5 pa sezonu

Vai nu ir, vai nu nav!!! Pavlovam,skvorcovam,saulietim nav, bukartam ir!!!!
Neviens jau nesaka, ka viņš nevarētu iemest. Taču viņa kopējais meistarības līmenis ir tād, ka pirmajās maiņās KHL viņš neder, bet pēdējās - pats nevar papspēlēt, tāpēc ir tā kā ir.

Par Pavlovu. Pat nosacītais ne-hokejists Ivanāns, tiekot vienā maiņā ar Frolovu un Ārmstrongu, kas nebūt nav Krosbija līmenis, sāka būt rezultatīvs, savulaik.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-17 09:21, pirms 8 gadiem
arhivs 2x rakstīja: Varbūt? Līmenis ir nesalīdzināms. Tikai te tusējas heiteri, kuri to nekad neatzīs
labrīt līmeņrādi!

     [+] [-]

, 2016-09-17 09:22, pirms 8 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Labrīt, Latvijā, netēlo gudru, varbūt cilvēks nezin.
ja nezin, tad pajautā, nevis tēlo gudro...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-17 09:25, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja komanda var ļaut spēlētājam tikpat kā nespēlēt aizsardzībā, ļaujot koncentrēties tikai uzbrukumam, tad jā, kāpēc ne, Bukarts ir gana meistarīgs uzbrukumā un neviens to nekad nav noliedzis, taču viņa OVERALL spēle ir tāda, ka viņa maiņas partneriem ir jāraujas divtik, lai, varbūt, Roberts kaut ko iemet.
Cik Zlīnas spēles Ekstralīgā Tu esi redzējis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-17 11:39, pirms 8 gadiem
Volx rakstīja: Katrā ziņa puiši tikai blamē Latviju tais ārzemēs. Prieks, ka Hulijs jau ir paspējis visu salikt pa plauktiņiem
kas un ko blamē???