Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam vārti, Zuševicam - uzvara

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Vasiļjevam vārti, Zuševicam - uzvara
Herberts Vasiļjevs
Foto: samla.de

Otro regulārās sezonas spēli šovakar aizvadīja Vācijas hokeja līgas klubs Krēfeldes "Pinguine", kas, ar latviešu uzbrucēju Herbertu Vasiļjevu ierindā, ar 5:4 pārspēja Volfsburgas "Grizzly Adams" vienību. Tanī pašā laikā, uzvaru Austrijas līgā izcīnīja arī Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers".

Krēfeldei uzvara smagā cīņā

Lai gan mača pirmajā periodā vadībā vispirms izvirzījās Volfsburgas hokejisti, otrajā periodā krēfeldieši prata ne vien atgūties, bet jau izvirzīties vadībā ar 2:1. Trešā perioda pirmajā pusē vispirms Herberts Vasiļjevs panāca 3:1, tad pārsvaru vēl palielināja Daniels Pjeta, bet jau perioda otrajā pusē divus vārtus atguva Metjū Dzjedušickis.

Nepilnas sešas minūtes pirms pamatlaika beigām Marks Voakess panāca 5:3 "Pinguine" labā. Mača pēdējā minūtē volfsburgiešu labā 4:5 panāca Roberts Bina, taču atlikušajās 50 sekundes "Grizzly Adams" spēlētāji neizšķirtu panākt vairs nespēja.

Herberts Vasiļjevs maču noslēdza ar vārtu guvumu, diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+1". Šis divās aizvadītajās spēlēs Vasiļjevam bija jau otrais rezultativitātes punkts.

Grācai uzvara Austrijas līgā

Grācas "99ers" šovakar tikās ar "Dornbirner EC" vienību, pārspējot pretiniekus ar 4:2. Kamēr pirmais periods noslēdzās ar rezultātu 2:1 Grācas labā, trešajā periodā pretinieki panāca neizšķirtu, taču tad "99ers" spēlētājiem izdevās gūt gan uzvaras vārtus, gan pēdējās sekundēs ar metienu tukšos vārtos panākt arī izšķirošo 4:2.

Atšķirībā no iepriekšējām spēlēm, šovakar Zintis Nauris Zuševics spēlēja jau komandas trešajā uzbrucēju virknējumā, maču noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu "+1".

Jass nespēlē, klubam uzvara

Šovakar sezonu sāka arī Māra Jasa pārstāvētais Vācijas līgas klubs Hanoveres "Scorpions", kas ar 0:5 atzina Ingolštates pārākumu. Māris Jass lauztā pirksta dēļ mačā nevarēja piedalīties, taču viņa atgriešanās laukumā paredzēta jau līdz nākamajai līgas spēlei, kas notiks 28. septembrī.

Izmantotie resursi:
Eishockey, Livescores, LIVE-Streams, News,...
Erste Bank Eishockey Liga - Austria

  +1 [+] [-]

, 2012-09-16 21:24, pirms 12 gadiem
Ģelažis nav ticis EBEL?Pa junioriem vēl mīcas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-09-16 21:30, pirms 12 gadiem
NickeLBack rakstīja: Ģelažis nav ticis EBEL?Pa junioriem vēl mīcas?
Nē, pirmssezonas spēlēs vēl spēlēja, reg. sezonas četrās spēlēs uz laukuma pagaidām vēl nav bijis.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-16 21:33, pirms 12 gadiem
Vasiļjevs jau otro sezonu nespēlē ar Latvijas karodziņu. Nostaļģiska veca bilde pie raksta sen jau aktualitāti pazaudējusi.
Herberts Vasiljevs - GER - DEL - Deutsche...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-09-16 22:46, pirms 12 gadiem
Janyks rakstīja: Žēl ka Herbis tagad ir 100% vācietis,bet nu nauda dara savu!
Līguma alga viens, bet domāju, ka vācijaā pensija ir noteikti daudz patīkamākas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-09-16 23:53, pirms 12 gadiem
aris no kombuliem3 rakstīja: Par vācu penisonāriem vairs nav interese.
10 pasaules čempionāti un 2 Olimpiskās spēles, bet tāda ir jūsu attieksme?
Herbis vienmēr brauca palīgā un izlasei viņš vienmēr ir bijis īpaši vajadzīgs, jo šeit viņš spēlēja arī deficītajā centra pozīcijā.
Pilsonības maiņu drīzāk uztveru kā izvēli beigt karjeru izlasē un dot vietu jaunākiem, kā to izdarīja arī Ņiživijs. Esmu pateicīgs par viņa devumu valstvienībā, un man nav žēl, ka pateicoties pilsonības maiņai, viņš sev kādu labumu gūst.
Man viņs paliks savējais, un mani interesē viņa turpmākās gaitas.