Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš gūst vārtus 36. sekundē, izceļas arī Bukarts un citi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņš gūst vārtus 36. sekundē, izceļas arī Bukarts un citi
Kaspars Daugaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas jaunā sezona sāksies pēc mazāk nekā nedēļas, un šodien pārbaudes spēlē ar vārtu guvumu izcēlās Kaspars Daugaviņš.

Kontinentālās hokeja līgas klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" izbraukumā ar 4:3 pieveica "Olomouc", kas pagājušajā sezonā zaudēja Čehijas Ekstralīgas ceturtdaļfinālā. Rezultātu 36. sekundē atklāja Kaspars Daugaviņš, bet panākumu 56. minūtē nokārtoja Kārters Eštons, kurš guva otros vārdus mačā.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uzvarējusi piecās no pēdējām sešām pārbaudes spēlēm, ieskaitot 3:0 pret Rīgas "Dinamo", bet vienīgais zaudējums piedzīvots pēcspēles metienu sērijā.

Ar vārtu guvumu izcēlās arī Roberts Bukarts, kurš kaldināja "Zlin" uzvaru ar 6:2 savā laukumā pret citu čehu komandu "Znojmo". Latvijas izlases uzbrucējs sāncenšu vārtsargu pārspēja 34. minūtē, atjaunojot trīs precīzu metienu pārsvaru mājiniekiem - 4:1.

Slovāku "Martin" mājās ar 4:1 pieveica Trenčīnas "Dukla", un roku panākuma nokārtošanā pielika arī latvieši. 35. minūtē vairākumu realizēja Kalvis Ozols, kuram rezultatīvi piespēlēja Artūrs Salija. Ozols pagājušo sezonu sāka "Zemgalē", bet vēlāk pārcēlās uz Rumāniju, kamēr Salija sāka Polijā, bet pabeidza Ogres "Kurbadā".

Vārtus guva arī Toms Andersons, kura " Thurgau" viesos ar 4:2 pieveica "GCK Lions", lai gan bija nonākusi iedzinējos ar 0:2. Uzvaras ripu iemeta tieši latvietis, kurš izcēlās nepilnas sešas minūtes līdz pamatlaika noslēgumam.

  +3 [+] [-]

, 2016-08-16 23:53, pirms 8 gadiem
Letiņi pēc hoķa visās Eiropas malās noilgojušies!

     [+] [-]

, 2016-08-17 00:03, pirms 8 gadiem
Škrobe ka visi plosās tagad, bet kad čempis tad neko