Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovam sausā spēle Šveices čempionātā, Merzļikinam 0:5

Rolands Eliņš

Punnenovam sausā spēle Šveices čempionātā, Merzļikinam 0:5
Ivars Punnenovs
Foto: www.zol.ch

Šveicēs Nacionālajā līgā krasi kontrastējoši rezultāti Latvijas vārtsargiem - Ivars Punnenovs svinēja sauso uzvaru, bet Elvis Merzļikins ielaida piecus vārtus, kamēr viņa komanda neguva nevienus,

Šveices augstākajā līgā neveiksme Elvim Merzļikinam, kurš ielaida piecus vārtus pret “Zug”, atvairot 33 no 38 metieniem. Viņa pārstāvētā “Lugano” savukārt vārtus neguva, un nācās ciest sakāvi ar 0:5. Pavisam pretējs vakars Ivaram Punnenovam “Tigers” vārtos – viņš atvairīja visus 34 “Bern” metienus un aizvadīja sauso maču, kamēr viņa komanda uzvarēja ar 4:0.

Uzvara arī Ronalda Ķēniņa pārstāvētajai Cīrihes komandai, kas pagarinājumā ar 5:4 pieveica “Servette”. Ķēniņš punktus neguva un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Bet Šveices otrajā līgā Toms Andersons un "Thurgau" ar 3:4 piekāpās "Academy Zug" un cieta ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Alpu Hokeja līgā Gatis Gricinskis izdarīja rezultatīvu piespēli “Lustenau” uzvarā pār Klāgenfurtes otro komandu (4:1). Gricinskis nopelnīja punktu, kad komanda atklāja spēles rezultātu, bet šodienas uzvara viņa komandai ir jau trešā pēc kārtas un ļauj ieņemt piekto vietu 16 komandu konkurencē. Savukārt Oskara Batņas un Deivida Sarkaņa pārstāvētā “Kitzhuhel” bez variantiem ar 0:7 zaudēja Zalzburgas otrajai komandai, lai gan kopvērtējumā no tās atpaliek tikai punktu, ieņemot astoto vietu.

Baltkrievijā Edijam Brahmanim “Soligorsk” smaga neveiksme pret Minskas “Yunost” ar rezultātu 1:6. Tas aprāva Brahmaņa komandas četru uzvaru sēriju. Bet Francijas līgā zaudējums Edgaram Homjakovam un Aleksandram Galkinam, kuri “Chamonix-Morzine” rindās piekāpās Bordo komandai ar 3:7. Abi Latvijas pārstāji ar punktiem neizcēlās, bet pretinieku sastāvā 1+5 kanādietim Deividam Džilbertam.

Norvēģijā Maksima Ponomarenko “Lorenskog” turpina atgūties pēc neveiksmīgā sezona sākuma un šodien ar 3:1 pieveica “Valerenga”. Ponomarenko ar punktiem neizcēlās, bet darbojās komandas pirmajā aizsargu pārī. Savukārt Somijā “Mestis” līgā vārtu guvums Robertam Locānam, kurš izcēlās “KeuPa” sastāvā, tiesa, viņa komanda tik un tā zaudēja 2:5 pret “Hokki”. Tie viņam ir jau trešie vārti Somijas otrajā līgā aizvadītajās sešās spēlēs.

Lielbritānijas Izaicinājuma kausā uzvaru izcīnīja Ervīns Muštukovs, atvairot 30 no 34 pretinieku metieniem, kamēr viņa komanda Šefīldas “Steelers” ar 5:4 pieveica “Devils”.

     [+] [-]

, 2016-10-15 23:45, pirms 8 gadiem
Locānam šie ir jau 4 vārti šosezon.

     [+] [-]

, 2016-10-15 23:48, pirms 8 gadiem
Brahmanim gan Soļigorskas rindās nemaz tik spoži neiet, atšķirībā no tā, kā gāja Gomeļā. Cerams, ka viņam sezonas turpinājums izvērtīsies rezultatīvāks.

Runājot par Ķēniņu, arī nekas pozitīvs prātā nenāk. Nesanāk tikt augstāk par 4.maiņu un līdz ar to loģiski, ka maz punktu.

     [+] [-]

, 2016-10-15 23:52, pirms 8 gadiem
Eliņ, esi aizmirsis par Neman un T.Andersonu NLB līgā. Interesanti, kāds iemesls ir Lazareva nespēlēšanai šovakar? Trauma?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-16 21:35, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Tikai vārtsargi un Locāns priecē!
Priecē Merzļikina ielaistie 5 vārti un sausais zaudējums ???